Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum saygı çerçevesi içinde
Maden
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Maden
Merhabalar ,iyi günler dilerim öncelikle. Ben oyuna tekrar başlamak istiyorum ancak sadece nakitim var bunun ile de akçe çekip kendime çift arttırıcı almak istiyorum örn. Loncama %60 karakterime %60 Anka'da çekicem birde büyük ihtimalle ganoderma çekmeyi düşünüyorum 1 ayda ortalama kaç fani çekerim sizce şans falan demeyin
Ortalama bişeyler söyleyin günlük min 2 3 saat çekerim
TETRADOX
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Lonca: Huzursuzluğum
Re: Maden
Bir günde 14 ganoderma çektiğimi hatırlarım.Bir günde 4 tane de çekiyordum Şans işi bunlar kardeşim
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

Hocam peki toplamda çantamda 2000 mantar olsa yanında ortalama bi düşünce kaç ganoderma olur mesela sen kaç mantar vardı kaç ganoderma vardı maden çekmeyi bitirince
TETRADOX
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba
Baştan söylemek gerekirse nakit vakitir diyerek konuya giriş yapmak istiyorum vaktin varsa nakiti değerlendirmelisin
ve ayrıca lonca ve kendi artırıcı aldığında bazen 2 ,3,4 Torba madden düşürebilirsin. 4 ü görmedim ama ) bazen 1 adette attığı oluyor şans tabi ki Misal x2 lokman artırıcıdan x3 pakete x2 adet ganoderma çıkarabilme ihtimalin var oda hangi saate bilmiyoruz D
Birde biz sabahtan akşama kadar ayda 25 tane düşürebildiysek ne mutlu bize
İyi forumlar.
Baştan söylemek gerekirse nakit vakitir diyerek konuya giriş yapmak istiyorum vaktin varsa nakiti değerlendirmelisin
ve ayrıca lonca ve kendi artırıcı aldığında bazen 2 ,3,4 Torba madden düşürebilirsin. 4 ü görmedim ama ) bazen 1 adette attığı oluyor şans tabi ki Misal x2 lokman artırıcıdan x3 pakete x2 adet ganoderma çıkarabilme ihtimalin var oda hangi saate bilmiyoruz D
Birde biz sabahtan akşama kadar ayda 25 tane düşürebildiysek ne mutlu bize
İyi forumlar.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Bende 4 çektiğimi hatırlıyorum lakin diğer günlerde bi aksilik midir bilmem x1 ile pc kapatılıyordu 
romendiyojen yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:29 Bir günde 14 ganoderma çektiğimi hatırlarım.Bir günde 4 tane de çekiyordum Şans işi bunlar kardeşim![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Öncelikle merhaba daha önce ankada saatte ve maden kasmışlığım oldu şunu belirtmek isterim herkes sürekli aktıf orada saatte sıra alırlar madende sıra alırlar en son bu şekildeydi anka sunucusu herkes sıra sıra kasardı para ve maden direk gitmeniz durumunda sıkıntı olabilir
ilk başta zamanla alışırsınız ortama. Ortalama olarak günde 5 7 gano çekmelisiniz tabi şans faktörleri değişir ben günde 1 gano çeker bırakırdım 5 xeno kasar bırakırdım raylarda lp kasardım.
Şöyle bir önerim olabilir size ortalama karaktere ve loncaya şans artırıcı ve pluslarla 80 bulur ve geçer yatırcağınız miktar 60 tl ye bi met1 alırsanız nakit olarak 300m en kötü al sat için kullanabilirsiniz uygun fiyattan alıp pahalıya toplı alıp tek tek kâr edebilirsiniz.
Şöyle bir önerim olabilir size ortalama karaktere ve loncaya şans artırıcı ve pluslarla 80 bulur ve geçer yatırcağınız miktar 60 tl ye bi met1 alırsanız nakit olarak 300m en kötü al sat için kullanabilirsiniz uygun fiyattan alıp pahalıya toplı alıp tek tek kâr edebilirsiniz.
Valla dostum eski ikv hayatımın büyük bölümünü madene adamış biri olarak şuan madenden hatrı sayılır bir para kaldırılmıyor, yinede çekicem dersen çift arttırıcı ve ücretsiz paket ile birlikte iyi sonuçlar alacağını umuyorum , günde ortalama olarak 4 Gano civarlarında düşürürsün 3 4 saat süreyle diye düşünüyorum
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

Elimde 400 tl de nakitim var ben bunu ikv ye harcıyıcam Ama daha fazlada yatırmak istemiyorum full karakterlerimde var ama tılsım alırsam falan hol cok boguyor napmamı önerirsiniz kafam çok karışık 
TETRADOX
Size önerim met1 met23 bb3 alıp keyfinize bakmak bölge atıp insanlara y2 olup yardımcı olmak v.sTolgacan108 yazdı: ↑07 Ağu 2017 20:34 Elimde 400 tl de nakitim var ben bunu ikv ye harcıyıcam Ama daha fazlada yatırmak istemiyorum full karakterlerimde var ama tılsım alırsam falan hol cok boguyor napmamı önerirsiniz kafam çok karışık![]()