1 saatte 2 maden çekmek..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

1 saatte 2 maden çekmek..

Mesaj gönderen XCEZAX »

Merhaba,Büyük Hol bölgesinde Maden ocağına yakın olan bir Yeşim Taşı madeninde bugün bir süre kalmak istedim.Fakat bunun nasıl bir kriz olacağını düşünemedim.Maden tam olarak 23-25 dakikada bir çıkıyor.Yani koskoca 1 saat içerisinde 2 kere madeni çekebiliyorum.Bunun sebebini bilen ve yetkisi olan arkadaşa sormak isterim.Bir hata olabileceğini düşünmekteyim.Madeni benden başka çeken yok, yan monitör ile sürekli oyuna bakabiliyorum.İlk başta bir kaç kez çektiğimde
''olabilir gecikme'' dedim fakat 4 saat sonrası, sadece 9 kere çekebilmek saçmalığında ötesinde bir şey.Madenin,bir 'bug' sorunu olduğunu düşünüp güncellemeyi bekledim,fakat hala sonuç değişmedi.

İlgilenirseniz ve bilgi verirseniz sevinirim.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: 1 saatte 2 maden çekmek..

Mesaj gönderen YemeLik »

XCEZAX yazdı: 02 Tem 2017 07:45 Merhaba,Büyük Hol bölgesinde Maden ocağına yakın olan bir Yeşim Taşı madeninde bugün bir süre kalmak istedim.Fakat bunun nasıl bir kriz olacağını düşünemedim.Maden tam olarak 23-25 dakikada bir çıkıyor.Yani koskoca 1 saat içerisinde 2 kere madeni çekebiliyorum.Bunun sebebini bilen ve yetkisi olan arkadaşa sormak isterim.Bir hata olabileceğini düşünmekteyim.Madeni benden başka çeken yok, yan monitör ile sürekli oyuna bakabiliyorum.İlk başta bir kaç kez çektiğimde
''olabilir gecikme'' dedim fakat 4 saat sonrası, sadece 9 kere çekebilmek saçmalığında ötesinde bir şey.Madenin,bir 'bug' sorunu olduğunu düşünüp güncellemeyi bekledim,fakat hala sonuç değişmedi.

İlgilenirseniz ve bilgi verirseniz sevinirim.
Maden süreleri bildigim kadarıyla 12 21 dk arasında degişiyor.

“Genel Sohbet” sayfasına dön