Arkadaşlar herkese merhaba ;
Yeni güncelleme haberini aldıktan sonra eski oyuncular olarak 7 8 arkadaş oyuna başlamayı düşündük.Oyunu indirdim kurdum ancak oyundan aldığım fps 4.Ne yaptıysam bu sorunu düzeltemedim.Bilgisayar modelim levona z710 ekran kartı nvidia geforce 940m 2 gigabyte.Cs go gibi oyunlarda yaklaşık 180 fps alabiliyorken ikvde 4 olması saçma değil mi ? Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi akşamlar.
İKV FPS SORUNU
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV FPS SORUNU
Bilgisayarın Hızlı Başlat özelliğini kapatıp yeniden başlatmayı dene. Bende de 8 fpsde sabit kalıyordu bu şekilde çözmüştüm
Bilgisayarı yeniden başlat, görev yöneticisinde disk kullanımının yüzde 100 olduğunu görcen o değer yüzde 3/ 5 e düşene kadar bekle öyle aç
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Hocam ikinizinde dediğini yaptım düzelmedi yinede teşekkürler.
Eğer Laptop ise ikv için kullanılan ekran kartı güçlü olan olmayabilir, onu değiştir.
Ekran kartını nasıl değiştiriceğimi anlatabilirmisin
O ekran kartı İKV için yeterli. CS:GO'da bu sıkıntıyı yaşamadığınıza göre sorunun donanımsaldan çok yazılımsal kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ama çözüm olarak maalesef önerim yok. Daha önce bende de olmuştu, bir zaman sonra format atmıştım ve ardından yüklediğim windows farklıydı ve sorun da ortadan kalkmıştı.
- Yayın: https://www.twitch.tv/yigas_
- YouTube (eski yayınlar): https://www.youtube.com/@YigasHD/videos
- Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
- Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Nvidia denetim masasına girip varsayılanları geri yükle diyerek ben halletmiştim o sorunu, siz de deneyebilirsiniz.
Xkorhanx
Sasha
körheN
Sashaa
Sasha
körheN
Sashaa
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Nvidia denetim masasından performansa önem ver'i seç.
Program ayarlarından da İKV'ye tıkla, yüksek bişey bişey yazıyordur. NVİDİA kartını seç.
Düzelmiş olması lazım.
Ayrıca gelişmiş sistem ayarlarından sanal belleği 4960MB olarak ayarla ve yine gelişmiş sistem ayarlarından Bilgisayarım için en iyi performans'ı işaretle. 60 FPS sabit olur. Ben bile 820M'de 60 sabit alıyorsam, sen hayli alırsın.
Program ayarlarından da İKV'ye tıkla, yüksek bişey bişey yazıyordur. NVİDİA kartını seç.
Düzelmiş olması lazım.
Ayrıca gelişmiş sistem ayarlarından sanal belleği 4960MB olarak ayarla ve yine gelişmiş sistem ayarlarından Bilgisayarım için en iyi performans'ı işaretle. 60 FPS sabit olur. Ben bile 820M'de 60 sabit alıyorsam, sen hayli alırsın.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: YÖN
Ekran kartı driverını sil, bilgisayarı yeniden başlat, silmeden evvel indirdiğin driver set-upını kur, oyuna girebilirsin.
Ayda bir sorun tekrarlayabilir, sen de çözümü tekrarlarsın.
Ayda bir sorun tekrarlayabilir, sen de çözümü tekrarlarsın.