Youtuba Silinmeyecek Hatıralar Bırakmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Youtuba Silinmeyecek Hatıralar Bırakmak

Mesaj gönderen Rasenganm »

"Bu konu her yeni videoda "CEVAPLA" kısmından güncellenecektir!"

Öncelikle selamlar arkadaşlar, bugünlerde Youtube'a video çekip atmaya karar verdim zaten bayadır istediğim bir şeydi ama program bilgim olmadığı için ve internet hızımın yavaşlığı yüzünden erteledim sürekli. İnternetim yine yavaş fakat programlar hakkında günlerdir video izleyip uyguluyorum yavaştan öğreniyorum diyelim. 2 gün önce arkadaşım/kardeşim Serkan ile bu işe başlamaya karar verdik. Aklımıza ne gelirse (elimizden de gelirse tabi) videosunu çekmeye çalışıcaz. Videolarımıza ikv camiasının göz atmasını isterim. Oyunu bıraktığım zamanlarda evdeki posterler,rehberlerle falan hasret giderirdim, fakat artık youtubede videom olsun seneler sonra da dönüp bakmam mümkün olur diye düşündüm. Kanalıma göz atmanız için aşağıya az önce yüklediğim videoyu koyuyorum. Aslında bugün çok çok güzel 4 video çekmiştik yeni arkadaşlarla fakat Razer booster açık kaldığında ikvde video çekimi full yeşil ekran olarak kalıyormuş güzelce deneyimledik.. Bundan sonra aynı anda 2 program ile kayıt yapmaya karar verdim. Eğer bizimle beraber video çekmek isterseniz oyunda /f RASENGAN yada /f TazManıaq ' a ulaşmanız yeterli olacaktır. Bütün İKV camiasına iyi oyunlar dileriz ^^

Eminönü sunucusu

En son ABERTHOL tarafından 29 Tem 2017 16:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Sahibinin isteği üzerine.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Youtuba Silinmeyecek Hatıralar Bırakmak

Mesaj gönderen TOLGARDA »

İnternette bulunan içerik üretimi konusunda herkesi desteklerim. İyi düşünmüşsün. Her zaman gelip izlenebilir. Mağaraya girmeniz de iyi fikir. Holden iyidir :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Aynı şeyi müzik olarak yapıyorum. Eğer ölmez de yaşlanırsak, bakar eskileri yad ederiz.

https://www.youtube.com/watch?v=BKqGDtBsnUU
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Bu tür oyun videolarını (ki daha iyi işler çıkartacağını düşünüyorum ilk videona göre ) desteklemeyi ve izlemeyi seviyorum. Eline sağlık daha iyi işler çıkarman dileğiyle.
Resim
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

TOLGARDA yazdı: 28 Tem 2017 20:24 İnternette bulunan içerik üretimi konusunda herkesi desteklerim. İyi düşünmüşsün. Her zaman gelip izlenebilir. Mağaraya girmeniz de iyi fikir. Holden iyidir :D
Çok teşekkür ederim dostum teşekkürler desteğin için :) Holden nefret ediyorum oraya ilk adımı 4-5 ay önce attım, 3 aydır da uğramıyorum :d

Tertip yazdı: 28 Tem 2017 21:06 Aynı şeyi müzik olarak yapıyorum. Eğer ölmez de yaşlanırsak, bakar eskileri yad ederiz.

https://www.youtube.com/watch?v=BKqGDtBsnUU
Videolarını takip ediyordum zaten arkadaşlarıma bile gönderdim bikaç gün evvel :) Ellerine sağlık ben çok beğeniyorum yaptığın şeyleri. Sanal ortamda beceremesem de bende müzikle uğraşıyorum senelerdir, bağlama,gitar,piano çalışmaya devam ediyorum geliştireyim yeni enstrumana geçicem inşallah :d ve teşekkür ederim desteğin için..
XxPEERLESSxX yazdı: 28 Tem 2017 21:16 Bu tür oyun videolarını (ki daha iyi işler çıkartacağını düşünüyorum ilk videona göre ) desteklemeyi ve izlemeyi seviyorum. Eline sağlık daha iyi işler çıkarman dileğiyle.
Desteğin için çok teşekkür ederim dostum çok sağol. Bu şeylerde yeniyim ama her yaptığım videoda 2-3 yeni şey öğreniyorum baya da zevkli bişey hoşuma gidiyor :)) umarım geliştirebilirim kendimi ^^

Her yeni videoda bu konuyu cevapla kısmından güncelleyeceğim arkadaşlar
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Sekoooo kameralara oynamışın kardeşim. :') Emeğinize sağlık takılıyorum. Konuk oyuncu olarak bende gelmek isterim.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Seven yazdı: 29 Tem 2017 00:15 Sekoooo kameralara oynamışın kardeşim. :') Emeğinize sağlık takılıyorum. Konuk oyuncu olarak bende gelmek isterim.

:ddd seko zaten kendini videolarda buldu yok şöyle çek beni ,yok böyle çek, bide beni tek çek falan iyice modelliğe bağladı :') Şaka bi yana bu aralar oyunda olduğumuz neredeyse her an bişeyler çekmeyi düşünüyoruz denk gelirse sende gelirsin ^^
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Bu tür videoları paylaşmak için youtube kanalı vardı, Tılsım Sunucusu'ndan bir arkadaş açmıştı hatırlıyorum..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Discord: tolgaalbayrak

Mesaj gönderen TOLGA »

Emeğine sağlık. Umarım istediğin yerlere gelir ve daha güzel olaylara imza atarsın. Başarılarının ve devamlılığını temenni ederim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Esadullah yazdı: 29 Tem 2017 08:58 Bu tür videoları paylaşmak için youtube kanalı vardı, Tılsım Sunucusu'ndan bir arkadaş açmıştı hatırlıyorum..

Paylaşım yapan kanalları biliyorum genelde ama sunucularından emin değilim, aklına geldiyse söyleyebilirsin bakarım
TOLGA yazdı: 29 Tem 2017 11:32 Emeğine sağlık. Umarım istediğin yerlere gelir ve daha güzel olaylara imza atarsın. Başarılarının ve devamlılığını temenni ederim.

Çok teşekkür ederim sağolasın, bu tarz mesajlar sayesinde 4 saat edit işi ile uğraşabiliyorum, desteğiniz olmasa bu kadar işkenceye katlanmazdım ':)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön