Forum kanalları.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Forum kanalları.

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Forum kanallarından sunuculardaki kapalı çarşının ticaret ortamının çok pasif durumda kalması bunu biraz öne çıkaması gerektiğini düşünüyorum. Sürekli oyunda olmayan insanlarız çalışma durumumuz gereği ileride veya güzel projeler çıkacağını düşünüyorum sizlerin düşünceleri nelerdir.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Forum kanalları.

xXESREFPASALIXx yazdı: 01 Ağu 2017 21:22 Sanki oyun içi sohbet kısmına bir yer daha eklenip oradaki sohbete ticaret amacı ile yazılanları forumda o sunucunun kapalı çarşısında görme gibi bir olanağımız olabilirmidir acaba.
Yazma sınırı gibi bir şeyler olmasıda gerekecektir belki güzel şeyler olabilir bu yönde
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Forumu hala daha aktif kullanamıyor bizim oyuncularımız. Şurada 3 5 kişiyiz aktifliği yüksek olarak. Güncellemeden güncellemeye geliniyor sadece, o da 5 6 yılda 1 demek :grin:

Forumu aktif kullanıcı sayısı artmalı ki kapalı çarşıların yoğunluğu artsın, ticaret için alternatif oluştursun.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

FiratCakiroglu yazdı: 01 Ağu 2017 22:22 Forumu hala daha aktif kullanamıyor bizim oyuncularımız. Şurada 3 5 kişiyiz aktifliği yüksek olarak. Güncellemeden güncellemeye geliniyor sadece, o da 5 6 yılda 1 demek :grin:

Forumu aktif kullanıcı sayısı artmalı ki kapalı çarşıların yoğunluğu artsın, ticaret için alternatif oluştursun.
Evet doğru diyorsun ama oyun içi kapalı çarşı gibi bir bölüm olan yazılan forumda aktif bir kapalı çarşı içine uyarlanılıp oradan alim satım v.s belki ileride böyle bir şey olabilir. O:-)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Bunun için tek çözüm sizin yerinize alışveriş yapan OOKlerdir. Şöyle ki; satmak istediniz eşyayı ya da materyali fiyatını belirlendikten sonra OOK'ye veriyorsunuz. O da satılan kadar pazarında tutuyor ve satıldıktan sonra size OOK'den paranızı gidip almanız için bildirim geliyor. Böylelikle sürekli oyunda olmak zorunda kalmıyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyundan kapalı çarşıya ilan vermek güzel fikirmiş. Bir de üzerine açık arttırma gibi bir sistem gelirse normalden farklı bir çekiciliği olacaktır.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

SPIEGLEIN yazdı: 01 Ağu 2017 21:18 Forum kanallarından sunuculardaki kapalı çarşının ticaret ortamının çok pasif durumda kalması bunu biraz öne çıkaması gerektiğini düşünüyorum. Sürekli oyunda olmayan insanlarız çalışma durumumuz gereği ileride veya güzel projeler çıkacağını düşünüyorum sizlerin düşünceleri nelerdir.
:+1:

Ya pazar sistemi gelmeli veya alışverişler için ayrı bir kanal açılmalı. Forumdan maalesef artık eskisi gibi alışveriş yapılamıyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Bence de çok yararlı olur.Piyasasını bilmediğimiz materyali 2m den aldık geçen, 500k imiş.Fahiş fiyat veren kurnazlardan da uzak durmuş oluruz.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

JigZaguLa yazdı: 02 Ağu 2017 09:06 Bunun için tek çözüm sizin yerinize alışveriş yapan OOKlerdir. Şöyle ki; satmak istediniz eşyayı ya da materyali fiyatını belirlendikten sonra OOK'ye veriyorsunuz. O da satılan kadar pazarında tutuyor ve satıldıktan sonra size OOK'den paranızı gidip almanız için bildirim geliyor. Böylelikle sürekli oyunda olmak zorunda kalmıyorsunuz.
Herkesin bu yönde bir düşüncesi olduğunu gördüğüm için bende farklı bir konu açma gereksiminde bulundum sizin önerinizde gerçekten mantıklı ben pasif kalmış birşeyi konu almak istedim her anlamda böyle birşeyin mantıklı olacağı taraftarıyım
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

TOLGARDA yazdı: 02 Ağu 2017 10:04 Oyundan kapalı çarşıya ilan vermek güzel fikirmiş. Bir de üzerine açık arttırma gibi bir sistem gelirse normalden farklı bir çekiciliği olacaktır.
Kesinlikle düşüncem içersinde hepsi var aslında bizlere imkan verilse abartılmamak kaydı ile elde bulunan pasif kalınan şeyleri ele alınarak bile çok güzel şeyler çıkaracağızdır.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön