Kankaxmagıcıan ve Oscar !!!!!
Kankaxmagıcıan ve Oscar !!!!!
ELındekı EjdErıne GuvEnDI Ve Bunlar OLdu BAna Ws ye gEl dedı Ezme DEDı Ws de yendım Sonra 2 Kişiyle bırlıkte Dladı iştede fotoları yENılmeyı yedIReMısan Oynama Bu oyuNu eLınde EJderı OLaN EzME

Re: Kankaxmagıcıan ve Oscar !!!!!
budA 2 Kİşiyle DLAdığı FOto OsCar SEnde Bu ARada BI 49 Ol OLe GEl http://i42.tinypic.com/zkpweq.jpg

- GhostRider
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
kardeşim Kankaxmagician ( savaş )' ı yanlışlıkla kesmıssındır veya ws olduguna dahır ortada herhangı bı kanıtda goremedım ejderlerıne guvendıler flan dıosun ya sana tek lafım çekemeyen anten taksın olur
... hadi iyi forumlar 
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Uniquetürk / KatiLBamya
Raiders of Anatolia
www.raidersofanatolia.com
www.raidersofanatolia.com
- Kankaxmagician
- Salgın Koruyucusu
Hayatının ilk kritğini attın ezik sadece gülüp geçiorum beni tanıyan tanıo gülüm DD
SEn çok mu artissin banamı öle geldi o adam o lafları O ADAM ( SAVAŞ ) demez hem sanada yenilmez yenildiyse bile şanstırr derim çok güveniosan gel gözümün önünde ws atın eger yenilirse ben sana 10m vercem bide boş boş konu açıp forumu kirletme SAYGILARIMLA....
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
BENIM YALANLA IŞIM YOK KENDISI DEID WS ATALIM DIYE ATTIK YNEDIM HADI 1. CI ŞANS DIELIMDE 2. YE GEL DEDI DİĞER FOTDADA GORULDUĞU GİBİ 2 KİŞİYLE DALADI... HE ÇOK GUVENDIĞINIZ ARKADAŞINIZLA WS DE ATARIM İSTIOSANIZ AMA BNEIM BIR IDDAM YOK AMA YENILDI İŞTE WS ISTIOSA YAPARIZ...

alın o adam o lafı dmez dıenler buyrun foto başkada bışe demıorum...

- Kankaxmagician
- Salgın Koruyucusu
2. sinde 43 lvl adama dalıon kankam o benim gömerim seni akıllı ol sende üret sende konuş senle uğraşmaya değmez güzelim DD :twisted: