Çoğu yeni oyuncu bu taktiği uygulayamıyor.Video olarak bu kesim taktiği var ama net bir biçimde anlatım olan bir konu bulamadım
Mesala kutubu neye göre ayarlıyoruz ?
Gaffarın canı kaç iken konsa kalkıyoruz ?
Detaylı olarak anlatabilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
5+1 gaffar kesimi
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 5+1 gaffar kesimi
Anlatayım kardeşim :
Şimdi dirençleri elektrikte olan bir vatandaş shen iksir çekerek tank olur , bazı durumlarda karakürk iksirlede tank olunduğu olur , tank konslayarak gaffara başlar diğer büyücülerde vurur, 89 canda kaos gelir ve kaosta ilk kutup açılır, bundan sonraki süreçte 2 kutup daha açılarak gaffarın canını 69 a kadar indirmektir amaç, tanka hasar yedirmeden 1-2 fizik vurulup sırayla kutup açılır , son kutup 69 canda gelen depremle açılır , kutubun bitişinde tank olan büyücü direk kutup açar ve kutubun bitiminde toplu konslanır Allah ne verdiyse ve gaffar ölür
bazı durumlarda depremde ki kutuptan sonra da toplu konslandığı olur , bu birazda grup içi koordineye bağlıdır, ancak biz her ne kadar burdan anlatsakta senin tecrübe etmen gerekir , belki benim bu anlattıklarımı iyice anlayıp YouTube daki videolara bakarsan iyice anlamış olursun, umarım yardımcı olabilmişimdir.
Şimdi dirençleri elektrikte olan bir vatandaş shen iksir çekerek tank olur , bazı durumlarda karakürk iksirlede tank olunduğu olur , tank konslayarak gaffara başlar diğer büyücülerde vurur, 89 canda kaos gelir ve kaosta ilk kutup açılır, bundan sonraki süreçte 2 kutup daha açılarak gaffarın canını 69 a kadar indirmektir amaç, tanka hasar yedirmeden 1-2 fizik vurulup sırayla kutup açılır , son kutup 69 canda gelen depremle açılır , kutubun bitişinde tank olan büyücü direk kutup açar ve kutubun bitiminde toplu konslanır Allah ne verdiyse ve gaffar ölür
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çok teşekkür ederimLahza yazdı: ↑27 Ağu 2017 00:59 Anlatayım kardeşim :
Şimdi dirençleri elektrikte olan bir vatandaş shen iksir çekerek tank olur , bazı durumlarda karakürk iksirlede tank olunduğu olur , tank konslayarak gaffara başlar diğer büyücülerde vurur, 89 canda kaos gelir ve kaosta ilk kutup açılır, bundan sonraki süreçte 2 kutup daha açılarak gaffarın canını 69 a kadar indirmektir amaç, tanka hasar yedirmeden 1-2 fizik vurulup sırayla kutup açılır , son kutup 69 canda gelen depremle açılır , kutubun bitişinde tank olan büyücü direk kutup açar ve kutubun bitiminde toplu konslanır Allah ne verdiyse ve gaffar ölürbazı durumlarda depremde ki kutuptan sonra da toplu konslandığı olur , bu birazda grup içi koordineye bağlıdır, ancak biz her ne kadar burdan anlatsakta senin tecrübe etmen gerekir , belki benim bu anlattıklarımı iyice anlayıp YouTube daki videolara bakarsan iyice anlamış olursun, umarım yardımcı olabilmişimdir.
Rica ederim kardeşim umarım anlatabilmişimdir, başarılar dilerim şimdiden ..