M2 3 Üretimi İçin Yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ValarMorghulis
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

M2 3 Üretimi İçin Yardım

Mesaj gönderen ValarMorghulis »

Öncelikle herkese iyi forumlar. Oyunu daha önce 3 4 sene kadar oynadım ama bazı sebeplerden ötürü hol gelmeden bırakmıştım. 3 gün öncesinde geri başladım oyuna. Tılsım üretmek istiyorum ama doğru düzgün bir bilgim yok. Eski çevremden de pek oynayan kalmamış. Sizden M2 3 reçetesi nereden düşürebilirim ve üretmek için gerekli madenleri nereden düşürebilirim ya da hangi madenlerden çıkar bunun hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: M2 3 Üretimi İçin Yardım

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam ValarMorghulis;

Öncelikle oyunumuza tekrardan hoş geldiniz. Meteorit 2 (III) tılsımının üretimi için gereken malzemeler şunlardır:

- Tılsım – Meteorit 2 (II) x3
- Kondrit x6
- Safran x8
- Peptit Kolorotoksin x4
- Örümcek Salgısı x4

Reçeteyi oyun içerisinde çok uygun meblağlardan veya Büyük Hol bölgesinde yer alan Saklı Irklardan tedarik edebilirsin. Kondrit Akçe ile temin edilebildiği gibi Meteorit madeninden de elde edilebilir. Safran Çiğdem madeninden, Peptit Kolorotoksin Büyük Hol Akreplerinden, Örümcek Salgısı ise Büyük Hol Örümceklerinden elde edilebilir. Aşağıdaki resimde ise Büyük Hol bölgesindeki tüm madenlerin yerlerini görebilirsin.

Resim

Şansın bol olsun. :relaxed:
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
ValarMorghulis
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ValarMorghulis »

AFRASiYAB yazdı: 26 Tem 2017 00:13 Selam ValarMorghulis;

Öncelikle oyunumuza tekrardan hoş geldiniz. Meteorit 2 (III) tılsımının üretimi için gereken malzemeler şunlardır:

- Kondrit x6
- Safran x8
- Peptit Kolorotoksin x4
- Örümcek Salgısı x4

Reçeteyi oyun içerisinde çok uygun meblağlardan veya Büyük Hol bölgesinde yer alan Saklı Irklardan tedarik edebilirsin. Kondrit Akçe ile temin edilebildiği gibi Meteorit madeninden de elde edilebilir. Safran Çiğdem madeninden, Peptit Kolorotoksin Büyük Hol Akreplerinden, Örümcek Salgısı ise Büyük Hol Örümceklerinden elde edilebilir. Aşağıdaki resimde ise Büyük Hol bölgesindeki tüm madenlerin yerlerini görebilirsin.

Resim

Hocam çok teşekkür ediyorum saolun :)
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

Aman Allah'ım maden haritası işte bu on numara oldu.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

AFRASiYAB yazdı: 26 Tem 2017 00:13 Selam ValarMorghulis;

- Kondrit x6
- Safran x8
- Peptit Kolorotoksin x4
- Örümcek Salgısı x4

Resim

Oyuna başladığım zamanlar beni aydınlatan böyle Gm'ler olsaydı şuan Eminönüde ki arsaların yarısını benimdi hatta Agah Efendinin Göz masraflarını bile ben üstlenirdim ☺
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön