OYUNDAKİ YETENEK SESLERİ
OYUNDAKİ YETENEK SESLERİ
Beyler benim anlamadığım bir şey var. Biliyorsunuz oyunda ses çok önemli ses sayesinde arkanızdan bi adamın deparlayıp deparlamadığını anlayabiliyorsunuz. Peki neden büyücüdeki büyü bozma ile kutup rüzgarının sesi aynı? Hani bu kadar mı gelişigüzellik olur. Migrattayım adam slot çekmiş dolaşıyor. Aramıza duvar girdi adam kutup mu bastı bb mi attı göremiyorum ve ses de aynı anlayamıyorum. Aynı şey savaşçıda sakınma ve ağır vuruşta da geçerli çok benzer sesler var. İnternetteki 2D oyunlarda gibi hissediyorum. Bu tür şeyler yeni güncellemede de devam ederse hoş olmaz.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: OYUNDAKİ YETENEK SESLERİ
dediğin doğru ama büyücüde buz,elektrik,fizik sesleri çok güzel ve gerçekçi onlarıda unutmayalım / Icewizard
Anladım nicki söylemiştin zatenDemirYumruk yazdı: ↑17 Tem 2017 11:43 dediğin doğru ama büyücüde buz,elektrik,fizik sesleri çok güzel ve gerçekçi onlarıda unutmayalım / Icewizard
Şifacıdaki çağrı ve büyü bozmada aynıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Ruh Kalkanı ve Konsantrasyon sesleri mükemmel. Diğer yetenekler için dediğine katılıyorum.
rahat bi 6 yıl oldu sesi kapatalı, hiçbir eksikliğini hissetmedim çünkü bu oyunda ses bi naneye yaramıyo kendinizi kandırmayın 
Bende sesi kapattım. Arkada genelde radyo açık oluyor. Ses kasmaya gerek duymuyorum. Yeni paketle birlikte açarız heralde