lxkatliamxl forumdaysan içeri....HErkese açıq bı konu
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
lxkatliamxl forumdaysan içeri....HErkese açıq bı konu
Arkadaşlar buqun e.ö de kp kasar godxofxwar ile bı qrup qurduq lodos awına çıqtıq benım bu oyunda qüwendiqim belli kişiler war bunlardan bırıde başlıqtada ismini yazdıqım arkadaşım godxofxwar adlı arkadaşımla beraber bankaya gıderken katlıamı qördüq we god ilq başta saldırdı dur dedım anda durdu dokunmadı buna raqmen katlıam god'a saldırdı bende dayanamadım daldım kestim katlıambenım 1,5 yıllık kardeşim bunu bana yapıo yetmesmış qibi yasaklıo qaldı ki ben ona dur dedım halde durmadı şimdi bu konuya okuyan qaRdeşlerime soRuom Sızce qim Haksız
ops:
ops:
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
Re: lxkatliamxl forumdaysan içeri....HErkese açıq bı konu
Şünü düzgün yazarmisiın?ciddiyim bir şey anlamadım
yani normal yazmak varken neden kendini yoruyorsun
►Kuklacı≈Return≈™
© 2010
© 2010
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı
baq şimdi katlıam bnm 1.5 yıllıq arkadaşım tmm mı god ise oyunda bıraz muhabbetım olduqu bı kaç kez taqıldıgım bi arkadaşım buqun e.ö de god la beraber kp kasıoduq grupta katlıamı yolda qördüq god ilk başta saldırdı dur deddım durdu bu sefer katlıam daldı çocuqun canını 25'e kadar düşürdü baqtım dur dıom durmuo dayanamadım daldım kestim trip yapıo yasaklıo anladın mı şimdi...Stromm yazdı:Arkadaşlar buqun e.ö de kp kasar godxofxwar ile bı qrup qurduq lodos awına çıqtıq benım bu oyunda qüwendiqim belli kişiler war bunlardan bırıde başlıqtada ismini yazdıqım arkadaşım godxofxwar adlı arkadaşımla beraber bankaya gıderken katlıamı qördüq we god ilq başta saldırdı dur dedım anda durdu dokunmadı buna raqmen katlıam god'a saldırdı bende dayanamadım daldım kestim katlıambenım 1,5 yıllık kardeşim bunu bana yapıo yetmesmış qibi yasaklıo qaldı ki ben ona dur dedım halde durmadı şimdi bu konuya okuyan qaRdeşlerime soRuom Sızce qim Haksızops:
ops:
![]()
![]()
Anladım.Katliyam ayıp etmiş. inşallah barışrsınız.bide "q" yerine"k" kulansan
►Kuklacı≈Return≈™
© 2010
© 2010
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı
oqe
qullanırım
Ama haRbi ayıp etti bide KaRdeş Dioz adama
Bana Dalanı Asla Afetmem O Zmn O Dk O Gün Olmasa Bile Haksızlıga Hiç Gelmem Küfür Yerine Yasaklarım
IxKaTLiYaMxI
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
Bak kaRdeşim Bence Konuyu açan çok haksız bi duRumda o ki heRkesin yoRumuna açık bi Konu...BuRada ki senin yanLışın sen adama kaRdeşim demişsin ve kestiği adamda 1-2 keRe takıLdığın biRi...Sen ikisi aRasında kıyasLama yaptığının faRkında mısın?EğeR ki onu kesecek kadaR siniRlendi isen kaRdeşim keLimesini kuLLanmayacaksın demiii
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
türkçe kaç ?Stromm yazdı:Arkadaşlar buqun e.ö de kp kasar godxofxwar ile bı qrup qurduq lodos awına çıqtıq benım bu oyunda qüwendiqim belli kişiler war bunlardan bırıde başlıqtada ismini yazdıqım arkadaşım godxofxwar adlı arkadaşımla beraber bankaya gıderken katlıamı qördüq we god ilq başta saldırdı dur dedım anda durdu dokunmadı buna raqmen katlıam god'a saldırdı bende dayanamadım daldım kestim katlıambenım 1,5 yıllık kardeşim bunu bana yapıo yetmesmış qibi yasaklıo qaldı ki ben ona dur dedım halde durmadı şimdi bu konuya okuyan qaRdeşlerime soRuom Sızce qim Haksızops:
ops:
![]()
![]()
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- DismotiFireman
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
İnşallah barışırsınız.
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfiremann
Ahakan
-
- İskele Babası
Saçma bir konu böyle konularla forumu kirletmeyin ...