Yöneticiler İçeri
Yöneticiler İçeri
Kuklacıya yaklaşık 1 hafta önce gelen güncelleme artık diğer sunucularada gelsin uzatmanın ne anlamı var tılsım piyasası almış başını gidiyor neyin ne olacağı belirsiz zaten gelecek olan bir düzenlemeyi bekletmek mantığa aykırı geliyor.
Re: Yöneticiler İçeri
Zamanında çok bono çoğaltıldı basıldı kardeşim tekrar aynı durumla karşılaşırmıyız diye deneme yapılıyordur bence sabredin bence güncelleme konusunda gelmeyecekmiş havası var bende hiç ikna olmadım açıklamalara bunca seneden sonra ama hadi hayırlısı
O zaman Türk Telekom'u arayıp arıza kaydı bırakın incelesinler 48 saat içinde geri dönüş yapacaklardır
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kaç yıldır sabırla bekledin son günler mi ağır gelmeye başladı biraz daha sabır ;']
ya kökten bırakıp gideceksiniz ya da ölüme kadar asosyal paronoyak olarak sefil bir hayat süreceksiniz;']
ya kökten bırakıp gideceksiniz ya da ölüme kadar asosyal paronoyak olarak sefil bir hayat süreceksiniz;']
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
Kardeşim Kuklacı pilot sunucu oldugu için ilk burda denerler baktinki iş yapıyor güncelleme diyer sunucularada yayarlar biraz sabır 

Bugün tam tamına 1 hafta oluyor önümüzde hafta diye bir yazı yazmıştı AFRASİYAB inş ters birşey olmaz ve herşey yolunda giderse cumaya kadar gelir tahminen.
Hızlı destek bölümüne bu soruyu sorayım dedim zaten bilgi verilmiş.
viewtopic.php?f=100&t=142587
Hızlı destek bölümüne bu soruyu sorayım dedim zaten bilgi verilmiş.
viewtopic.php?f=100&t=142587
Parlementxx yazdı: ↑31 Tem 2017 23:17 Arkadasi duydunuz yarin sunucu guncellemesiyle getiriyoruz beyler.
-Gorgar
GELDİ