Cezalar Hakkında Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Cezalar Hakkında Öneri

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Selamlar,
Buraya tazecik susturma cezamla geldim.

Oyunda kullanılan cezalandırma sistemi bu zamana kadar oynadığım oyunlar arasında en rezil olanı. Telif ihlali gibi durumlar elbette eleştirdiğim hususlardan değil ancak, "RAHATSIZ EDİCİ DAVRANIŞ" başlığı altında, yöneticilerin piyangodan çıkmışçasına ceza dağıtmasından artık bıktım usandım.

Bu konu hakkında en meşhur savunma, "e bu oyunu oynayan kadınlar da var". Madem ki kadın oyuncular göz önünde tutulacak, pozitif ayrımcılığın lüzumu yok.

LoL oynayanlar vardır aranızda bildiğiniz üzere, sohbet penceresinde kullandıkları küfür filtresi var ve bi opsiyon olarak yani dilediğin zaman açıp/kapatarak kullanılıyor. Bunu getirin biz de önümüze bakalım artık.

Küfür kategorisine girmeyen saçma sapan laflar için dahi sus cezası almak istemiyorum.

Bu konuda başka önerisi olan arkadaşları yorumlara bekliyorum.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
Ekonomist
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Cezalar Hakkında Öneri

Mesaj gönderen Ekonomist »

Selamün aleyküm dostum,öncelikle şunu belirtmeliyimki her oyunun ceza sistemi farklı çalışır.Örnek verecek olursak Metin 2'nin Meksika serverinde "Kadın tüccarısın" tabiri sınırsız bloke alırken,Arap serverlarında "Allah'a" yapılan küfürler sınırısız bloke alır,bunun örnekleri tabiki arttırılabilir.Şu bir gerçekki çoğu oyuncunun kullandığı kelimenin küfür mü yoksa argo mu olduğundan haberi yok.O yüzden ben oyuncuları yazışırken biraz daha sakin,çevresindeki oyunculara biraz daha duyarlı olmayı ve düşünerek yazmaya davet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Ekonomist yazdı: 06 Tem 2017 15:41 Selamün aleyküm dostum,öncelikle şunu belirtmeliyimki her oyunun ceza sistemi farklı çalışır.Örnek verecek olursak Metin 2'nin Meksika serverinde "Kadın tüccarısın" tabiri sınırsız bloke alırken,Arap serverlarında "Allah'a" yapılan küfürler sınırısız bloke alır,bunun örnekleri tabiki arttırılabilir.Şu bir gerçekki çoğu oyuncunun kullandığı kelimenin küfür mü yoksa argo mu olduğundan haberi yok.O yüzden ben oyuncuları yazışırken biraz daha sakin,çevresindeki oyunculara biraz daha duyarlı olmayı ve düşünerek yazmaya davet ediyorum.
Holde cukurdayken tum slotu topladigim anda ks atanami ?
Yada saatte itemsiz gunes asali klansiz buyucusuyle irk slotuna vurup xeno kasmaya calisanami ?
Kenanda 4 sn gibi uzun bir suresi oldugu halde bb kaciran sifaciyami ( butun zehirlerden sadece 1 tane bozar oda şansa)
Hangisine sakin olalim ey sinirleri alinmis kardesim
Resim
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

bir çoğumuz (18 yaş altını söylemiyorum) yakın çevresi veya yakın arkadaş ortamında grupta küfürlü konusuyor.

küfürde denemez aslında dışarıdan öyle görünüyor bu samimiliğin verdiği bir rahatlıktır ki şaşırılan bir olayaa vayy a.. demek küfürden öte samimi bir şaşırmadır.

tabi bunu kötüye kullanımı varmı var bölgeden bitmek bilmeyen ana bacı dediğimi tabirler kendileri haysiyetsiz ve karaktersiz tiplemelerdir bunlara 2-3 ay sus cezası vereceksin ki adam olma yolunda ilerlesinler.

ve evet öneri değişik ve güzelmiş küfür yani sansürlü içeriğe izin ver veya verme. fakat buda kötüye kullanılabilir diyeceğim.

sansürlü içeriğe izin vermeyen bir bayan düşünin ve aptalın biri küfürü öyle bi yazdıki sansürsüz olarak göründü direk sistem çöker o zaman o insan oyunun verdiği kurallar gereği mağdur olur şikayet hakkına sahip olur.

çok ileri düzey bir yapay zeka veya cümleleme gerekli bu işlemler için buda daha basit güncellemeleri yapmayan bir yönetim için çok zor.

ve küfür konusunda yapılacak en basit şey yöneticilik dağıtmaları sunucularda başvurulan temiz insanlardan yönetici yapacaklar bu kadar basit.

her sunucuda günün her saati ulaşılabilecek biri olmalı. bir kavgamı var bölgeden küfürlermi uçuşuyor hemen el atıp hepsine sus verip oyundan düşürecek.

yoksa saatlerce küfürleri dinleyip duruyoruz biliyorsunuz.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Parlementxx yazdı: 06 Tem 2017 16:23
Ekonomist yazdı: 06 Tem 2017 15:41 Selamün aleyküm dostum,öncelikle şunu belirtmeliyimki her oyunun ceza sistemi farklı çalışır.Örnek verecek olursak Metin 2'nin Meksika serverinde "Kadın tüccarısın" tabiri sınırsız bloke alırken,Arap serverlarında "Allah'a" yapılan küfürler sınırısız bloke alır,bunun örnekleri tabiki arttırılabilir.Şu bir gerçekki çoğu oyuncunun kullandığı kelimenin küfür mü yoksa argo mu olduğundan haberi yok.O yüzden ben oyuncuları yazışırken biraz daha sakin,çevresindeki oyunculara biraz daha duyarlı olmayı ve düşünerek yazmaya davet ediyorum.
Holde cukurdayken tum slotu topladigim anda ks atanami ?
Yada saatte itemsiz gunes asali klansiz buyucusuyle irk slotuna vurup xeno kasmaya calisanami ?
Kenanda 4 sn gibi uzun bir suresi oldugu halde bb kaciran sifaciyami ( butun zehirlerden sadece 1 tane bozar oda şansa)
Hangisine sakin olalim ey sinirleri alinmis kardesim
Dertlerin çok büyükmüş kardeşim. Bol sabır diliyorum senin için..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Nedense bu konu bana pek ciddi gelmedi, şikayet sisteminin çok büyük bir değişikliğe ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

TOLGARDA yazdı: 06 Tem 2017 21:22 Nedense bu konu bana pek ciddi gelmedi, şikayet sisteminin çok büyük bir değişikliğe ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum
Kesinlikle. Hak edene haklı cezayı kesiyorlar. Ha bazen istisna olup, yanlışlıkla ceza attıkları oluyor ama başvuruda bulununca onu da kaldırabiliyorlar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön