Günlerden pazar olduğu için oyunda sürekli aktif olarak takılıyorum bir yandan viewtopic.php?p=1116908#p1116908 açtığım konu için ikv resimleri topluyorum. Arkadaşlarla sohbet ediyoruz bölge atıyoruz bir kaç çalışma yaptım elimden geldiğince oyundada insanlara yardım ediyorum 2 gibi bir adamla karşılaştım görevine yardım ettim az öncede yaklaşık 10 dakika önce arkadaşlarla kp kasıyorduk pm attı dev anayı kesebilirmisin diye bende hem keyifli sohbet ettik arkadaşla hemde dev anayı kestim adam çıkarttı e-pin attı bu iyliğini unutamam fazlalık e-pinim var dedi 3 kutudaki 3 aylık.
Gerçekten çok üzüldüm daha öncesindeki sohbetimizde kimsenin yardım etmediğinden söz ediyordu ve yaptığım iyiliği karşılıksız bırakmayarak böyle bir şey yaptı ne kadar kabul etmesemde yolladı yüklemedim ama gerçekten oyun bu duruma gelmiş. Şuan bunları üzülerek yazıyorum diyebilirim yaptığım hiç birşeyden bir karşılık beklemedim hiç bir zaman. Ürünü verip oyundan çıktı kendisi forumda bulunuyorsa kendisi benimle iletişime geçsin.
Nicki= İlkxbüyücü gibi birşeydi
Az önce yaşadığım durum
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Az önce yaşadığım durum
Ürünü yüklemeyecekseniz talibim ^^
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Arkadaş nerdeee, sen nerdesin birader. Çok tuhaf.
- Xxpromanxx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Hababam Sınıfını izlerken bile bu kadar duygulanmamıştım...
"Hayat felsefem İslam'dır.İslamın izini süren her birey başarıya ulaşır..."
Parası olan birisiyse vermesi normal bence.
İnsanlar o kadar psikopatki eminönünde, bırak görevi 35 lvl birisi pm atsa cevap bile vermiyorlar. Bişey yazsan önce leveline itemlerine tılsımlarına bakıp cevap veriyorlar.
Benimde 35 lvl savaşçım var eöde. Hiçkime görevlere yardım etmiyor. Zincir delisi görevi var yardım eden bi kişi çıkmadı 1 günde. Daha zincir büyücüsü gözde cevriye dev ana var.... Her sunucuda var tabii bu ama e.ö de çok var.
İnsanlar o kadar psikopatki eminönünde, bırak görevi 35 lvl birisi pm atsa cevap bile vermiyorlar. Bişey yazsan önce leveline itemlerine tılsımlarına bakıp cevap veriyorlar.
Benimde 35 lvl savaşçım var eöde. Hiçkime görevlere yardım etmiyor. Zincir delisi görevi var yardım eden bi kişi çıkmadı 1 günde. Daha zincir büyücüsü gözde cevriye dev ana var.... Her sunucuda var tabii bu ama e.ö de çok var.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Hayatımda gerçekten böyle ince ve derinden üzüldüm bir an oldu bu yaşadığım durum herkes birşeylerin parasına bakar olmuş.
Bu arada ürünü yüklemedim tekrar belirteyim umarım forumda dolaşıyordur kendisi ve iletişime geçer benimle maalesef kimse kimseyi pek iplemiyor sunucuda item tılsım. Bu arada yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar akşam 8 de aktif olarak oyunda bulunuyorum hafta sonlarıda genelde oyundayımdır forum üzerinden veya oyun içi imzamdaki karaktere mesaj atarsanız elimden geldiğince yardımcı olurum para pul hiç birşey istemez.
Ve gelecek güncellemede umarım dengeler azda olsa değişmesi ümidiyle.
Bu arada ürünü yüklemedim tekrar belirteyim umarım forumda dolaşıyordur kendisi ve iletişime geçer benimle maalesef kimse kimseyi pek iplemiyor sunucuda item tılsım. Bu arada yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar akşam 8 de aktif olarak oyunda bulunuyorum hafta sonlarıda genelde oyundayımdır forum üzerinden veya oyun içi imzamdaki karaktere mesaj atarsanız elimden geldiğince yardımcı olurum para pul hiç birşey istemez.
Ve gelecek güncellemede umarım dengeler azda olsa değişmesi ümidiyle.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Naber? Bi bakınayım dedim.
Yaklaşık bi hafta önce Gaffar grubu kuruyorum biri yanıma geldi kardeş karakürk var bi el atar mısın dedi 5 kişiyiz grupta aldım onu 6 olduk gittik bi güzel kestik adam dakikalarca teşekkür edip minnettarlığını dile getirdi kardeş biraz abartmıyor musun dedim ya ne abartması arkadaşlıklara ekle ne zaman akçe plus kondrit lazım olsa mesaj at dedi hani her ne kadar insan istese de böyle bi teklifi kabul edemedim gerçekten haklısın+1
Sunucu: Teşkilat
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Oyuna yeni başlayan arkadaşlar tamamen bir boşluğun içine düşüyor, görev sana git karakürk kes diyor ama kesemezsinki, heleki şifacıysan karakürkü bırak normal görevleri yapamazsın, oyunda herkes alacağını almış satacağını satmış, oyuna yeni katılan insanları el birliğiyle aramıza almamız gerekiyor , bu oyunun gelişimi içinde önemli, ayrıca yönetici kadrosundan arkadaşlarda bu konuda yeni başlayan insanlara destek verebilir yada destek verilecek bir düzenleme getirilebilir ..