Ganimet Torbalarımızı Paylaşalım
Ganimet Torbalarımızı Paylaşalım
Daha önce buna benzer bir konu vardı ve çok eğlenceli, aynı zamanda sinir bozucuydu
Buyrun arkadaşlar herkesin katılımıyla bu konuda çemberlitaş, sığınak ve migrat torbalarınızdaki ilginç görüntüleri paylaşalım 
Re: Ganimet Torbalarımızı Paylaşalım
heyecandan genelde ss almıyorum ama yeni dizmeye başladığım şifacımda ibni asa ile maratonu aynı anda atmıştı motorin
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hep hesabımın şifa sınıfını çözdüğüm vakit çok şanslı oldugunu hissetim takır takır herşey düşüyordu
sadece maraton ayakabı biraz zorlamıştı beni ve gir girişimde x9 paket slotu dolusu ganimet paketini açıp baktığımda yuh
dedim içimden tabi ki fotoğraf çekmekle uğraşmazdık d.
sadece maraton ayakabı biraz zorlamıştı beni ve gir girişimde x9 paket slotu dolusu ganimet paketini açıp baktığımda yuh
dedim içimden tabi ki fotoğraf çekmekle uğraşmazdık d.
Facebook'ta arkadaşlarla 3 kişilik bir grup vardı bütün eski fotoğraflar oradaydı epeydir de bakmıyorduk, şimdi bakıyorum yok, bi çözebilsem efsane fotoğraflar vardı 
Buraya bişeyler atmak için bi gün boyunca slot kestim bişey çıkmadı savaşçının tek eksik bıçak sırtı kılıç büyücünün kıyamet asa. Savaşçıyla bi tur gaffar atayım dedim büyücülerden birine kıyamet asa çıktı lanet gelsin dedim büyücüye geçtim bu sefer başka tank aldık geldik kestik savaşçıya bıçak sırtı kılıç çıktı ve ben bu gönderiye bişey atamamakla kalmayıp kanser oldum iyi forumlar
Sunucu: Teşkilat
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Acısını içimde hissettim dostum geçmiş olsunkuklux33 yazdı: ↑22 Ağu 2017 00:08 Buraya bişeyler atmak için bi gün boyunca slot kestim bişey çıkmadı savaşçının tek eksik bıçak sırtı kılıç büyücünün kıyamet asa. Savaşçıyla bi tur gaffar atayım dedim büyücülerden birine kıyamet asa çıktı lanet gelsin dedim büyücüye geçtim bu sefer başka tank aldık geldik kestik savaşçıya bıçak sırtı kılıç çıktı ve ben bu gönderiye bişey atamamakla kalmayıp kanser oldum iyi forumlar
- DORMICUM
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: BETA
hey gidi