Forum Efekti
Forum Efekti
Selamlar, foruma güncellemeden sonra gördüğümüz gibi arkada bir efekt eklendi. Kıvılcımlar geçiyor. Bu efekt için açma ve kapatma gibi bir eklenti konulabilir mi? @AFRASiYAB
- lancelot5151
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Soldiers
Re: Forum Efekti
Bence güzel olmuş kapatma meyiline gerek yok 
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
İş yerindeki dizüstü bilgisayar kendiliğinden zaten yavaş, bir de arkadaki efektlerle forumda zor dolanıyorum. Anlayamazsınız.
Kesinlikle benzeri sorunlar yaşıyorum. Bazen öğeyi denetle yapıp ilgili kodu kaldırıyorum çalışması için
- alaybey
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞAH
ben hala farkedemedim. nasıl bir efektmiş o, Microsoft edge kullanıyorum. acaba bende çalışmıyormu bahsettiğiniz kıvılcımlar ?
Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır.
Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır
ŞAHXKOCAYUSUF ŞAHXSAKİNBEY Şahxalaybey Şahxbalabey
Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır
ŞAHXKOCAYUSUF ŞAHXSAKİNBEY Şahxalaybey Şahxbalabey
Senin iletinden sonra öğeyi denetleden ben de efektleri kapatma gibi bir şey düşündüm ama yapmaya fırsatım olmadı, deneyeceğim.
Yok o kadar değil en fazla sayfa için yapabilirsin. Sayfayı değiştirince tekrar gelir.TOLGA yazdı: ↑14 Tem 2017 17:13Senin iletinden sonra öğeyi denetleden ben de efektleri kapatma gibi bir şey düşündüm ama yapmaya fırsatım olmadı, deneyeceğim.
Bir de çeşitli eklentilerle forum.istanbuloyun.com/alev.webm bağlantısını engellemeye çalıştım olmadı. Link bazlı engelleme yapabilirsen olur.