Oyundaki vs atmayı beceremeyen ergenlerimiz için bi vs güncellemesi şart.
Biri girer oyuna Kral geldi , öteki girer Kral geldi. Giderler sivri adaya garip in orda iddaalı vs atarlar , vs atarkende atmayı beceremezler o ona ağzına geleni der öteki ona der. Sonra başlarlar bölgeden o ona hırsız der öteki ona hırsız der. Hiç durmazlar yok sen geçen kaçtın vs den yok paramı vermedin , video nu attım youtube felan.
Şu oyuna vs güncellemesi gelse keşkede bu tür boş muhabbetler dönmese oyunda.
Vs atmak isteyen kişi , vs atmak isteğini karakterin adına tıkladığında orada VS seçeneği olsa , VS seçeneğinede tıkladığında idaalı VS , iddaasız VS seçeneği olsa. İddaalı VS seçeneğini seçtiğinde para miktarı girilse mesele 50m. Hemen karşı kataktere X adlı kişi size 50m iddaalı VS için meydan okuyor kabul et yada kabul etme seçeneği olsa. VS kabul edildiğinde hemen tarafsız bir bölgeye ışınlanılsa ve otomatik olarak bir oyun kasasında her iki karakterdende 50m alınarak 100m olsa. Oyun ekranında beliren 3-2-1 başla yazısıylada VS başlasa 3 galibiyet alan kişiye kasada toplanan 100m otomatik olarak aktarılsa ve bizde bu yok lag oldu yok iddaadan kaçtı hırsız paramı vermedi gibi boş muhabbetlerden kurtulsak.
VS Güncellemesi ? İddaa lı ve İddaasız ?
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Re: VS Güncellemesi ? İddaa lı ve İddaasız ?
Konu düzenlenebilir ve geliştirilebilir öncelikle, kesinlikle çok haklısın katılıyorum bu şekilde bir çok boş muhabbetin yada mağduriyetin önüne geçilmiş olur. Güzel bir fikir.

- 92Gner
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Merkez Tehlike
Çok yararlı bir konu umarim değerlendirmeye alır ve yeni gelicek güncellemede faaliyete koyarlar fikir hepimizde vardır fakat bu konuyla alakali bizi aydinlattigin icin tesekkir ederim ..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Önce oyunda nitelikli vs atilabilecek bir meta olması lazım. Statusel ve efsunsal tekeduzelik oldukça vs falan atılmaz. Bir kere oyunda vs sırasında kullanılması yasak yetenekler var. Böyle bir saçmalık hangi oyunda var? Yok depar yasak yok ayı yasak yok defansif yasak. Senin dediğin sistemde adam ayı yasak diyip de paranın kokusunu alınca ayı sağlarsa o parayı geri alamazsın mesela.
Sistem bence güzel. Fakat oyundaki statüler ve esyalar bu şekilde olduğu sürece vs ler anlamsız ve basit geliyor bana.
Sistem bence güzel. Fakat oyundaki statüler ve esyalar bu şekilde olduğu sürece vs ler anlamsız ve basit geliyor bana.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Ozgur Genclik
Kb ama cok sacma. O zaman ben gcsuz karektetlere vs istegi gonderirim. İllaki biri yanlislikla kabul eder.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Konu geliştirilmeye açık arkadaşım olumsuz yorumlarla açılan her öneriyi tıkıyorsunuz. Biz o süper hemen yapılsın demiyoruz, gayet güzel olumsuz bir noktaya değinmişsin. Ona da bir çare düşünülür elbet, hayır vs muhabbetleri gerçekten gına getiren bir durum hoşunuza mı gidiyor anlamıyorum.

- MrDexter1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Zouka
Bunun için şöyle bir şey olabilir ;
Er meydanı kodlarından yardım alınarak biraz uğraş sonucu olabilir. Er meydanı gibi vs alanları olabilir,
10m, 50m, 100m, 500m olarak
Rakibinle anlaşıp, aynı anda bu alana giriş yapabilirsin.
Mesela;
/pvp101 "(10m)1"
/pvp102 "(10m)2"
/pvp103 "(10m)3
/pvp501 "(50m)1"
/pvp1001"(100m)1"
/pvp5001 "(500m)1"
Bu kodu kullandığın an envanterinden hangisine girmiş ise o kadar paran eksilecek, kazandığın an skor ile beraber hanene 2 katı geri işleyecektir. Kaybeden oyuncudan ise sadece girişte vermiş olduğu para ile sahadan ayrılacaktır.
Bu alana giriş yaparken, grup daveti veya grup bölgerinden gruptan çıkarken gibi uyarılar verecektir.
/pvp1 10mlik karşılaşmaya girmek istediğinize eminmisiniz? tarzında.
Tılsımına OkO ları bilmem ama, bu tarz OkO lar için bir nebze de rahatlama olacaktır.
Er meydanı kodlarından yardım alınarak biraz uğraş sonucu olabilir. Er meydanı gibi vs alanları olabilir,
10m, 50m, 100m, 500m olarak
Rakibinle anlaşıp, aynı anda bu alana giriş yapabilirsin.
Mesela;
/pvp101 "(10m)1"
/pvp102 "(10m)2"
/pvp103 "(10m)3
/pvp501 "(50m)1"
/pvp1001"(100m)1"
/pvp5001 "(500m)1"
Bu kodu kullandığın an envanterinden hangisine girmiş ise o kadar paran eksilecek, kazandığın an skor ile beraber hanene 2 katı geri işleyecektir. Kaybeden oyuncudan ise sadece girişte vermiş olduğu para ile sahadan ayrılacaktır.
Bu alana giriş yaparken, grup daveti veya grup bölgerinden gruptan çıkarken gibi uyarılar verecektir.
/pvp1 10mlik karşılaşmaya girmek istediğinize eminmisiniz? tarzında.
Tılsımına OkO ları bilmem ama, bu tarz OkO lar için bir nebze de rahatlama olacaktır.
MrdexteR
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
3 olanın hesaba 100 m gelsin tarafsız bölgeye ışınlansınlar iddalı ws seçeneği gelsin müşteri hizmetleri zaten o işi geç kanka kıçı kırık patch için 5 sene bekledik bunun için bi 25 sene bekleriz
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Aynen adamın düşündüğü çok sacma ama istek gönderilen güçsüz kişinin yanlışlık la tiklamasi hiç saçma değil aynen ..
DrBuLuT«Eminönü»