Desteğe mesaj attım ve...
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Desteğe mesaj attım ve...
Desteğe mesaj attım 1 haftadır cevap yok tarafıma hiç bir şekilde mail gelmedi daha ne kadar bekliyeceğim acaba ?
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Re: Desteğe mesaj attım ve...
Yoğunluğa göre tarafına dönüş yapılmasında gecikmeler yaşanabilir. Eğer destek almak istediğin alan üyelik işlemleri ise geçen zaman normaldir. Biraz daha sabret elbet dönüş yaparlar olmadı bir başvuru daha açarsın.
Vezir arkadaşa katılmakla birlikte şunu söylemek isterim; Outlook mailinde yeni bir sistem gelmiş Diğer bölümü gibi bir bölüm var bazen oraya düşebiliyor, biraz kurcala postanı belki bulursun. Bulamazsan da bekle, yine de bir ticket daha atabilirsin.
İKV DESTEK'in oraya düşeceğini pek sanmıyorum, beklemekte fayda var. Olmazsa arkadaşın dediği gibi yeni bir Mesaj daha gönder.
Bilemiyorum adaş, ben geçenlerde üyelik sorunları ile ilgili bir bildirim atmıştım o bölüme düştü, açtıktan sonra normal Gelen Kutusu bölümüne geldi. Karmaşık bir hal almış Outlook.TOLGARDA yazdı: ↑09 Tem 2017 14:41İKV DESTEK'in oraya düşeceğini pek sanmıyorum, beklemekte fayda var. Olmazsa arkadaşın dediği gibi yeni bir Mesaj daha gönder.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
1)Gmail hesabıma gelmesini talep ettimTOLGA yazdı: ↑09 Tem 2017 14:41Bilemiyorum adaş, ben geçenlerde üyelik sorunları ile ilgili bir bildirim atmıştım o bölüme düştü, açtıktan sonra normal Gelen Kutusu bölümüne geldi. Karmaşık bir hal almış Outlook.TOLGARDA yazdı: ↑09 Tem 2017 14:41İKV DESTEK'in oraya düşeceğini pek sanmıyorum, beklemekte fayda var. Olmazsa arkadaşın dediği gibi yeni bir Mesaj daha gönder.
2)Oyun hatası olarak bildirimde bulundum Büyük Hol görevlerini alamıyorum diye
3)Tam 1Hafta oldu
Böyle incelemeleri bildiğim kadarıyla developer ekibi yapıyor, normal geç gelmesiThrashmetal yazdı: ↑09 Tem 2017 14:481)Gmail hesabıma gelmesini talep ettimTOLGA yazdı: ↑09 Tem 2017 14:41Bilemiyorum adaş, ben geçenlerde üyelik sorunları ile ilgili bir bildirim atmıştım o bölüme düştü, açtıktan sonra normal Gelen Kutusu bölümüne geldi. Karmaşık bir hal almış Outlook.TOLGARDA yazdı: ↑09 Tem 2017 14:41İKV DESTEK'in oraya düşeceğini pek sanmıyorum, beklemekte fayda var. Olmazsa arkadaşın dediği gibi yeni bir Mesaj daha gönder.
2)Oyun hatası olarak bildirimde bulundum Büyük Hol görevlerini alamıyorum diye
3)Tam 1Hafta oldu