Şans sistemiyle alakali ufak bir ayrinti diyelim buna
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Şans sistemiyle alakali ufak bir ayrinti diyelim buna
Oyundaki sans sistemi Kader Muhurlerindekinin aynisi Her karakterin sansli oldugu bir donem var.Mesela saat 12 ile 15 arasi buyucunuz mantar madeninde oldukca balli saatte 6 7 tane bile cekebilirsiniz.Veya saat gece 3 ile 5 arasi savasciniz xenotim olup yagacak ardi ardina saydirir sistem xenotimleri.Bu oyunun sans sistemiyle alakali ne kadar bilgi vermeselerde 8 yillik deneyimim bunu acik acik kanitladi.Cok kesersem cok duser mantigini cikarin kafanizdan karakterin o sansli zamanini tutturabilmeye calisin. 100 orumcek kesin dusmedimi akrebe donun oda dusmezse irklara donun.Denedim acik acik boyle siz hic 1 saat icinde 16 yonca ceken birini gordunuzmu gormediyseniz burdayim.Umarim bilmeyenlere bir faydasi olur.

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Şans sistemiyle alakali ufak bir ayrinti diyelim buna
Mesela bu benimde aklımı uzun süre kurcalamış bulunmaktaydı.Parlementxx yazdı: ↑13 Ağu 2017 20:45 Oyundaki sans sistemi Kader Muhurlerindekinin aynisi Her karakterin sansli oldugu bir donem var.Mesela saat 12 ile 15 arasi buyucunuz mantar madeninde oldukca balli saatte 6 7 tane bile cekebilirsiniz.Veya saat gece 3 ile 5 arasi savasciniz xenotim olup yagacak ardi ardina saydirir sistem xenotimleri.Bu oyunun sans sistemiyle alakali ne kadar bilgi vermeselerde 8 yillik deneyimim bunu acik acik kanitladi.Cok kesersem cok duser mantigini cikarin kafanizdan karakterin o sansli zamanini tutturabilmeye calisin. 100 orumcek kesin dusmedimi akrebe donun oda dusmezse irklara donun.Denedim acik acik boyle siz hic 1 saat icinde 16 yonca ceken birini gordunuzmu gormediyseniz burdayim.Umarim bilmeyenlere bir faydasi olur.
Örnek vermek gerekirse ANKA sunucusundayken cumartesi geceleri 12 ye sıra alıp sabaha kadar kasardım ve her hafta cumartesi yapardım bunu hep gece 12 1 arası xeno yağardı daha sonrasında bir dururdu sabaha dogru 4 gibi atmaya başlardı tabi nadirde olsa aralıklar ile aldığım oluyordu.
Hafta içi ise işim dolayısı ile gece 12 dedimi oyundan çıkardım akşam 8 de girip 9 da arkadaş sıra alırdı bana gündüzden 9 gibi girer kasardı saatte atarsa çok nadir atardı ama her cumartesi rahat sabaha kadar 10 adet kasıyorumdur en kötü ihtimal ile.
Aklımı kurcalamıştı bu kadar üstünde durmamıştım ama şuan konuyu okuduktan sonra olabilir dediğniz gibi.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Hurafe falan değil kesinlikle haklısın.Parlementxx yazdı: ↑13 Ağu 2017 20:45 Oyundaki sans sistemi Kader Muhurlerindekinin aynisi Her karakterin sansli oldugu bir donem var.Mesela saat 12 ile 15 arasi buyucunuz mantar madeninde oldukca balli saatte 6 7 tane bile cekebilirsiniz.Veya saat gece 3 ile 5 arasi savasciniz xenotim olup yagacak ardi ardina saydirir sistem xenotimleri.Bu oyunun sans sistemiyle alakali ne kadar bilgi vermeselerde 8 yillik deneyimim bunu acik acik kanitladi.Cok kesersem cok duser mantigini cikarin kafanizdan karakterin o sansli zamanini tutturabilmeye calisin. 100 orumcek kesin dusmedimi akrebe donun oda dusmezse irklara donun.Denedim acik acik boyle siz hic 1 saat icinde 16 yonca ceken birini gordunuzmu gormediyseniz burdayim.Umarim bilmeyenlere bir faydasi olur.
Fazla gb atınca veya uzun süre maden çekince item maden düşürme oranım artıyor mantığı yok bu oyunda, arkadaşın dediği gibi kafanızdan çıkarmalısınız bu durumu.
Bazı arkadaşlarım bunu saatlik dilimden daha ileriye taşıyarak haftanın belirli günlerine kadar ince ince hesaplamışlardı, atıyorum salı günü şu saatler arasında şurası hep bana sağlam malzeme atıyor gibi.
Palavra atmıyorum arkadaşlar cidden bu durumu bir çok kez yaşadık.

- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
1 saatte 16 Yoncayı bırak ben 1 saatte 16 tane Çıban Otu madeni bulupta çekememParlementxx yazdı: ↑13 Ağu 2017 20:45 Denedim acik acik boyle siz hic 1 saat icinde 16 yonca ceken birini gordunuzmu gormediyseniz burdayim.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
2 tur Cift artirici 40 ciban otundan 16 yonca.Vezirx27 yazdı: ↑13 Ağu 2017 22:371 saatte 16 Yoncayı bırak ben 1 saatte 16 tane Çıban Otu madeni bulupta çekememParlementxx yazdı: ↑13 Ağu 2017 20:45 Denedim acik acik boyle siz hic 1 saat icinde 16 yonca ceken birini gordunuzmu gormediyseniz burdayim.Taktir ettim sanırım ıskasız çektin
![]()

Valla şu akrep ile örümcek işini zamanında denedim katılıyorum.
Benim de şöyle bir tecrübem var , daha çemberlitaş gelmeden önce şu meteorda kurt mağara çıkışında karşıda tungsten madeni var ya, her sabah saat 7.05 de o maden bana şelit atardı, oyun oynamıcak olsam bile saat 7 ye alarm kurup, uyanıp o şeliti çekip oyundan çıkardım, buda böyle bir anımdır 
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Kader mühürlerindeki ile aynı yürüdüğüne bende katılıyorum ancak dediğin diğer karakter şans olgusuna katılmıyorum, kaldı ki bahsettiğin şeyi bende gözlemledim. Hiç bir oyunun random durumuyla ilgili bilgi verildiğine şait olmadım(silah yapımından tutta heat box ayarlarına kadar bir çok oyunun diğer bir çok küçük geliştirici günlüğü videoları izlememden yola çıkarak söylüyorum), bunlar için geliştirilen algoritmalar var bu algoritmaların içerisinde de henüz çözemediğimiz bir şey var bizim ne ile örüntülü olduğunu çözemediğimiz bu çarpan, normal düşme oranlarıyla, şans artırıcıların katsayılarıyla birlikte bir matematiksel denklemden geçiyor ve sonuç şans sistemi, benim de yoncada anormal bir şansım var 5-6 dakikada 11 tane çektiğim oldu(arka arkaya 2 öbekten 3 er paket yonca). Çıkarımların bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Ancak bahsettiğim o çarpana her karakterin oyundaki belli saat aralığı demişsin benim de düşündüğüm şeylerden birisi buydu ancak kendimce amatör testlerimi sonuca erdiremedim...Parlementxx yazdı: ↑13 Ağu 2017 20:45 Oyundaki sans sistemi Kader Muhurlerindekinin aynisi Her karakterin sansli oldugu bir donem var.Mesela saat 12 ile 15 arasi buyucunuz mantar madeninde oldukca balli saatte 6 7 tane bile cekebilirsiniz.Veya saat gece 3 ile 5 arasi savasciniz xenotim olup yagacak ardi ardina saydirir sistem xenotimleri.Bu oyunun sans sistemiyle alakali ne kadar bilgi vermeselerde 8 yillik deneyimim bunu acik acik kanitladi.Cok kesersem cok duser mantigini cikarin kafanizdan karakterin o sansli zamanini tutturabilmeye calisin. 100 orumcek kesin dusmedimi akrebe donun oda dusmezse irklara donun.Denedim acik acik boyle siz hic 1 saat icinde 16 yonca ceken birini gordunuzmu gormediyseniz burdayim.Umarim bilmeyenlere bir faydasi olur.
-
- Salgın Koruyucusu
Bu dediginin mümkün olabileceğini ben de düşündüm ama hevesinizi kırmak gibi olmasın tamamen boş olduğu sonucuna vardım yaptığım testlerle.Oyunda öyle bir randomize sistem kurulmuş ki henüz bir mantık bile bulamadım şans sisteminin lehime dönmesi için.Bir gün o şekilde olan veriler ertesi gün hatta ertesi hafta tepetaklak olabiliyor.Sonuçta bu bir programlama, nasıl programlandığına ilişkin deneylerle bir algoritma bulursam turnayi gözünden vurabilirim diye düşünüp denediğim hiçbir şey beni bir sonuca götürmedi maalesef.Belki bir yönetici bu konuyu görür de şans sisteminin nasıl programlandığı ile ilgili bize bilgi verir, heyecanla bekliyoruzParlementxx yazdı: ↑13 Ağu 2017 20:45 Oyundaki sans sistemi Kader Muhurlerindekinin aynisi Her karakterin sansli oldugu bir donem var.Mesela saat 12 ile 15 arasi buyucunuz mantar madeninde oldukca balli saatte 6 7 tane bile cekebilirsiniz.Veya saat gece 3 ile 5 arasi savasciniz xenotim olup yagacak ardi ardina saydirir sistem xenotimleri.Bu oyunun sans sistemiyle alakali ne kadar bilgi vermeselerde 8 yillik deneyimim bunu acik acik kanitladi.Cok kesersem cok duser mantigini cikarin kafanizdan karakterin o sansli zamanini tutturabilmeye calisin. 100 orumcek kesin dusmedimi akrebe donun oda dusmezse irklara donun.Denedim acik acik boyle siz hic 1 saat icinde 16 yonca ceken birini gordunuzmu gormediyseniz burdayim.Umarim bilmeyenlere bir faydasi olur.