Neden oyunda bu hatalar mevcut

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Neden oyunda bu hatalar mevcut

Mesaj gönderen Whxper »

Arkadaşlarımı oyuna başlatmaya çalışıyorum beraber oynayalım eğlenelim diye ama onların da oyuna başlamamak için nedenleri var mesela oyunu alta alınca oyundan atması, bende olmasa da çoğu kişide olan oyundan atma, oyundan atınca görevde yapılanların silinmesi. Bunların hepsi insanları ikv den soğutuyor. Oyunun hikayesi, her şeyi, İstanbul'da geçmesi bunlar güzel şeyler ama bence bu teknoloji çağında insanların diğer oyunları değil de ikvyi oynaması için nedenleri olmalı. Oynayanlar zaten önceden oynadığı için alıştı. O hesapta emekleri olduğu için oynuyorlar. Oyunun üretim mantığı da süper ama yeni oyuncuları oyuna çekmek için bu hataların çözülmesi gerek. Ve oyuna o kadar fazla para veriliyor kıyamet asası bıçak sırtı kılıcı olan herkes parlatıyor zaten. İsim değiştirme desen herkeste var. Lonca da öyle plus da öyle. Peki neden oyunun hiç reklamı yapılmıyor? Youtube da karşımıza çıksa kötü mü olur? Bu teknoloji çağında çok geri kaldı ikv.
Xilentr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Neden oyunda bu hatalar mevcut

Mesaj gönderen Xilentr »

haklisin hocam
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

İstanbul Kıyamet Vakti hiçbir şekilde reklama ihtiyacı olan bir oyun değil, sadece güncelleme gelmesi milyon sayıda kullanıcıya ulaşmasına yeterli olacaktır.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

TOLGARDA yazdı: 10 Tem 2017 11:55 İstanbul Kıyamet Vakti hiçbir şekilde reklama ihtiyacı olan bir oyun değil, sadece güncelleme gelmesi milyon sayıda kullanıcıya ulaşmasına yeterli olacaktır.
Şu dönemlerde MOBA oyunlarının artışa geçmesi ile MMORPG'lerin düşüşe geçmesinden ötürü bence az sayıda da olsa reklam şart. Zira kendimden örnek verirsem; tam oynayamasam da rol yapma oyunları hoşuma gidiyor. Ayrıca 20'li yaşlardaki kimselerin online oyun sektörüne RPG'lerle başlamasından ve MOBA oyunlarını tasnif etmemelerinden dolayı, onları oyuna çekmek için güzel bir reklam yapılabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whxper »

TOLGARDA yazdı: 10 Tem 2017 11:55 İstanbul Kıyamet Vakti hiçbir şekilde reklama ihtiyacı olan bir oyun değil, sadece güncelleme gelmesi milyon sayıda kullanıcıya ulaşmasına yeterli olacaktır.
Milyon sayıda mı hocam hiç güleceğim yoktu :') :') . Hayal güzel bir şey de bu kadar hayalci olmayın. Güncelleme gelince dört bir tarafta PUBG yerine IKV mi oynayacaklar yayınlarda. Gözünüzü seveyim abartmayın.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Whxper yazdı: 10 Tem 2017 13:24
Milyon sayıda mı hocam hiç güleceğim yoktu :') :') . Hayal güzel bir şey de bu kadar hayalci olmayın. Güncelleme gelince dört bir tarafta PUBG yerine IKV mi oynayacaklar yayınlarda. Gözünüzü seveyim abartmayın.
üstad bence gayet mümkün zamanında oyun tam yükselirken ekibin dağılması yüzünden vs. düştü 700bin kayıtlı kullanıcıdan bahsediliyordu ki şu zamanlarda pc oyunları yaygınlaştı ve bu güncelleme ile illa ki buglar giderilir falan daha oynanabilir bi oyuna dönüşürse reklam bile gerekmeden mevcut oyuncular bile arkadaşlarını çekebilir.ben başlatmaya çalışıyorum arkadaşlarımı.3 kişi başladı mesela ama bazıları da oyun çok buglı diye dalga geçiyo falan
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whxper »

saglam yazdı: 10 Tem 2017 14:41
Whxper yazdı: 10 Tem 2017 13:24
üstad bence gayet mümkün zamanında oyun tam yükselirken ekibin dağılması yüzünden vs. düştü 700bin kayıtlı kullanıcıdan bahsediliyordu ki şu zamanlarda pc oyunları yaygınlaştı ve bu güncelleme ile illa ki buglar giderilir falan daha oynanabilir bi oyuna dönüşürse reklam bile gerekmeden mevcut oyuncular bile arkadaşlarını çekebilir.ben başlatmaya çalışıyorum arkadaşlarımı.3 kişi başladı mesela ama bazıları da oyun çok buglı diye dalga geçiyo falan
Hocam o 700 bin kullanıcının çoğu çoluğa çocuğa karıştı, şuan reklam olmadan yeni nesil IKV'nin adını bile duymaz. Ben oyunu steam kütüphaneme ekledim 40 tane pm alıyorum steamden, adam diyor ki kardeşim öyle bi oyun mu vardı. Yayın isteği atıyorlar göstereyim diye. IKV'nin kesinlikle reklama ihtiyacı var tabiki arkadaşlarımızı çağıracağız ama oyunun adını bile bilmeyen çok kişi var. O zaman 700 bindi ama şuan oyun sektörü gelişti senin de dediğin gibi yani IKV'nin şansı olması için tanınmasına ihtiyacı var. O 700 bin kişi 1 milyon kişi olup geri dönmeyecekler oyuna merak etme. Çoğu oyunu bıraktı okulunu bitirdi zaten.
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

konu başlıktan biraz sapmış ama fullscreeni kapatırsanız bidaha oyunu alta alınca düşmezsiniz. yoksa sıkıntı büyük doğrudur.
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whxper »

asgsdga yazdı: 10 Tem 2017 15:08 konu başlıktan biraz sapmış ama fullscreeni kapatırsanız bidaha oyunu alta alınca düşmezsiniz. yoksa sıkıntı büyük doğrudur.
Ben fullscreende oynamak istiyorum ne olacak?
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Retaliation yazdı: 10 Tem 2017 12:36
Şu dönemlerde MOBA oyunlarının artışa geçmesi ile MMORPG'lerin düşüşe geçmesinden ötürü bence az sayıda da olsa reklam şart. Zira kendimden örnek verirsem; tam oynayamasam da rol yapma oyunları hoşuma gidiyor. Ayrıca 20'li yaşlardaki kimselerin online oyun sektörüne RPG'lerle başlamasından ve MOBA oyunlarını tasnif etmemelerinden dolayı, onları oyuna çekmek için güzel bir reklam yapılabilir.
"... tasnif etmemelerinden..." derken?
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

“Genel Etkileşim” sayfasına dön