"Bu konu her yeni videoda "CEVAPLA" kısmından güncellenecektir!"
Öncelikle selamlar arkadaşlar, bugünlerde Youtube'a video çekip atmaya karar verdim zaten bayadır istediğim bir şeydi ama program bilgim olmadığı için ve internet hızımın yavaşlığı yüzünden erteledim sürekli. İnternetim yine yavaş fakat programlar hakkında günlerdir video izleyip uyguluyorum yavaştan öğreniyorum diyelim. 2 gün önce arkadaşım/kardeşim Serkan ile bu işe başlamaya karar verdik. Aklımıza ne gelirse (elimizden de gelirse tabi) videosunu çekmeye çalışıcaz. Videolarımıza ikv camiasının göz atmasını isterim. Oyunu bıraktığım zamanlarda evdeki posterler,rehberlerle falan hasret giderirdim, fakat artık youtubede videom olsun seneler sonra da dönüp bakmam mümkün olur diye düşündüm. Kanalıma göz atmanız için aşağıya az önce yüklediğim videoyu koyuyorum. Aslında bugün çok çok güzel 4 video çekmiştik yeni arkadaşlarla fakat Razer booster açık kaldığında ikvde video çekimi full yeşil ekran olarak kalıyormuş güzelce deneyimledik.. Bundan sonra aynı anda 2 program ile kayıt yapmaya karar verdim. Eğer bizimle beraber video çekmek isterseniz oyunda /f RASENGAN yada /f TazManıaq ' a ulaşmanız yeterli olacaktır. Bütün İKV camiasına iyi oyunlar dileriz ^^
Eminönü sunucusu
Youtuba Silinmeyecek Hatıralar Bırakmak
Youtuba Silinmeyecek Hatıralar Bırakmak
En son ABERTHOL tarafından 29 Tem 2017 16:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Sahibinin isteği üzerine.
Sebep: Sahibinin isteği üzerine.

Re: Youtuba Silinmeyecek Hatıralar Bırakmak
İnternette bulunan içerik üretimi konusunda herkesi desteklerim. İyi düşünmüşsün. Her zaman gelip izlenebilir. Mağaraya girmeniz de iyi fikir. Holden iyidir 
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Aynı şeyi müzik olarak yapıyorum. Eğer ölmez de yaşlanırsak, bakar eskileri yad ederiz.
https://www.youtube.com/watch?v=BKqGDtBsnUU

- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Bu tür oyun videolarını (ki daha iyi işler çıkartacağını düşünüyorum ilk videona göre ) desteklemeyi ve izlemeyi seviyorum. Eline sağlık daha iyi işler çıkarman dileğiyle.

Çok teşekkür ederim dostum teşekkürler desteğin için
Videolarını takip ediyordum zaten arkadaşlarıma bile gönderdim bikaç gün evvelTertip yazdı: ↑28 Tem 2017 21:06 Aynı şeyi müzik olarak yapıyorum. Eğer ölmez de yaşlanırsak, bakar eskileri yad ederiz.
Desteğin için çok teşekkür ederim dostum çok sağol. Bu şeylerde yeniyim ama her yaptığım videoda 2-3 yeni şey öğreniyorum baya da zevkli bişey hoşuma gidiyorXxPEERLESSxX yazdı: ↑28 Tem 2017 21:16 Bu tür oyun videolarını (ki daha iyi işler çıkartacağını düşünüyorum ilk videona göre ) desteklemeyi ve izlemeyi seviyorum. Eline sağlık daha iyi işler çıkarman dileğiyle.
Her yeni videoda bu konuyu cevapla kısmından güncelleyeceğim arkadaşlar

Sekoooo kameralara oynamışın kardeşim.
Emeğinize sağlık takılıyorum. Konuk oyuncu olarak bende gelmek isterim.
:ddd seko zaten kendini videolarda buldu yok şöyle çek beni ,yok böyle çek, bide beni tek çek falan iyice modelliğe bağladı

Bu tür videoları paylaşmak için youtube kanalı vardı, Tılsım Sunucusu'ndan bir arkadaş açmıştı hatırlıyorum..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- TOLGA
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Discord: tolgaalbayrak
Emeğine sağlık. Umarım istediğin yerlere gelir ve daha güzel olaylara imza atarsın. Başarılarının ve devamlılığını temenni ederim.

Paylaşım yapan kanalları biliyorum genelde ama sunucularından emin değilim, aklına geldiyse söyleyebilirsin bakarım
Çok teşekkür ederim sağolasın, bu tarz mesajlar sayesinde 4 saat edit işi ile uğraşabiliyorum, desteğiniz olmasa bu kadar işkenceye katlanmazdım