Beklenti Seviyesi ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Beklenti Seviyesi ???

Mesaj gönderen YemeLik »

Arkadaşlar bazıları iki akrep eklenip oyunda çok bir şey değişmez diyor beklentiyi çok düşük tutuyor,peki sizce yüksekmi tutalım beklentimizi.
Benim beklentim yüksek nerull twitterında "Bekleyin beklediginize değecek." demişti.Gorgar'da Hiçbir zaman güncelleme yapmak için güncelleme getirmedik" diyor o yüzden beklentim yüksek.
Diğer bir mesele oyun nereye kadar gidecek bu yamalarla oda ayrı mevzu bir işe girişiyoruz sağlam olsun demişlerdir bence bekleyelim bakalım beklediğimize değeceğini umuyorum.
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Re: Beklenti Seviyesi ???

Mesaj gönderen Whxper »

YemeLik yazdı: 04 Tem 2017 08:16 Arkadaşlar bazıları iki akrep eklenip oyunda çok bir şey değişmez diyor beklentiyi çok düşük tutuyor,peki sizce yüksekmi tutalım beklentimizi.
Benim beklentim yüksek nerull twitterında "Bekleyin beklediginize değecek." demişti.Gorgar'da Hiçbir zaman güncelleme yapmak için güncelleme getirmedik" diyor o yüzden beklentim yüksek.
Diğer bir mesele oyun nereye kadar gidecek bu yamalarla oda ayrı mevzu bir işe girişiyoruz sağlam olsun demişlerdir bence bekleyelim bakalım beklediğimize değeceğini umuyorum.
Katılıyorum. Bu kadar bahsediliyorsa önemli bişey olacaktır. Kaç senedir bekliyoruz zaten beklediğimize değmezse IKV çok oyuncu kaybedecek.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

YemeLik yazdı: 04 Tem 2017 08:16 Arkadaşlar bazıları iki akrep eklenip oyunda çok bir şey değişmez diyor beklentiyi çok düşük tutuyor,peki sizce yüksekmi tutalım beklentimizi.
Ben bu oyunu oynayıpta hala oyuna yerenlere anlam veremiyorum! Oyuna yergi yapacağına hiç oynama, hiç de güncellemeyi beklemesin o arkadaşlar. İnşallah güzel şeyler bizi bekliyor olacak.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Aradan beş yıllık bir zaman geçtiğini hatırlatmakta fayda var
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Retaliation yazdı: 04 Tem 2017 11:01 Ben bu oyunu oynayıpta hala oyuna yerenlere anlam veremiyorum! Oyuna yergi yapacağına hiç oynama, hiç de güncellemeyi beklemesin o arkadaşlar. İnşallah güzel şeyler bizi bekliyor olacak.
Onlar eleştirmek için varoldular.Ya eleştirecekler yada yok olacaklar. >:)

Cidden bende anlamıyorum.Hani yapıcı eleştiri yaparsın eyvallahta her konuda oyunu yerin dibine sokupta , nefret kusup neden oyunu oynar , oynamıyorsa neden hergün foruma girip kendine bunu yapmayı görev bilir.İKV 10 yıllık bir oyun ve malzeme belli.Düşünüyorum amaç ne ?
Mesela Metin2 bir ara çok popülerdi oynardım sonra hile çıktı , bot çıktı derken oyun benim için bitmiştir dedim ve oyunu sildim.Her gün Metin2 forumuna girip bu oyun böyle kötü , bu oyunda hile çok , oyun bitti oynamayın diye neden yaziyim ki.Enteresan işler. :relaxed:

Gerçi her zaman bir kulp uyduran olur.Şu an adamlar elindeki imkan ile yapabilecekleri en kral güncellemeyi yapsınlar yine şurası şöyle , burası böyle , peh bu muydu güncelleme diyen tipler olacaktır.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Aradan geçen 5 yılda mutlaka geliştiriciler kendileri arasında bir fikre ve bunun yanında gelecek planlamalara varmışlardır. Beklentimi ben de yüksek tutuyorum açıkçası çünkü bu kadar heyecan dolu bir güncelleme açıklaması gelince ister istemez insan hevesleniyor.
Hayırlısı diyelim, Gorgar ve ekibi yapacaklarını bilir diyerek beklemeye devam ediyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön