Güncelleme ile gelen '' LAG '' sorunu
- jerrymaquire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Güncelleme ile gelen '' LAG '' sorunu
Güncelleme geldi geleli oyunda aşırı bi lag sorunu var. İnternetim hızlı lakin on saniye geçikmeler oluyor. Sunucum Beyazköşk aynı sorunu yaşayan var mı farklı serverlerde ?
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
Re: Güncelleme ile gelen '' LAG '' sorunu
Sanırım sizde az önce oyunda olan anı kopmadan dolayı yazdınız.jerrymaquire yazdı: ↑04 Ağu 2017 13:51 Güncelleme geldi geleli oyunda aşırı bi lag sorunu var. İnternetim hızlı lakin on saniye geçikmeler oluyor. Sunucum Beyazköşk aynı sorunu yaşayan var mı farklı serverlerde ?
- jerrymaquire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
Evet yaşadım, bundan öncesinde gecikmeler oluyordu ama. İnternetim baya hızlı yani bu zamana kadar pek sorun yaşamadım BeyazköşteSPIEGLEIN yazdı: ↑04 Ağu 2017 13:53Sanırım sizde az önce oyunda olan anı kopmadan dolayı yazdınız.jerrymaquire yazdı: ↑04 Ağu 2017 13:51 Güncelleme geldi geleli oyunda aşırı bi lag sorunu var. İnternetim hızlı lakin on saniye geçikmeler oluyor. Sunucum Beyazköşk aynı sorunu yaşayan var mı farklı serverlerde ?
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
Daha önce köşkte oynuyordum bende gerçekten diğer sunuculara nazaran en iyi durumda olan sunucu.jerrymaquire yazdı: ↑04 Ağu 2017 13:57Evet yaşadım, bundan öncesinde gecikmeler oluyordu ama. İnternetim baya hızlı yani bu zamana kadar pek sorun yaşamadım BeyazköşteSPIEGLEIN yazdı: ↑04 Ağu 2017 13:53Sanırım sizde az önce oyunda olan anı kopmadan dolayı yazdınız.jerrymaquire yazdı: ↑04 Ağu 2017 13:51 Güncelleme geldi geleli oyunda aşırı bi lag sorunu var. İnternetim hızlı lakin on saniye geçikmeler oluyor. Sunucum Beyazköşk aynı sorunu yaşayan var mı farklı serverlerde ?
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Bazi cok bildigini sanip bi ... Bilmeyen cahillere göre sistemle alakaliymis sistemini duzelt 

Sistemle bir alakası olduğunu sanmıyorum ben kim diyorsa saçmalıyorParlementxx yazdı: ↑04 Ağu 2017 14:00 Bazi cok bildigini sanip bi ... Bilmeyen cahillere göre sistemle alakaliymis sistemini duzelt![]()
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Tekrar söylüyorum ''LAG OYUNDA VAR !''
Israrla yok sistem öyle böyle diyenler dolu.
-
Motiejunas
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Eminönü ve Beyaz Köşk sunucusunda lag var fakat Tılsım , Kuklacı , Sancak gibi sunucularda lag yok sunucudan kaynaklanan bişey Eminönü ve Tılsımı karşılaştırınca Eminönünde yaklaşık 2-3 saniyelik gecikmeler mevcut
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
Eminönüde bilgisayar sisteminden bahsetmesin bence kimse oyundan kaynaklı sorun olduğu kesin 3 bilgisayar var üçündede sorun yaşarım arkadaş (biri xp gerçi o müthiş
)