Y.C' nin ilk mezunları kimdir?
Sığınaklar bölgesi kim tarafından ve kaç yılında kurulmuştur?
Yükseliş Cemiyeti
Re: Yükseliş Cemiyeti

Bütün İstanbul'u bir araya getirmek amacıyla kurulması planlanan büyük cemiyet, Yükseliş Cemiyet'i adı altında kuruldu. Cemiyet'in önceliği, Beyaz Köşk denilen, artık kontrolden çıkmış oluşumu ortadan kaldırmak ve Şehir Meclisi'ni tekrar Büyük Postane'deki mekanında faaliyete geçirmek idi.
+ Zahir'in Yükseliş Cemiyeti Teknik ve Bilim Akademisi'nden mezun olduğu bilgisi var.Diğerlerini bilmiyorum varsa eğer.
Yükseliş Cemiyeti İlk Başkanı: Aydemir Bey
Yönetim Kurulu Üyeleri: Nihat Bey, Agah Bey, Ziya Bey ve Mehmet Bey
Yükseliş Cemiyeti Diplomatik İlişkiler Sorumlusu: Perihan Hanım (Arz klanından)
Yönetim Kurulu Üyeleri: Nihat Bey, Agah Bey, Ziya Bey ve Mehmet Bey
Yükseliş Cemiyeti Diplomatik İlişkiler Sorumlusu: Perihan Hanım (Arz klanından)
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Serinplay yazdı: ↑03 Tem 2017 17:23
Bütün İstanbul'u bir araya getirmek amacıyla kurulması planlanan büyük cemiyet, Yükseliş Cemiyet'i adı altında kuruldu. Cemiyet'in önceliği, Beyaz Köşk denilen, artık kontrolden çıkmış oluşumu ortadan kaldırmak ve Şehir Meclisi'ni tekrar Büyük Postane'deki mekanında faaliyete geçirmek idi.
Bu fotoğraf dikkatini çektiği için tebrik ediyorum. Aslında konudaki amacım sorular yöneltilsin o soruları bilmeyenler aydınlansın görüşündeydim.
Zahiri bende biliyorum çünkü mektup görevinde odasında bir gazete asılı.
@Serinplay takiptesin kardeşim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yükseliş Cemiyeti bir okul değil ki mezun versin. Oradaki belge takdir nişanı gibi bir şey.
1972 yılında, kurulun planladığı düşünülen, mecliste üzerinde uzun süredir tartışılan, bütün İstanbul'u bir araya getirmek amacıyla kurulması planlanan büyük cemiyet, Yükseliş Cemiyet'i adı altında kuruldu. Cemiyet'in önceliği, Beyaz Köşk denilen, artık kontrolden çıkmış oluşumu ortadan kaldırmak ve Şehir Meclisi'ni tekrar Büyük Postane'deki mekanında faaliyete geçirmek idi. Meclis'te yapılan oylama sonucunda, Yükseliş Cemiyeti'nin başkanlığına Aydemir Bey seçildi. Cemiyetin yönetim kurulu üyeleri ise Nihat, Agah, Ziya ve Mehmet Bey'lerdi.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Holly kardeş iyi hoş diyorsunda gazete başlığına ne diyorsun.HollyShit yazdı: ↑03 Tem 2017 19:29 Yükseliş Cemiyeti bir okul değil ki mezun versin. Oradaki belge takdir nişanı gibi bir şey.
1972 yılında, kurulun planladığı düşünülen, mecliste üzerinde uzun süredir tartışılan, bütün İstanbul'u bir araya getirmek amacıyla kurulması planlanan büyük cemiyet, Yükseliş Cemiyet'i adı altında kuruldu. Cemiyet'in önceliği, Beyaz Köşk denilen, artık kontrolden çıkmış oluşumu ortadan kaldırmak ve Şehir Meclisi'ni tekrar Büyük Postane'deki mekanında faaliyete geçirmek idi. Meclis'te yapılan oylama sonucunda, Yükseliş Cemiyeti'nin başkanlığına Aydemir Bey seçildi. Cemiyetin yönetim kurulu üyeleri ise Nihat, Agah, Ziya ve Mehmet Bey'lerdi.