Öncelikle merhaba herkese,
Benzer bir başlık sancak etkileşimine de açmıştım ama daha çok kişiye ulaşmak için buraya da açıyorum.Biz Cleveland Cavaliers loncası olarak 4 5 arkadaş sancak sunucusunda 39 seviye çarlar kastık.Kendi aramızda vs'ler, er meydanı gibi etkinlikler yapmak istiyoruz.Elimiz de güzel item reçeteleri de mevcut yeni gelen arkadaşlarımıza item ve görev yardımında bulunmayı düşünüyoruz.Katılmak isteyen arkadaşları aramızda görmek isteriz
Sancak sunucusunda;
FlyJordan,Pixxel,Büyücüxonurx karakterlerinden bizlere ulaşabilirsiniz katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.
39 SEVİYE RUHUNU YENİDEN YAŞATALIM
-
Agahefendii
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Cleavland Cavaliers
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: 39 SEVİYE RUHUNU YENİDEN YAŞATALIM
Kosk ve eminonude setleri tam 2 hesabim .Var 39 level ayni sizin gibi ws atma derdindeydimde ataan yok

- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Ayriyeten Kanatma Bbler ile siliniyo sakinma tek basina acilmiyo kristal conkla 4 kisi birden alamiyosun o ruhu getirmek zor biraz bu sistemde

Sistem, Sistem Değil ki, Körelmiş ZihniyetParlementxx yazdı: ↑23 Ağu 2017 07:50 Ayriyeten Kanatma Bbler ile siliniyo sakinma tek basina acilmiyo kristal conkla 4 kisi birden alamiyosun o ruhu getirmek zor biraz bu sistemde
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Tu Veni Adme
Adım adım bölgelerin açıldığı, 39 lv acılıp, 49 lv in sonradan açılıp kenan junon ve ç.t. nin getirilip, holün aktifleştirildiği bir sunucu eminönünün bile önüne geçer. 6şar ay aralıklarla bunlar yapılsa herkes tatmin olur. Biraz uskoyu örnek alsınlar 
inquisitor yazdı: ↑23 Ağu 2017 11:14 Adım adım bölgelerin açıldığı, 39 lv acılıp, 49 lv in sonradan açılıp kenan junon ve ç.t. nin getirilip, holün aktifleştirildiği bir sunucu eminönünün bile önüne geçer. 6şar ay aralıklarla bunlar yapılsa herkes tatmin olur. Biraz uskoyu örnek alsınlar![]()
Uskoyu örnek alırlarsa sonu gelmez dostum , Ocak 19 da iki server açtılar uskoya 2 ay oynadım bıraktım, 3 ay geçti başladı userlar yeni server diye sızlanmaya , öyle birşey olursa ikv de uskoya döner millet yeni server yeni server diye ağlar durur forumda, muhtemelen 1 ay içinde yeni server gelecek uskoya bende takibindeyim mesela açarım charı , ilk 2 ay atarım pk mı bırakırım, sonrasından server bitiyor zaten , ama ikv ayrı lütfen öyle bir sistemin içine sokup sonsuz bir döngüye sokmasınlar oyunu
Şuan ki mevcut sistemde bu ruhu yaşatmanız zor olacaktır yine de başarılar...
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

Bende çok istiyorum 39 level dönemini vs ler çok daha iyiydi o zaman. Aslında bunu yetkililerin yapması lazım , çok talep var bu konuda. Bir sunucu açıp o sucunu 39 level yapılabilir belki.
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Dediğiniz vs ler falan eskide kaldi simdiki yetenek kombinasyonu herseyi bozuyor
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex