Maden

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Maden

Mesaj gönderen Tolgacan108 »

Merhabalar ,iyi günler dilerim öncelikle. Ben oyuna tekrar başlamak istiyorum ancak sadece nakitim var bunun ile de akçe çekip kendime çift arttırıcı almak istiyorum örn. Loncama %60 karakterime %60 Anka'da çekicem birde büyük ihtimalle ganoderma çekmeyi düşünüyorum 1 ayda ortalama kaç fani çekerim sizce şans falan demeyin 😀 Ortalama bişeyler söyleyin günlük min 2 3 saat çekerim
Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum saygı çerçevesi içinde 😀
TETRADOX
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Huzursuzluğum

Re: Maden

Mesaj gönderen romendiyojen »

Bir günde 14 ganoderma çektiğimi hatırlarım.Bir günde 4 tane de çekiyordum Şans işi bunlar kardeşim :)
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Hocam peki toplamda çantamda 2000 mantar olsa yanında ortalama bi düşünce kaç ganoderma olur mesela sen kaç mantar vardı kaç ganoderma vardı maden çekmeyi bitirince
TETRADOX
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Merhaba

Baştan söylemek gerekirse nakit vakitir diyerek konuya giriş yapmak istiyorum vaktin varsa nakiti değerlendirmelisin
ve ayrıca lonca ve kendi artırıcı aldığında bazen 2 ,3,4 Torba madden düşürebilirsin. 4 ü görmedim ama ) bazen 1 adette attığı oluyor şans tabi ki Misal x2 lokman artırıcıdan x3 pakete x2 adet ganoderma çıkarabilme ihtimalin var oda hangi saate bilmiyoruz D
Birde biz sabahtan akşama kadar ayda 25 tane düşürebildiysek ne mutlu bize :)

İyi forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Bende 4 çektiğimi hatırlıyorum lakin diğer günlerde bi aksilik midir bilmem x1 ile pc kapatılıyordu :)
romendiyojen yazdı: 07 Ağu 2017 19:29 Bir günde 14 ganoderma çektiğimi hatırlarım.Bir günde 4 tane de çekiyordum Şans işi bunlar kardeşim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Tahminim 30.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Öncelikle merhaba daha önce ankada saatte ve maden kasmışlığım oldu şunu belirtmek isterim herkes sürekli aktıf orada saatte sıra alırlar madende sıra alırlar en son bu şekildeydi anka sunucusu herkes sıra sıra kasardı para ve maden direk gitmeniz durumunda sıkıntı olabilir :) ilk başta zamanla alışırsınız ortama. Ortalama olarak günde 5 7 gano çekmelisiniz tabi şans faktörleri değişir ben günde 1 gano çeker bırakırdım 5 xeno kasar bırakırdım raylarda lp kasardım.

Şöyle bir önerim olabilir size ortalama karaktere ve loncaya şans artırıcı ve pluslarla 80 bulur ve geçer yatırcağınız miktar 60 tl ye bi met1 alırsanız nakit olarak 300m en kötü al sat için kullanabilirsiniz uygun fiyattan alıp pahalıya toplı alıp tek tek kâr edebilirsiniz.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Valla dostum eski ikv hayatımın büyük bölümünü madene adamış biri olarak şuan madenden hatrı sayılır bir para kaldırılmıyor, yinede çekicem dersen çift arttırıcı ve ücretsiz paket ile birlikte iyi sonuçlar alacağını umuyorum , günde ortalama olarak 4 Gano civarlarında düşürürsün 3 4 saat süreyle diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Elimde 400 tl de nakitim var ben bunu ikv ye harcıyıcam Ama daha fazlada yatırmak istemiyorum full karakterlerimde var ama tılsım alırsam falan hol cok boguyor napmamı önerirsiniz kafam çok karışık 😀
TETRADOX
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Tolgacan108 yazdı: 07 Ağu 2017 20:34 Elimde 400 tl de nakitim var ben bunu ikv ye harcıyıcam Ama daha fazlada yatırmak istemiyorum full karakterlerimde var ama tılsım alırsam falan hol cok boguyor napmamı önerirsiniz kafam çok karışık 😀
Size önerim met1 met23 bb3 alıp keyfinize bakmak bölge atıp insanlara y2 olup yardımcı olmak v.s =) vakit geçer sonuçta herşey para değil O:-)
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön