Kasa erişimi ve oyundan atma hk.
Kasa erişimi ve oyundan atma hk.
Hangi karakterimde olursa olsun kasa erişimine tıkladığım anda hata alarak oyundan atılıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Re: Kasa erişimi ve oyundan atma hk.
Denemelerim sonucu Windows 10 bilgisayarda bu hatayı aldığımı farkettim. Window 7'de hiçbir sorun yok. Lakin kullandığım sistem Windows 10. Uyumluluk modunu Windows 7'ye almama rağmen sorun düzelmedi.
-
kocakurt
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: YÖN
Aynı sorun, ekseriyetle Hol'de olmak üzere, bende de mevcut. Çözümü bilmiyorum, kullandığım işletim sistemi Windows 10.
Aynen hocam bende de holde oluyor. Hemen hemen her yerde oluyor gerçi. Yok mudur bunun bir çözümü?
Ekran kartı ayarlarını maksimuma alınca daha az atmaya başlıyor.
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: B E Y
Bende aynı şekilde özellikle holdeyken kasa erişimi yaptığımda oyundan atıyor. Herhangi bi çözüm bulamadım henüz
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
hocam bende de holde atıyor aynı şekilde oyundaki arkadaşlarımda da aynı şey oluyor dün biriyle tanıştım onda hiç olmadığını söyledi bizim karakterlerimizin kodlarında bir problem olabilir mi diye düşündük şahsen. destek ekibinin ilk önerisinin tümünü uygulamama rağmen hala bir sonuç alamadım.
onun dışında yer altında meranda ya da akreplerin orada da şahsen atma yaşıyorum. belirli yerlerde nadiren holde ise her zaman. gerçekten rezalet bir durum. umarım artık ÇÖZÜLÜR yeter artık yeter ya
onun dışında yer altında meranda ya da akreplerin orada da şahsen atma yaşıyorum. belirli yerlerde nadiren holde ise her zaman. gerçekten rezalet bir durum. umarım artık ÇÖZÜLÜR yeter artık yeter ya
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Bir tek ben bu durumdan muzdarip olduğumu zannediyordum. Lakin birçok kişi varmış. Bu hatanın ivedilikle çözülmesi gerekmekte bence. Bu kadar basit bir kod hatasının çözümünün bulunamaması çok komik bir durum.
-
isimsizcisimsiz
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Aynı hata bende de mevcut umarım güncelleme ile düzeltilir
Bir çözümü yok, yıllardır desteğe yazıyoruz. Hatta 2015'te viewtopic.php?f=138&t=132120 böyle bir konu açmıştım. Hala aktif olarak çözüm arıyoruz.