Yeni Bölgede Y2 mi M1 mi?
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Yeni Bölgede Y2 mi M1 mi?
Evet arkadaşlar bu yönde tahminlerinizi alalım sizce yeni gelecek bölgede Y2 mi daha fazla iş yapacak yoksa m1 m23 ler mi?
Re: Yeni Bölgede Y2 mi M1 mi?
BUZ
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Bence hem buz hemde fizik diye düşünüyorum. Lvl bölgesi gelir mi bilmem ama 2 tür bölge gelecek gibime geliyor.
Fizikten şaşmamak lazım, buza elektriğe direnci fazla olan bossa vurmak her halükarda zorlar. Ama ne kadar zırhı da olsa 2 meteorite -lere düşeceğinden dolayı yine fizik kullanırız. Sonuçta sığınak/migrat ve çemberden daha fazla cana sahip yaratıklarla karşılaşacağız muhtemelen.
Buz da mantikli, tazı kadar hızlı ve daha güçlü yaratıklar olursa buz tek çare olur ama elektriğin iş yapacağını artık sanmıyorum. Sadece para kasılır elektrikle
Buz da mantikli, tazı kadar hızlı ve daha güçlü yaratıklar olursa buz tek çare olur ama elektriğin iş yapacağını artık sanmıyorum. Sadece para kasılır elektrikle
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Üzerindeki etkileri 2 sn'de bir bozabilen bir yaratık geldiği anda fizikselin işi biter. (Bkz: Tereciye tere satmayın!)Renah yazdı: ↑26 Tem 2017 18:03 Fizikten şaşmamak lazım, buza elektriğe direnci fazla olan bossa vurmak her halükarda zorlar. Ama ne kadar zırhı da olsa 2 meteorite -lere düşeceğinden dolayı yine fizik kullanırız. Sonuçta sığınak/migrat ve çemberden daha fazla cana sahip yaratıklarla karşılaşacağız muhtemelen.
Buz da mantikli, tazı kadar hızlı ve daha güçlü yaratıklar olursa buz tek çare olur ama elektriğin iş yapacağını artık sanmıyorum. Sadece para kasılır elektrikle![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- alaybey
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: ŞAH
yeni bölgede büyücülerin rollerinin artacağı kanaatindeyim.
hiçbir sınıf büyücüler gibi toplu düşmana aynı hasarı veren büyülere sahip değil.
ve sadece büyücüler kalabalık düşmanları kontrol etme üzerine büyülerle donatılmışlardır.
ve gelen tılsımlara bakacak olursak
büyübozma şansı %100 olan tek sınıf bb3 ile büyücüler
tüm yaratıklara aynı hasarı yakından ve uzaktan vurabilen tek sınıf yine büyücüler.
nedense ben yaratık sayısının çok fazla olduğu ve bb nin önemli olduğu bir bölge bekliyorum.
hiçbir sınıf büyücüler gibi toplu düşmana aynı hasarı veren büyülere sahip değil.
ve sadece büyücüler kalabalık düşmanları kontrol etme üzerine büyülerle donatılmışlardır.
tüm yaratıklara aynı hasarı yakından ve uzaktan vurabilen tek sınıf yine büyücüler.
nedense ben yaratık sayısının çok fazla olduğu ve bb nin önemli olduğu bir bölge bekliyorum.
Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır.
Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır
ŞAHXKOCAYUSUF ŞAHXSAKİNBEY Şahxalaybey Şahxbalabey
Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır
ŞAHXKOCAYUSUF ŞAHXSAKİNBEY Şahxalaybey Şahxbalabey
Aslında şu büyücelerin farklı yeteneklerle hedefe hasar vurma olayı çok mantıklı geldi en azından tek hasara yönelik tılsım olayı kalkar.alaybey yazdı: ↑26 Tem 2017 20:19 yeni bölgede büyücülerin rollerinin artacağı kanaatindeyim.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
tabi ki birde Lw artışı yetenek eklentisi ve yeni fonksiyonların geleceği ise yeni bölgeye göre tasarlanacagıda kesindir.