Seven dostum, dediğin mecaz olsa da olmasa da güldürdü, Allah da seni güldürsün inşallah
Günlüğümü takip ettiğin için teşekkür ederim.
Bu günde biraz oyuna giriyorum, hemen başlıyalım!
İşe örs olarak başladım
Burayı iyice anlatmak istiyorum, kurt mağaranın hemen yanında mantar var bilirsiniz,
Fearxman adlı arkadaş da oradan geçiyordu ben de mantarı çekeyim dedim ve ondan öndeydim.
Arkadaş kaleye doğru ilerliyordu oraya doğru gidiyor sandım fakat mantara doğru yönünü değiştirdi ama çoktan çekmiştim.Ondan sonra fotoğrafta gördüğünüz hakaret içeren mesajı yazdı.
Ben de ona inat girdim mağaraya elmasıda çektim.
Neyse ben devam edeyim dedim, ilk koşanımı kestim.
Derken maden maden olayları oldu ondan sonra da o arkadaş yokken Kalsedon vardı, ben çekeyim dedim herhalde bu gitti.İçinden de akik çıktı.Saf olduğunu biliyorum ama bu sunucuda piyasasını bilmiyorum.Neyse dursun envanterde bir gün işe yarar

.
Arkadaş bana musallat oldu, kurt keserken kutup açıyor, zihin atıyor, her seferinde diyorum bir maden için yaptıklarına değer mi ama adam takmış bana yapacak birşey yok.
Burada yaptıklarına devam edince Bölgeye yazdım, amacım karalamak değildi tehditte değil aslında.
Biraz gözü korksun da oyun zevki alalım dedim içimden.Ama yine de o arkadaş buradaysa kendisinden özür dilerim.
Sonra da konuyu çevirmeye çalıştı, hala ayıp etse de kesin öyledir deyip geçtim.
Burada gerçekten çok kızdım, görevimi yapmamı engelliyor resmen.
Kıyamet günlüklerine teker teker atacağım deyince korktu gözü çevirmeye çalışıyor arkadaş hala.
Ondan sonrada sen işine ben işime dedim ve devam ettim.
Arkadaş bana musallat oldu sanırım?
Arkadaş kabalığından taviz vermiyordu.
20 tane kesmiştim.Son 5 kaldı.
Arkadaş musallat olmaya devam ediyor.Hem de madenini çekiyor.
Hele şükür bitti.Eziyetti resmen daha kolay olmasına rağmen
Bab-ı Ali Yolları Taşlı
Sonunda Elife giderek görevi teslim ettim.
Goril Kudretlendiren İksir ödülümü aldım. Ama fotoğrafta ayrıntıya dikkat, arkadaş hala musallat.
Arkadaş sürekli grup ve mesaj atınca, rahatsız oldum yazı yazdım ve yasaklı listeme ekledim, ama yinede özür dilerim korkuttuğum için
Kurt Şaman görevi aldım, fakat yalnız başıma yapabileceğimi sanmıyorum.Görevi olan arkadaşlar var ise gelsin, birlikte keselim
İşportamı yaptım.
Sıra kasa boşaltmada, kasamı parıl parıl yaptım. 550 bin'e yakın da param oldu.Küçük seviye Zehir, Asit efsunlu eşyalar satan arkadaşlar varsa bana ulaşsın ki daha kolay keseyim

[İndirim yapar herhalde

]
Tekrardan veda zamanı, bugün tekrar yazabilirim ama belki, duruma bağlı.
Günlüğümü incelediğiniz için teşekkür ederim.
Tarih:16/08/2017
Başladığım Saat:13:10
İyi Forumlar!