Selamlar herkese,
Hatırlayanlar vardı geçen günlerde oyuna tekrar başlayacağımı ve sunucu seçmek istediğimi söylemiştim sizden sunucu tavsiyesi almıştım. Sadece bende mi var bilmiyorum ama sizin öneriniz üzerine eminönüne girdim tıkladığım yerlere 1 saniye falan geç gidiyordu. Diğer sunucularda var mı diye denedim Teşkilat'a girdim böyle bi sorun yoktu. Herkes de mi var yoksa bende mi bi sıkıntı oldu. Farklı hesaplarla da denedim aynısı oldu yine. Cevaplarsanız sevinirim.
Eminönü Lag?
Re: Eminönü Lag?
2 gün önce karakterimi Eminönü'ne taşıyacaktım. Aynı sorundan dolayı başka sunucuya taşıdım.
Sunucudaki geçikmenin yoğunluktan kaynaklandığını söylüyolar ama oyunu yavaşlatacak kadar oyuncu yoğunluğu olduğunu sanmıyorum. Yetkili birisi bilgilendirirse ben de memnun olurum.
Sunucudaki geçikmenin yoğunluktan kaynaklandığını söylüyolar ama oyunu yavaşlatacak kadar oyuncu yoğunluğu olduğunu sanmıyorum. Yetkili birisi bilgilendirirse ben de memnun olurum.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Eminönü Lag?
aynı konudan ben de çok şikayetçiyim, eminönü sunucusunda oynuyorum. sancak sunucusunda başka bir karakterim var ve böyle şeyler yaşamıyorum. sorun düzelirse oynayabileceğim fakat bu durumda oyuna alışmam çok zor
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar