Oyunda çoğu kişinin unuttugu bir sınıf var adı SAVAŞÇI.
Çtde ona tank diyorlar Junonda H.S SARS Kenanda slotu rahat rahat toplayıp tanklayabilen bir delikanlı. Ulan utanmasalar kızgın kuma 5 + 1 çağıracaklar bi sınıf bu kadar dışlanırmı kaldırın şu lanet BB 3 ü yada bölgelere her sınıftan en az bir zorunlulugu getirin bunedir arkadaşım direnç açabilseler şifacıda almayacaklar . Oyunun adını değiştirip Büyücü kıyamet vakti yapacağız .
Not : Yeni bölgede büyücüler tek yerken son tank diye ağlayacaklar ama bir bakacaklarki sunucuda tank kalmamış .
Lafım Eminönü için geçerlidir
Nedir bu 5 + 1 sevdaları
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Nedir bu 5 + 1 sevdaları
Yeni bölge yine birilerinin tekelleştirebileceği bir bölge olursa değil tank, bence oyuncu bile kalmaz o bölgeye girecek.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
yeni bölgede durumu iyi kötü herkesin kasilip item dusurebilecegi bir sistem getirilmesi gerek. Acik dünya yani. Grup bolgelerine hayir
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- TOLGA
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Discord: tolgaalbayrak
Eskiden büyü bozmayan tanka da laf etmem şu an 5+1 için tankı içeri almayana da.
Arkadaşlar, sevdalıkla bir alakası yok, insanlar girip 5 büyücü ile hızlı bir şekilde kesip çıkmak istiyor. Bunun yanı sıra tankın çok item düşürme olasılığı olduğu için de etkileyebiliyor.
Tank kasmak isteyen arkadaşların bir loncaya mensup olması ve sürekli lonca arkadaşları ile beraber grup bölgelerine girmesi gerekmekte bu durum içerisinde.
Tılsım sistemi de insanların isteği de bu durumu etkileyen unsurlar. Kimsenin kimseye yakınmasına gerek yok, çünkü bu sorun kolay kolay çözüme kavuşturulamaz.
Arkadaşlar, sevdalıkla bir alakası yok, insanlar girip 5 büyücü ile hızlı bir şekilde kesip çıkmak istiyor. Bunun yanı sıra tankın çok item düşürme olasılığı olduğu için de etkileyebiliyor.
Tank kasmak isteyen arkadaşların bir loncaya mensup olması ve sürekli lonca arkadaşları ile beraber grup bölgelerine girmesi gerekmekte bu durum içerisinde.
Tılsım sistemi de insanların isteği de bu durumu etkileyen unsurlar. Kimsenin kimseye yakınmasına gerek yok, çünkü bu sorun kolay kolay çözüme kavuşturulamaz.

Konudaki tartışmaya yönelik iletiler silinmiştir. Tartışma taraftarlarının benzeri tutumlarını sürdürmeleri halinde cezai işlem uygulanacaktır. Bilginize.
İyi eğlenceler.
İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Dostum ne yapalım tekrardan 2+2+2girip tüm çt süresi bitip semihaya gelmeden gb den mi çıkalım? Saatlerce 1 gb bitirmeden çıktığımız oldu. Günlerce emek verdik ama item düşürme şansıno geçtim, itemi düşürecek bossu göremedik. Gaffarın varlığı neye benzediğini herkes forumdan gördü. Tılsıma ve getirdiği dezavantajlara herkes küfrediyor lakin, akşamda gireceğimiz 2 saat idi 2 saatte bölge bitmediği için giremiyorduk gbye. Girenlere saygımızdan girmeyi teklif etmiyorduk.
Biraz anlayışlı olalım. Savaşçının topladığı kadar hızlı maden toplanabiliyomu herhangi bir sınıfla? 45 k can depar yardırıon holde.
Empatili ve anlayışlı olmak temennisi ile.
Sevgiler
Biraz anlayışlı olalım. Savaşçının topladığı kadar hızlı maden toplanabiliyomu herhangi bir sınıfla? 45 k can depar yardırıon holde.
Empatili ve anlayışlı olmak temennisi ile.
Sevgiler
Jotem-MEHMETTI
- hasturkler51
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Team solo mid
Son gelen tılsımlar ve itemlerle beraber büyücüler oldukça kıymetlendi ve güçlendi. Oysa sığınak ve migrat ilk geldiği sıralarda kimse tanksız giremiyordu grup bölgelerine. Şimdi ise büyücün full olsa dahi m1 in yok diye grup bölgesine almıyorlar. Bu oyunda çevren ve tanıdıkların yoksa bi hiçsin. 
oyunda savaşçı görebilmek neredeyse imkansız hale geldi. En sevdiğim sınıf olmasına rağmen savaşçı karakterimi kullanmıyorum çünkü onunla oyuna girdiğim zaman yapacağım hiçbir şey olmuyor.
Bu konuda Size katılmıyorum. Kendinizce haklısınız benimde savaşçım var dizmek aslında çok zor değil. Yani bu oyunu çevre kazanarak oynar Dost edinirseniz İtem dizmek için tılsım veya asa yada başka birşeye ihtiyaç yok. Önemli olan sağlam dostluklar edinebilmektir. Eskiden 2 2 2 gittik yasa başka şekillerde saatlerce çıkamadık ve İtem bile alamadan çıktık. Şimdi soruyorum sana guzel kardeşim saatlerce 1 el Gaffar atıp İtem alamamak var birde 1 el gaf atacağın saatte 5 6 el gaf atıp İtem alma şansı var. Sen tutup saatlerce 1 el için gaf atar misin ? Ben atamam atmakta istemem. Burada sorun oyuncularda değil sorun şans sisteminde. Zaten sifaci şans olarak buyucule4den daha fazla İtem alma şansına sahip. Buna birde savaşçı eklersek 1 saat gaf atıp savasciya sifaci ya İtem alır ardimiza baka baka buyuculer olarak cikariz. Umarım anlatmak istediğimi anlarain. Ne zaman şans sistemi düzelir işte o zaman senin dediğine hak veririm.
He evet elimizden geldiğince tankta güneş asaliyida tilaimsizida grubumda bulundurma ya gayret ediyorum. Hatta varsa eminonude tankim güneş asaliyim tılsımım yok ct atamıyorum diyen oyunda olduğum sürece gelsin yardimci olurum.
İyi oyunlar dilerim.
He evet elimizden geldiğince tankta güneş asaliyida tilaimsizida grubumda bulundurma ya gayret ediyorum. Hatta varsa eminonude tankim güneş asaliyim tılsımım yok ct atamıyorum diyen oyunda olduğum sürece gelsin yardimci olurum.
İyi oyunlar dilerim.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Yeni gelen güncelleme ile tılsım etkilerini düşürsünler diyeceğim ama isyan çıkar. O denli, yeni gelen paketle dengeler düzenlenmeli, eğer yeni bölge gelirse, sadece oyuncuları o bölgeye değil, tüm bölgelere taşımalı. Yani bölge zor ve kıymetli. Zora ulaşmak için de hedefler olmalı ki bu da eksik görevler ve eşyaların önemini arttırır. Ayrıca savaşçı gibi güçlü bir sınıfın da küllerinden doğduracak şeyler yapılmalı. Eskisi gibi tüm oyuncular deyim yerindeyse savaşçı sınıflarına tapmalı. Yoksa savaşçı sınıfı, yeni karakter açarken sadece görünüş itibarı ile ekranda gözüken bir seçenek olacak!