YETKİLİLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM
YETKİLİLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM
Arkadaşlar hepimiz yetkililerin aramızda olmasını bizimle birlikte eğlenmesini istiyoruz buraya bende yazdım bi kaç arkadaşta yazdı"Gmler çok soğuk davranıyor" diye ama sonra düşününce adamlar gelip bi selam veriyor bizimki:"Güncelleme ne zaman?" Diyo hani düşündüm ve ben olsam böyle bi ortama girmezdim. Yetkililer haberi verdi beklentinizin üstünde olacak dedi ve biraz zaman istedi ayrıca bi ücret almıyorlar gönüllü olarak çalışıyorlar biz de onları bu tür sorunlarımız ile meşgul etmeyelim ki işlerini severek yapıp daha çok bizimle eğlensinler.
Sunucu: Teşkilat
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YETKİLİLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM
Ya arkadaşım şimdi yanlış anlamada bunun için başlık mı açılır Allah aşkına ? Her hangi bir konu başlığındada yorum olarak bu fikrini belirtebilirdin bence.kuklux33 yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:00 Arkadaşlar hepimiz yetkililerin aramızda olmasını bizimle birlikte eğlenmesini istiyoruz buraya bende yazdım bi kaç arkadaşta yazdı"Gmler çok soğuk davranıyor" diye ama sonra düşününce adamlar gelip bi selam veriyor bizimki:"Güncelleme ne zaman?" Diyo hani düşündüm ve ben olsam böyle bi ortama girmezdim. Yetkililer haberi verdi beklentinizin üstünde olacak dedi ve biraz zaman istedi ayrıca bi ücret almıyorlar gönüllü olarak çalışıyorlar biz de onları bu tür sorunlarımız ile meşgul etmeyelim ki işlerini severek yapıp daha çok bizimle eğlensinler.![]()
Şu forumda bir türlü düzen yok , neredeyse millet bakkala gideceğim iki ekmek alacağım kepekli mi alayım normal mi diye başlık açacak. Bu tür başlık açayımda ne olursa olsun türündeki başlıklar forum kirliliği yaratmaktan başka birşeye yaramıyor.
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Fıerce
Arkadaş düşüncelerini belirtmek istemiş sadece, bunda yanlış birşey yok bence. Forum düzenine bırakalım da yöneticiler karar versinEkSeLaNS53 yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:14Ya arkadaşım şimdi yanlış anlamada bunun için başlık mı açılır Allah aşkına ? Her hangi bir konu başlığındada yorum olarak bu fikrini belirtebilirdin bence.kuklux33 yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:00 Arkadaşlar hepimiz yetkililerin aramızda olmasını bizimle birlikte eğlenmesini istiyoruz buraya bende yazdım bi kaç arkadaşta yazdı"Gmler çok soğuk davranıyor" diye ama sonra düşününce adamlar gelip bi selam veriyor bizimki:"Güncelleme ne zaman?" Diyo hani düşündüm ve ben olsam böyle bi ortama girmezdim. Yetkililer haberi verdi beklentinizin üstünde olacak dedi ve biraz zaman istedi ayrıca bi ücret almıyorlar gönüllü olarak çalışıyorlar biz de onları bu tür sorunlarımız ile meşgul etmeyelim ki işlerini severek yapıp daha çok bizimle eğlensinler.![]()
Şu forumda bir türlü düzen yok , neredeyse millet bakkala gideceğim iki ekmek alacağım kepekli mi alayım normal mi diye başlık açacak. Bu tür başlık açayımda ne olursa olsun türündeki başlıklar forum kirliliği yaratmaktan başka birşeye yaramıyor.
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
Arkadaşının ki düşüncede benimki düşünce değil mi ? Forum düzenine ben karar vereceğim diye birşey yazdığımıda göremiyorumLyKaoN yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:23Arkadaş düşüncelerini belirtmek istemiş sadece, bunda yanlış birşey yok bence. Forum düzenine bırakalım da yöneticiler karar versinEkSeLaNS53 yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:14Ya arkadaşım şimdi yanlış anlamada bunun için başlık mı açılır Allah aşkına ? Her hangi bir konu başlığındada yorum olarak bu fikrini belirtebilirdin bence.kuklux33 yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:00 Arkadaşlar hepimiz yetkililerin aramızda olmasını bizimle birlikte eğlenmesini istiyoruz buraya bende yazdım bi kaç arkadaşta yazdı"Gmler çok soğuk davranıyor" diye ama sonra düşününce adamlar gelip bi selam veriyor bizimki:"Güncelleme ne zaman?" Diyo hani düşündüm ve ben olsam böyle bi ortama girmezdim. Yetkililer haberi verdi beklentinizin üstünde olacak dedi ve biraz zaman istedi ayrıca bi ücret almıyorlar gönüllü olarak çalışıyorlar biz de onları bu tür sorunlarımız ile meşgul etmeyelim ki işlerini severek yapıp daha çok bizimle eğlensinler.![]()
Şu forumda bir türlü düzen yok , neredeyse millet bakkala gideceğim iki ekmek alacağım kepekli mi alayım normal mi diye başlık açacak. Bu tür başlık açayımda ne olursa olsun türündeki başlıklar forum kirliliği yaratmaktan başka birşeye yaramıyor.![]()
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Genel Etkileşim formunda herkes düşüncesini özgür olarak iletebilir, uygunsuz yada gereksiz olduğunu düşündüğün bir konu varsa bunu raporlayarak karar mercisine aktarabilirsin. Şuan yaptığın bence saçma bulduğun konuya daha saçma bir şekilde dalmak..
Konuyu açan arkadaşım farklı bir noktadan ele almışsın haklısın. Ancak oyunda gm göremediğimiz için ve aradan yıllar geçmesine rağmen güncelleme gelmeyince hani dozu kaçırıyoruz. Bizi de mazur görsünler artık
Konuyu açan arkadaşım farklı bir noktadan ele almışsın haklısın. Ancak oyunda gm göremediğimiz için ve aradan yıllar geçmesine rağmen güncelleme gelmeyince hani dozu kaçırıyoruz. Bizi de mazur görsünler artık

- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
Hocam ne raporluyoruz Allah aşkına , karar merci felanXxPEERLESSxX yazdı: ↑17 Ağu 2017 01:18 Genel Etkileşim formunda herkes düşüncesini özgür olarak iletebilir, uygunsuz yada gereksiz olduğunu düşündüğün bir konu varsa bunu raporlayarak karar mercisine aktarabilirsin. Şuan yaptığın bence saçma bulduğun konuya daha saçma bir şekilde dalmak..
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Öncelikle beni gece gece güldürdüğün için teşekkür ederimEkSeLaNS53 yazdı: ↑17 Ağu 2017 02:12Hocam ne raporluyoruz Allah aşkına , karar merci felanXxPEERLESSxX yazdı: ↑17 Ağu 2017 01:18 Genel Etkileşim formunda herkes düşüncesini özgür olarak iletebilir, uygunsuz yada gereksiz olduğunu düşündüğün bir konu varsa bunu raporlayarak karar mercisine aktarabilirsin. Şuan yaptığın bence saçma bulduğun konuya daha saçma bir şekilde dalmak..
Çağlayan 1. Asliye cezaya gideyim istersen bide
Ben zaten burada eleştirimi yazmışım , yetkililer görecektir zaten
Benim yaptığıma saçma diyosun ama cidden yarışırız saçmalamakta
neyse şimdi sana daha fazla yazmayayım rapor felan tutarsın mazallah neme lazım
![]()
Sen arkadaşımızın yazdığı posta bir eleştiri yaptın, bende senin postuna bir eleştiride bulundum.Eleştiri yapmak kadar eleştiriye açık olmakta önemli tabi. Kaldıramayacağını ve bir arayış içinde dalga konusu haline getirip cevap vereceğini bilseydim inan hiç yazmazdım

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: YalnızlıkPaylaşılmaz
Guzel noktaya deginmissinkuklux33 yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:00 Arkadaşlar hepimiz yetkililerin aramızda olmasını bizimle birlikte eğlenmesini istiyoruz buraya bende yazdım bi kaç arkadaşta yazdı"Gmler çok soğuk davranıyor" diye ama sonra düşününce adamlar gelip bi selam veriyor bizimki:"Güncelleme ne zaman?" Diyo hani düşündüm ve ben olsam böyle bi ortama girmezdim. Yetkililer haberi verdi beklentinizin üstünde olacak dedi ve biraz zaman istedi ayrıca bi ücret almıyorlar gönüllü olarak çalışıyorlar biz de onları bu tür sorunlarımız ile meşgul etmeyelim ki işlerini severek yapıp daha çok bizimle eğlensinler.![]()
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
Yok be hocam kaldırıp kaldıramamakla alakası yok , sen rapor felan karar merci felan deyince bende ona güldüm onu demek istedimXxPEERLESSxX yazdı: ↑17 Ağu 2017 02:46Öncelikle beni gece gece güldürdüğün için teşekkür ederimEkSeLaNS53 yazdı: ↑17 Ağu 2017 02:12Hocam ne raporluyoruz Allah aşkına , karar merci felanXxPEERLESSxX yazdı: ↑17 Ağu 2017 01:18 Genel Etkileşim formunda herkes düşüncesini özgür olarak iletebilir, uygunsuz yada gereksiz olduğunu düşündüğün bir konu varsa bunu raporlayarak karar mercisine aktarabilirsin. Şuan yaptığın bence saçma bulduğun konuya daha saçma bir şekilde dalmak..
Çağlayan 1. Asliye cezaya gideyim istersen bide
Ben zaten burada eleştirimi yazmışım , yetkililer görecektir zaten
Benim yaptığıma saçma diyosun ama cidden yarışırız saçmalamakta
neyse şimdi sana daha fazla yazmayayım rapor felan tutarsın mazallah neme lazım
![]()
Sen arkadaşımızın yazdığı posta bir eleştiri yaptın, bende senin postuna bir eleştiride bulundum.Eleştiri yapmak kadar eleştiriye açık olmakta önemli tabi. Kaldıramayacağını ve bir arayış içinde dalga konusu haline getirip cevap vereceğini bilseydim inan hiç yazmazdımKonunun sapmaması için fazla uzatmıyorum, tekrarında yorum yapmayacağımı bilmeni isterim )