Forum kanalları.
Forum kanalları.
Forum kanallarından sunuculardaki kapalı çarşının ticaret ortamının çok pasif durumda kalması bunu biraz öne çıkaması gerektiğini düşünüyorum. Sürekli oyunda olmayan insanlarız çalışma durumumuz gereği ileride veya güzel projeler çıkacağını düşünüyorum sizlerin düşünceleri nelerdir.
Re: Forum kanalları.
Yazma sınırı gibi bir şeyler olmasıda gerekecektir belki güzel şeyler olabilir bu yöndexXESREFPASALIXx yazdı: ↑01 Ağu 2017 21:22 Sanki oyun içi sohbet kısmına bir yer daha eklenip oradaki sohbete ticaret amacı ile yazılanları forumda o sunucunun kapalı çarşısında görme gibi bir olanağımız olabilirmidir acaba.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Forumu hala daha aktif kullanamıyor bizim oyuncularımız. Şurada 3 5 kişiyiz aktifliği yüksek olarak. Güncellemeden güncellemeye geliniyor sadece, o da 5 6 yılda 1 demek
Forumu aktif kullanıcı sayısı artmalı ki kapalı çarşıların yoğunluğu artsın, ticaret için alternatif oluştursun.
Forumu aktif kullanıcı sayısı artmalı ki kapalı çarşıların yoğunluğu artsın, ticaret için alternatif oluştursun.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Evet doğru diyorsun ama oyun içi kapalı çarşı gibi bir bölüm olan yazılan forumda aktif bir kapalı çarşı içine uyarlanılıp oradan alim satım v.s belki ileride böyle bir şey olabilir.FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2017 22:22 Forumu hala daha aktif kullanamıyor bizim oyuncularımız. Şurada 3 5 kişiyiz aktifliği yüksek olarak. Güncellemeden güncellemeye geliniyor sadece, o da 5 6 yılda 1 demek![]()
Bunun için tek çözüm sizin yerinize alışveriş yapan OOKlerdir. Şöyle ki; satmak istediniz eşyayı ya da materyali fiyatını belirlendikten sonra OOK'ye veriyorsunuz. O da satılan kadar pazarında tutuyor ve satıldıktan sonra size OOK'den paranızı gidip almanız için bildirim geliyor. Böylelikle sürekli oyunda olmak zorunda kalmıyorsunuz.
Oyundan kapalı çarşıya ilan vermek güzel fikirmiş. Bir de üzerine açık arttırma gibi bir sistem gelirse normalden farklı bir çekiciliği olacaktır.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
SPIEGLEIN yazdı: ↑01 Ağu 2017 21:18 Forum kanallarından sunuculardaki kapalı çarşının ticaret ortamının çok pasif durumda kalması bunu biraz öne çıkaması gerektiğini düşünüyorum. Sürekli oyunda olmayan insanlarız çalışma durumumuz gereği ileride veya güzel projeler çıkacağını düşünüyorum sizlerin düşünceleri nelerdir.
Ya pazar sistemi gelmeli veya alışverişler için ayrı bir kanal açılmalı. Forumdan maalesef artık eskisi gibi alışveriş yapılamıyor.
Bence de çok yararlı olur.Piyasasını bilmediğimiz materyali 2m den aldık geçen, 500k imiş.Fahiş fiyat veren kurnazlardan da uzak durmuş oluruz.
Herkesin bu yönde bir düşüncesi olduğunu gördüğüm için bende farklı bir konu açma gereksiminde bulundum sizin önerinizde gerçekten mantıklı ben pasif kalmış birşeyi konu almak istedim her anlamda böyle birşeyin mantıklı olacağı taraftarıyımJigZaguLa yazdı: ↑02 Ağu 2017 09:06 Bunun için tek çözüm sizin yerinize alışveriş yapan OOKlerdir. Şöyle ki; satmak istediniz eşyayı ya da materyali fiyatını belirlendikten sonra OOK'ye veriyorsunuz. O da satılan kadar pazarında tutuyor ve satıldıktan sonra size OOK'den paranızı gidip almanız için bildirim geliyor. Böylelikle sürekli oyunda olmak zorunda kalmıyorsunuz.
Kesinlikle düşüncem içersinde hepsi var aslında bizlere imkan verilse abartılmamak kaydı ile elde bulunan pasif kalınan şeyleri ele alınarak bile çok güzel şeyler çıkaracağızdır.