M2 3 Üretimi İçin Yardım
- ValarMorghulis
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
M2 3 Üretimi İçin Yardım
Öncelikle herkese iyi forumlar. Oyunu daha önce 3 4 sene kadar oynadım ama bazı sebeplerden ötürü hol gelmeden bırakmıştım. 3 gün öncesinde geri başladım oyuna. Tılsım üretmek istiyorum ama doğru düzgün bir bilgim yok. Eski çevremden de pek oynayan kalmamış. Sizden M2 3 reçetesi nereden düşürebilirim ve üretmek için gerekli madenleri nereden düşürebilirim ya da hangi madenlerden çıkar bunun hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Re: M2 3 Üretimi İçin Yardım
Selam ValarMorghulis;
Öncelikle oyunumuza tekrardan hoş geldiniz. Meteorit 2 (III) tılsımının üretimi için gereken malzemeler şunlardır:
- Tılsım – Meteorit 2 (II) x3
- Kondrit x6
- Safran x8
- Peptit Kolorotoksin x4
- Örümcek Salgısı x4
Reçeteyi oyun içerisinde çok uygun meblağlardan veya Büyük Hol bölgesinde yer alan Saklı Irklardan tedarik edebilirsin. Kondrit Akçe ile temin edilebildiği gibi Meteorit madeninden de elde edilebilir. Safran Çiğdem madeninden, Peptit Kolorotoksin Büyük Hol Akreplerinden, Örümcek Salgısı ise Büyük Hol Örümceklerinden elde edilebilir. Aşağıdaki resimde ise Büyük Hol bölgesindeki tüm madenlerin yerlerini görebilirsin.

Şansın bol olsun.
Öncelikle oyunumuza tekrardan hoş geldiniz. Meteorit 2 (III) tılsımının üretimi için gereken malzemeler şunlardır:
- Kondrit x6
- Safran x8
- Peptit Kolorotoksin x4
- Örümcek Salgısı x4
Reçeteyi oyun içerisinde çok uygun meblağlardan veya Büyük Hol bölgesinde yer alan Saklı Irklardan tedarik edebilirsin. Kondrit Akçe ile temin edilebildiği gibi Meteorit madeninden de elde edilebilir. Safran Çiğdem madeninden, Peptit Kolorotoksin Büyük Hol Akreplerinden, Örümcek Salgısı ise Büyük Hol Örümceklerinden elde edilebilir. Aşağıdaki resimde ise Büyük Hol bölgesindeki tüm madenlerin yerlerini görebilirsin.

Şansın bol olsun.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- ValarMorghulis
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Hocam çok teşekkür ediyorum saolunAFRASiYAB yazdı: ↑26 Tem 2017 00:13 Selam ValarMorghulis;
- Kondrit x6
- Safran x8
- Peptit Kolorotoksin x4
- Örümcek Salgısı x4
Şansın bol olsun.![]()
Aman Allah'ım maden haritası işte bu on numara oldu.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
AFRASiYAB yazdı: ↑26 Tem 2017 00:13 Selam ValarMorghulis;
- Kondrit x6
- Safran x8
- Peptit Kolorotoksin x4
- Örümcek Salgısı x4
Şansın bol olsun.![]()
Oyuna başladığım zamanlar beni aydınlatan böyle Gm'ler olsaydı şuan Eminönüde ki arsaların yarısını benimdi hatta Agah Efendinin Göz masraflarını bile ben üstlenirdim ☺
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk