İKV HİKAYE FİLM
İKV HİKAYE FİLM
Forumda yeniyim. Böyle bir konu daha önce açılmış mı bilmiyorum. sadece öneri olarak paylaşmak istedim. Oyunun hikayesiyle ilgili bir film yapılabilir fikrindeyim. tabi filmlerin bütçesi falan filan oraya hiç girmeyelim. Bilim kurgu tarzında. Belki dizi bile olabilir. Yalnızca görüşümü belirttim. İyi forumlar

Re: İKV HİKAYE FİLM
Olsada izlesek ama daha dünya oyun piyasasını elinde bulunduran oyunlar bunu yapamamışken IKV den beklemek acımasızlık olur.
Bir ara ikvonline'da oyuncular oyun içi senaryolar uydurup film yapıyorlardı, güzeldi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Öncelikle hikayenin kitap halini alması gerekiyor diye düşünüyorum.
Biz saha önce bunu planladık yetkililerle görüştük lakin telif hakkı sebebiyle boyle bir proje mümkün değil.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
5 senedir bir güncelleme paketi için bekliyoruz. Film olayını düşünemiyorum bile
. WoW bile 2010 yılında filmi çıkartacağız demişti ve 6 sene sonra çıkmıştı film.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
yani telif olayını bilemem tabi de. oyunculardan gerçekten hikaye örgüsünü güzel bir şekilde kitaba geçirecek birileri elbette vardır. sayın yetkililerle görüşülse onay alınsa kitap olayı hayata geçirilebilir yani.