merhaba arkadaşlar madenlerin çıkma zamanları çok bunu belirtmek için bu yazıyı yazıyorm
Arkadaşlar Madenler Sadece bi örnek vericem tungsten diyelim 5 dk kada çıkıyor
70 tungsten çekiyoruz 1 şelit e ulaşıyoruz 70 dedigim kafadan bi sayı bu sayı 80 de olabilir 60 da
ama 70 dersek eger
70x5=350 dakika
fakat bu madenler 2 dakikaya alınsa aradaki farka bakın
70x2=140
ardaki fark 210 dakika
210/60 = 3,5 saat
3,5 saatte yapabileceklerimizin örnekleri
30 lwl dan 34 e kasabilirsiniz [tamamen denedim]
dışarda arkadaşlarımızla 90 dakika maç yapıp geri kalan 2 saatin 1 saatini bi fastfood cuda yemek yiyerek geçirip son geri kalan 1 saati de kafanıza göre gezerek tozarak kafanıza göre harcaya bilirsiniz gidiş gelişleri falanda saysak zaten 3,5 saati bulur
ya ne biliyim büssürü şey yapılır kendinizde 3,5 saatte ne yapabilirsiniz yazın lütfen
:lol: :lol: İlginç bir tespit olmuş. Daha doğrusu örnekler ilginç olmuş :lol: Ama bencede maden süreleri çok fazla azaltılması halinde hem daha iyi olur oyuncu rahatça emeğinin karşılığını alır hem sunucudaki piyasa ucuzlar. Bugün sancakdan örnek vereyim Mavi topaza adam 6-7m istiyor. Yanılmıyorsam diğer sunucularda daha ucuz. Neyse maden süreleri az olmuş olsa daha çok maden piyasaya girer ve fiyatlarda düşer gibi.. :?
ParduS yazdı:isterse 20 dk bir cıksın ama saf oranı artsın
güzel bi tespit bu da olabilir ama 20 dk olsa saf oranı yüzde 10 sa yüzde 25 oranına çıkartılsa bi madeni bekleyen sayısı 4 se her birine yüzde 25 şans düşer saf oranı yüzde 25 e çıkarsa maden başında bekleyenler 2 katına çıkabilir buda herkezin yüzdelik oranında şansını bi kısım düşürür piyasa ucuzlamaz
complex yazdı:10 dakikada çıksaydı 5'le yetinmeyi öğrenecektin.
10 dakika olsaydı üzerindeki itemlerin kaçtanesini alabilecektin
erasde yazdı:merhaba arkadaşlar madenlerin çıkma zamanları çok bunu belirtmek için bu yazıyı yazıyorm
Arkadaşlar Madenler Sadece bi örnek vericem tungsten diyelim 5 dk kada çıkıyor
70 tungsten çekiyoruz 1 şelit e ulaşıyoruz 70 dedigim kafadan bi sayı bu sayı 80 de olabilir 60 da
ama 70 dersek eger
70x5=350 dakika
fakat bu madenler 2 dakikaya alınsa aradaki farka bakın
70x2=140
ardaki fark 210 dakika
210/60 = 3,5 saat
3,5 saatte yapabileceklerimizin örnekleri
30 lwl dan 34 e kasabilirsiniz [tamamen denedim]
dışarda arkadaşlarımızla 90 dakika maç yapıp geri kalan 2 saatin 1 saatini bi fastfood cuda yemek yiyerek geçirip son geri kalan 1 saati de kafanıza göre gezerek tozarak kafanıza göre harcaya bilirsiniz gidiş gelişleri falanda saysak zaten 3,5 saati bulur
ya ne biliyim büssürü şey yapılır kendinizde 3,5 saatte ne yapabilirsiniz yazın lütfen
Çok şey yaparım ama yazmak olmas
:lol: :lol: :lol:
Ben ona karışmam. Başkaları da çekecekti aynı sorunu. Ama aynı oranda fiyatlarda artacağı için ve bütün üstümü İridyum sayesinde dizdiğimden fark etmez yani ben yine Yücelen Set + Ecel Getiren alırdım.
2 tane çıkıp 8'ye satacağıma 1 tane çıkıp 15'e satarım.
Ben ona karışmam. Başkaları da çekecekti aynı sorunu. Ama aynı oranda fiyatlarda artacağı için ve bütün üstümü İridyum sayesinde dizdiğimden fark etmez yani ben yine Yücelen Set + Ecel Getiren alırdım.
2 tane çıkıp 8'ye satacağıma 1 tane çıkıp 15'e satarım.
peki hep kendini düşünürsen ikv ilerleyebilirmi herkez senin gibi kendini düşünse ecel getireni sadece maden çekenler alırdı zırhçı vs üretici olanlar ?
Kardeş sana sonuna kadar katılıyorum.Bu madenlerin süreleri çok fazla ama özellikle meteordaki e yeraltındakilerin. Mesela eminönündeki (atıyorum) obsidyen madeninin süresi çok daha az bunların normal yapılması gerkir. Mesela 2-3 dk süre iyidir bence.
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...