Evet arkadaşlar ,
Bu başlık altında İKV yi yerin dibine sokup çıkarıyoruz.Bir güzel eksiklerini sert bir dille eleştirip , sonunda "Ama aslında ben bu oyuna aşığım, hiddetim ondandır" diyerek paçayı sıyırıyoruz.Buyrun bakalım.
Yeni Moda Öneri Başlığı
Re: Yeni Moda Öneri Başlığı
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- jerrymaquire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Depar3, Of23, Of3, Dikkat3 takar keyfime bakarım.
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Sende öyle şeyler yazıyorsun ki
oyunun degısmesı gerekenlerı eksıklıklerını hatalarını anlatan yazıları okudum hep ve bu arkadaslara tesekkur ettım zaman ayırıp yazmışlar iyi niyetli olduklarını dusunuyorum ve bence yonetıcıler de memnundur test ekıbının bulamadıkları bıle olabılır o sayılan maddeler arasında fakat butun hepsı gerceklesemez bunu herkes bılıyor mumkun oldugunca gerceklesebılecek kısa vadelı yada uzun vadeli ne varsa yapılmalı ıyılestırme ve gelıstırme adına tek şaibeli kısım yonetıcı ekıbın bunu ne kadar yapıcagı ki umarım ellerınden gelenı yapıyorlardır yoksa cok uzucu bir durum olur. bende bu oyunu seviyorum eksigiyle fazlasıyla ama buyumesine izin verin 10 yıl oldu yahu
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ve her konuda nerdeyse bir 1e1 tartışma denileni kişiselleştirme alınma durumları var. bunlar da cok uzuyor. artık yaş profilinden mi yoksa günümüz internette insanların toksik yapılarından mi ego problemleri mi bilmiyorum ama forum yetkililerine buyuk bir kolay gelsin diyorum işleri hiç kolay degil