Guncelleme Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dorukkerem1976
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Guncelleme Hk.

Mesaj gönderen dorukkerem1976 »

Oyuna yeni basladim trans dizmek istiyorum fakat guncellemeyle yeni kiyafet gelir mi ne yapmaliyim ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Re: Guncelleme Hk.

Mesaj gönderen Rudboy »

dorukkerem1976 yazdı: 06 Tem 2017 16:51 Oyuna yeni basladim trans dizmek istiyorum fakat guncellemeyle yeni kiyafet gelir mi ne yapmaliyim ?

Dostum varsayalım yeni itemler geldi. Senin bu yeni itemleri alabilmen için yani yeni bölgeye ekip bulabilmen için oyuncu deyimiyle sağlam bir çarın olması lazım. Yani sen mecburen item dizmelisin. Sana tavsiyem itemlerini diz. Çünkü yeni güncellemenin gelmesi 1 yıl civarı sürer muhtemelen. O kadar zamanı boş geçirme ;) ayrıca sadece trans item olarak düşünme Kıyamet (fiziksel hasar) itemlerin yerini hiç bir şey dolduramaz. Bugün oyunda tüm GB lerde işe yarayan tek hasar Fiziksel'dir. 6 Fizik kenanda kesersin junonda gaffarda gbmx de :)
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
dorukkerem1976
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Rudboy yazdı: 06 Tem 2017 16:58
dorukkerem1976 yazdı: 06 Tem 2017 16:51 Oyuna yeni basladim trans dizmek istiyorum fakat guncellemeyle yeni kiyafet gelir mi ne yapmaliyim ?

Dostum varsayalım yeni itemler geldi. Senin bu yeni itemleri alabilmen için yani yeni bölgeye ekip bulabilmen için oyuncu deyimiyle sağlam bir çarın olması lazım. Yani sen mecburen item dizmelisin. Sana tavsiyem itemlerini diz. Çünkü yeni güncellemenin gelmesi 1 yıl civarı sürer muhtemelen. O kadar zamanı boş geçirme ;) ayrıca sadece trans item olarak düşünme Kıyamet (fiziksel hasar) itemlerin yerini hiç bir şey dolduramaz. Bugün oyunda tüm GB lerde işe yarayan tek hasar Fiziksel'dir. 6 Fizik kenanda kesersin junonda gaffarda gbmx de :)
Yeni kiyafet gelme olasiligi nedir
Resim
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

dorukkerem1976 yazdı: 06 Tem 2017 17:00
Rudboy yazdı: 06 Tem 2017 16:58

Yeni kiyafet gelme olasiligi nedir

Bu herkesin düşüncesine göre değişir. Bir kesim 59 lvl geleceğine inanıyor bir kesim lvl gelmeyeeğine inanıyor. Eğer olurda 59 lvl gelirse mecburen yeni itemlerde gelir. Benim düşüncem 59 lvl gelsede gelmesede yeni bir kaç parça item ve tılsım gelecek. :slightly_smiling_face:
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Oyuna güncelleme gelince yaratıklar güçlü olacaktır her zamanki gibi bir acemilik süresi yaşayacağız. Yeni kıyafetler gelirmi bilmem ama gelirse müthiş olur. Trans konusuna gelirsek yeni gelecek bir bölgeye Azat set ile girmeyi düşünmüyorsundur umarım. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bence yeni gelecek bölgenin itemlerini üretmen daha iyi olur, elinde hazır para varken. Daha önce güncelleme gelmeden önce oyuncular eski eşyalarını ellerinden çıkarmaya çalışıyorlardı.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

TOLGARDA yazdı: 06 Tem 2017 21:24 Bence yeni gelecek bölgenin itemlerini üretmen daha iyi olur, elinde hazır para varken. Daha önce güncelleme gelmeden önce oyuncular eski eşyalarını ellerinden çıkarmaya çalışıyorlardı.
Adaşım doğru söylüyor.
Çemberlitaş'ın ilk geldiği zamanlarda ben daha Sığınak'tan takı eksiklerimi, Migrat'tan takı ve zırh eksiklerimi tamamlayamamışken çaresizce Çemberlitaş girişi önünde bekliyordum. O zamanlar yine kalabalık, bilen biliyor. Oyuna bir savaşçı girdi, adamdaki heybetten gözlerim kamaştı, Bıçak Sırtı Zırh'ı ilk o zaman gördüm. Sadece o adamda olması zırhın güzelliğini, gücünü gösteriyordu. Şimdi çocuk oyuncağı olmuş olabilir ama adam daha ilk iki günde reçeteyi almış, üretmiş. Sermaye çok şeyi getirir.
Benden sana bir tavsiye, Meteorit - 1 ve Meteorit 2 (III) tılsımlarını al, bol bol Çemberlitaş'a gir ve itemlerini özellikle Kıyamet ve Transformatör itemlerini tamamlamaya çalış. Güncellemenin ne zaman geleceği belirsiz, bu zamanı iyi değerlendir. Güncelleme geldiğinde şayet eksiğin varsa sermayen ile o eksiğini de üretirsin anında.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

TOLGA yazdı: 07 Tem 2017 07:52
TOLGARDA yazdı: 06 Tem 2017 21:24 Bence yeni gelecek bölgenin itemlerini üretmen daha iyi olur, elinde hazır para varken. Daha önce güncelleme gelmeden önce oyuncular eski eşyalarını ellerinden çıkarmaya çalışıyorlardı.
Adaşım doğru söylüyor.
Çemberlitaş'ın ilk geldiği zamanlarda ben daha Sığınak'tan takı eksiklerimi, Migrat'tan takı ve zırh eksiklerimi tamamlayamamışken çaresizce Çemberlitaş girişi önünde bekliyordum. O zamanlar yine kalabalık, bilen biliyor. Oyuna bir savaşçı girdi, adamdaki heybetten gözlerim kamaştı, Bıçak Sırtı Zırh'ı ilk o zaman gördüm. Sadece o adamda olması zırhın güzelliğini, gücünü gösteriyordu. Şimdi çocuk oyuncağı olmuş olabilir ama adam daha ilk iki günde reçeteyi almış, üretmiş. Sermaye çok şeyi getirir.
Benden sana bir tavsiye, Meteorit - 1 ve Meteorit 2 (III) tılsımlarını al, bol bol Çemberlitaş'a gir ve itemlerini özellikle Kıyamet ve Transformatör itemlerini tamamlamaya çalış. Güncellemenin ne zaman geleceği belirsiz, bu zamanı iyi değerlendir. Güncelleme geldiğinde şayet eksiğin varsa sermayen ile o eksiğini de üretirsin anında.
:+1:
Resim
dorukkerem1976
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Retaliation yazdı: 07 Tem 2017 08:59
TOLGA yazdı: 07 Tem 2017 07:52
Adaşım doğru söylüyor.
Teşekkürler

:+1:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön