Dün geceden beri böyle sanırım. Fikri olan var mi arkadaslar, yapim asamasindadir yaziyor. Resim koyacaktim da telden giriyorum o yüzden koyamadim.
IKV Sitesinin Ana sayfasi?
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
IKV Sitesinin Ana sayfasi?
http://www.istanbuloyun.com/Undercons.a ... index.aspx
Dün geceden beri böyle sanırım. Fikri olan var mi arkadaslar, yapim asamasindadir yaziyor. Resim koyacaktim da telden giriyorum o yüzden koyamadim.
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Re: IKV Sitesinin Ana sayfasi?
Merhaba
Gün içerisinde mevcut sorunlar giderilmiştir. Şu an için böyle bir durum söz konusu değildir. Vermiş olduğunuz url hata durumlarında otomatik yönlendirme yapılan bir url'dir. Sanırım dün geceden tarayıcınızın adres çubuğunda kayıtlı kalmış. www.istanbuloyun.com adresine tekrar giriş yapmanızı öneririm.
Bilginize
Gün içerisinde mevcut sorunlar giderilmiştir. Şu an için böyle bir durum söz konusu değildir. Vermiş olduğunuz url hata durumlarında otomatik yönlendirme yapılan bir url'dir. Sanırım dün geceden tarayıcınızın adres çubuğunda kayıtlı kalmış. www.istanbuloyun.com adresine tekrar giriş yapmanızı öneririm.
Bilginize
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!