5+1 gaffar kesimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
isimsizcisimsiz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

5+1 gaffar kesimi

Mesaj gönderen isimsizcisimsiz »

Çoğu yeni oyuncu bu taktiği uygulayamıyor.Video olarak bu kesim taktiği var ama net bir biçimde anlatım olan bir konu bulamadım

Mesala kutubu neye göre ayarlıyoruz ?
Gaffarın canı kaç iken konsa kalkıyoruz ?
Detaylı olarak anlatabilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: 5+1 gaffar kesimi

Mesaj gönderen Lahza »

Anlatayım kardeşim :
Şimdi dirençleri elektrikte olan bir vatandaş shen iksir çekerek tank olur , bazı durumlarda karakürk iksirlede tank olunduğu olur , tank konslayarak gaffara başlar diğer büyücülerde vurur, 89 canda kaos gelir ve kaosta ilk kutup açılır, bundan sonraki süreçte 2 kutup daha açılarak gaffarın canını 69 a kadar indirmektir amaç, tanka hasar yedirmeden 1-2 fizik vurulup sırayla kutup açılır , son kutup 69 canda gelen depremle açılır , kutubun bitişinde tank olan büyücü direk kutup açar ve kutubun bitiminde toplu konslanır Allah ne verdiyse ve gaffar ölür :) bazı durumlarda depremde ki kutuptan sonra da toplu konslandığı olur , bu birazda grup içi koordineye bağlıdır, ancak biz her ne kadar burdan anlatsakta senin tecrübe etmen gerekir , belki benim bu anlattıklarımı iyice anlayıp YouTube daki videolara bakarsan iyice anlamış olursun, umarım yardımcı olabilmişimdir.
isimsizcisimsiz
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen isimsizcisimsiz »

Lahza yazdı: 27 Ağu 2017 00:59 Anlatayım kardeşim :
Şimdi dirençleri elektrikte olan bir vatandaş shen iksir çekerek tank olur , bazı durumlarda karakürk iksirlede tank olunduğu olur , tank konslayarak gaffara başlar diğer büyücülerde vurur, 89 canda kaos gelir ve kaosta ilk kutup açılır, bundan sonraki süreçte 2 kutup daha açılarak gaffarın canını 69 a kadar indirmektir amaç, tanka hasar yedirmeden 1-2 fizik vurulup sırayla kutup açılır , son kutup 69 canda gelen depremle açılır , kutubun bitişinde tank olan büyücü direk kutup açar ve kutubun bitiminde toplu konslanır Allah ne verdiyse ve gaffar ölür :) bazı durumlarda depremde ki kutuptan sonra da toplu konslandığı olur , bu birazda grup içi koordineye bağlıdır, ancak biz her ne kadar burdan anlatsakta senin tecrübe etmen gerekir , belki benim bu anlattıklarımı iyice anlayıp YouTube daki videolara bakarsan iyice anlamış olursun, umarım yardımcı olabilmişimdir.
Çok teşekkür ederim :slightly_smiling_face:
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Rica ederim kardeşim umarım anlatabilmişimdir, başarılar dilerim şimdiden ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön