öneri
öneri
Plus paket almak için bi yaş sınırı falan filan bir şey getirilsin allah aşkına ya. Tamam akıl yaşta değil baştadır ama abi allah aşkına akşam giriyorum birileri şarkı sözlerini bağıra bağıra yazıyor, flood yapıyorlar, sinirlenip çıkıyorum. Gecenin bu vakti biraz kafa dağıtayım diye oyuna giriyorum yine birileri birilerinden telefon numarası adres vs. istiyor. Artık böyle şeylere dayanamaz oldum. Bu tarz şeylere küfürlerden bile ağır yaptırımlar uygulanmalı, en az 1 hafta susturma cezası falan olsa ne kadar rahat eder klan.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Re: öneri
Merhaba
Stres atmak, keyif almak için girdiğimiz bir eğlence ortamında bu gibi olaylarla daha çok strese girmek tabii ki üzücü ve kimsenin istemeyeceği bir durum. Ancak bu davranışlarda bulunan oyuncuları oyun içerisinden Şikayet Et butonu ile bizlere bildirmeniz, oyuncu hakkında bir işlem yapılabilmesi için tek yöntemdir. Oyun içerisinde cezai işleme tâbi tutulması gereken bir davranış sergileyen kişileri Şikayet Et butonu aracılığı ile şikayet etmenizi veya cezai işleme tâbi tutulmaması gerekip rahatsız olduğunuz kişileri Yasaklılara Ekle butonu aracılığıyla yasaklamanız sizi bu gergin ortamdan birazda olsa uzak tutabilir.
Bunlar haricinde oyun ile ilgili görüş ve önerilerinizi İletişim/Destek Formu üzerinden Görüş ve Öneriler başlığı altında tarafımıza iletebilirsiniz.
Bilginize
Stres atmak, keyif almak için girdiğimiz bir eğlence ortamında bu gibi olaylarla daha çok strese girmek tabii ki üzücü ve kimsenin istemeyeceği bir durum. Ancak bu davranışlarda bulunan oyuncuları oyun içerisinden Şikayet Et butonu ile bizlere bildirmeniz, oyuncu hakkında bir işlem yapılabilmesi için tek yöntemdir. Oyun içerisinde cezai işleme tâbi tutulması gereken bir davranış sergileyen kişileri Şikayet Et butonu aracılığı ile şikayet etmenizi veya cezai işleme tâbi tutulmaması gerekip rahatsız olduğunuz kişileri Yasaklılara Ekle butonu aracılığıyla yasaklamanız sizi bu gergin ortamdan birazda olsa uzak tutabilir.
Bunlar haricinde oyun ile ilgili görüş ve önerilerinizi İletişim/Destek Formu üzerinden Görüş ve Öneriler başlığı altında tarafımıza iletebilirsiniz.
Bilginize
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Kesinlikle katıldığım bir öneridir. Şimdi doğruya doğru ben ve birçok arkadaşım bu oyuna başladığımızda ortaokul çağındaydık. Oyunu oynadığım ilk 5 sene reşit değildim. Plus paket de aldık, oyunda sohbet de ettik. Fakat o zamanlar oyun içinde yüksek derecede saygı mevcuttu. Ufak tefek istisnalar dışında oyun içi ortam gayet yüksek seviyedeydi. Gelgelelim şuan oyunda bırak ortaokul çağını 20 yaşında elemanlar bile bizim 12 13 yaşında iken gösterdiğimiz üslubun yarısını gösteremiyor. Sadece şikayet ederek engellenebilecek bir durum değil bu ne yazık ki. Sosyal medyadaki oyuncu topluluklarına girdiğinizde bile ortamın ne kadar düşük seviyede olduğunu farkediyorsunuz. Bu durum diğer oyuncuları oyundan soğutup oyunu bıraktıracak düzeyde olduğu için gittikçe seviye daha da düşüyor.
Bu durumun sebebi oyundaki dengesiz birikimden kaynaklanıyor. Eskiden edep adap bilmeyenler oyunda belirli bir seviyenin üzerine çıkamadan eleniyordu. Şuan baktığımızda sosyal zekası 10 yaş civarında olan kişiler oyunda üst seviyelere gelebilmişler. Gerçek kimliği ile sosyal ortamdaki kimliğini ayırt edemeyen bu kişilerden kurtulmanın yolu nedir bunu sorgulamak lazım.
Bu durumun sebebi oyundaki dengesiz birikimden kaynaklanıyor. Eskiden edep adap bilmeyenler oyunda belirli bir seviyenin üzerine çıkamadan eleniyordu. Şuan baktığımızda sosyal zekası 10 yaş civarında olan kişiler oyunda üst seviyelere gelebilmişler. Gerçek kimliği ile sosyal ortamdaki kimliğini ayırt edemeyen bu kişilerden kurtulmanın yolu nedir bunu sorgulamak lazım.
Verilebilecek en mantıklı cevabı vermişsiniz.turkoxHAMSTER yazdı: ↑04 Ağu 2017 03:29 Kesinlikle katıldığım bir öneridir. Şimdi doğruya doğru ben ve birçok arkadaşım bu oyuna başladığımızda ortaokul çağındaydık. Oyunu oynadığım ilk 5 sene reşit değildim. Plus paket de aldık, oyunda sohbet de ettik. Fakat o zamanlar oyun içinde yüksek derecede saygı mevcuttu. Ufak tefek istisnalar dışında oyun içi ortam gayet yüksek seviyedeydi. Gelgelelim şuan oyunda bırak ortaokul çağını 20 yaşında elemanlar bile bizim 12 13 yaşında iken gösterdiğimiz üslubun yarısını gösteremiyor. Sadece şikayet ederek engellenebilecek bir durum değil bu ne yazık ki. Sosyal medyadaki oyuncu topluluklarına girdiğinizde bile ortamın ne kadar düşük seviyede olduğunu farkediyorsunuz. Bu durum diğer oyuncuları oyundan soğutup oyunu bıraktıracak düzeyde olduğu için gittikçe seviye daha da düşüyor.
Bir çok sunucuda bulundum e.ö gerçekten konuyu açan arkadaşın dediği gibi. Buna bir çözüm olacağını pek sanmıyorum kişinin kendisi ile alakalı bir problemdir bu.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Benim de hoşuma gitmiyor bu yúzden klan ve bölge konuşmalarıni kapama opsiyonu war
Bi deneyin farkı göreceksiniz 
Eminönü lodos klanı çekilmez bir hal alabiliyor ve en mantıklı seçenek şuan kapatmainquisitor yazdı: ↑04 Ağu 2017 11:28 Benim de hoşuma gitmiyor bu yúzden klan ve bölge konuşmalarıni kapama opsiyonu warBi deneyin farkı göreceksiniz
![]()
Var da arada madenlere alıcı çıkabiliyor. Onun yerine bunlara katlanmayı tercih ederiminquisitor yazdı: ↑04 Ağu 2017 11:28 Benim de hoşuma gitmiyor bu yúzden klan ve bölge konuşmalarıni kapama opsiyonu warBi deneyin farkı göreceksiniz
![]()
Bir de o zaman kendimi çok yalnız hissediyorum.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

Arzlarda bile bi ton böle tip var lodosları düşünemiyorumTOLGARDA yazdı: ↑04 Ağu 2017 11:48Var da arada madenlere alıcı çıkabiliyor. Onun yerine bunlara katlanmayı tercih ederiminquisitor yazdı: ↑04 Ağu 2017 11:28 Benim de hoşuma gitmiyor bu yúzden klan ve bölge konuşmalarıni kapama opsiyonu warBi deneyin farkı göreceksiniz
![]()
Bir de o zaman kendimi çok yalnız hissediyorum.
Benim bazı karakterlerim arz bazıları lodos, Kuklacı'da Lodos yok zateninquisitor yazdı: ↑04 Ağu 2017 12:07Arzlarda bile bi ton böle tip var lodosları düşünemiyorumTOLGARDA yazdı: ↑04 Ağu 2017 11:48Var da arada madenlere alıcı çıkabiliyor. Onun yerine bunlara katlanmayı tercih ederiminquisitor yazdı: ↑04 Ağu 2017 11:28 Benim de hoşuma gitmiyor bu yúzden klan ve bölge konuşmalarıni kapama opsiyonu warBi deneyin farkı göreceksiniz
![]()
Bir de o zaman kendimi çok yalnız hissediyorum.![]()
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

Kuklacı bitti yaTOLGARDA yazdı: ↑04 Ağu 2017 12:11Benim bazı karakterlerim arz bazıları lodos, Kuklacı'da Lodos yok zateninquisitor yazdı: ↑04 Ağu 2017 12:07Arzlarda bile bi ton böle tip var lodosları düşünemiyorumTOLGARDA yazdı: ↑04 Ağu 2017 11:48Var da arada madenlere alıcı çıkabiliyor. Onun yerine bunlara katlanmayı tercih ederiminquisitor yazdı: ↑04 Ağu 2017 11:28 Benim de hoşuma gitmiyor bu yúzden klan ve bölge konuşmalarıni kapama opsiyonu warBi deneyin farkı göreceksiniz
![]()
Bir de o zaman kendimi çok yalnız hissediyorum.![]()
![]()