Merhaba arkadaslar guncelleme tarihi belli oldugu zaman twitterda hep birlikte bir tag calismasi yapalım ve istatistikleri ben kendi websitemde an an guncelleyecegim durumu oradan takip edebilecegiz tweet atan hesaplarin ismi de websitemde o sayfada gozukecek boylece birbirimizi takip edebiliriz, butun İKV AİLESİ katilim gostermeli! Twitteri birlikte yikacagiz ! Gerekirse BİLDİRENSOFT olarak bunun icin ozel yazilim ve program yapacağız boyle özel bir tarihi olumsuz kilmak icin elimizden ne geliyorsa İstanbul Kiyamet Vakti icin yapacagiz..
Forumda 'noctiluca' kullanici adiyla baslik acacagiz, takipte kalın İKV AİLESİ !
İyi Forumlar..
İkv Twitter Etiket Çalışması
Re: İkv Twitter Etiket Çalışması
FACEBOOK'TADA YAPSANA ONDAN BABA DAHA İYİ OLUR.

GÜNCELLEMENİN ÇIKIŞ TARİHİ AYLAR SONRA OLMASIN DAnoctiluca yazdı: ↑27 Haz 2017 22:05 Merhaba arkadaslar guncelleme tarihi belli oldugu zaman twitterda hep birlikte bir tag calismasi yapalım ve istatistikleri ben kendi websitemde an an guncelleyecegim durumu oradan takip edebilecegiz tweet atan hesaplarin ismi de websitemde o sayfada gozukecek boylece birbirimizi takip edebiliriz, butun İKV AİLESİ katilim gostermeli! Twitteri birlikte yikacagiz ! Gerekirse BİLDİRENSOFT olarak bunun icin ozel yazilim ve program yapacağız boyle özel bir tarihi olumsuz kilmak icin elimizden ne geliyorsa İstanbul Kiyamet Vakti icin yapacagiz..
Forumda 'noctiluca' kullanici adiyla baslik acacagiz, takipte kalın İKV AİLESİ !
İyi Forumlar..
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Facebookta etiket trendtopic sistemi yok diye biliyorum nasil yapabiliriz sizin fikriniz nedir
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Evet calisiyor bir sorun mu yasadinizdedee66 yazdı: ↑27 Haz 2017 22:16 aga bu harita çalışıyormu ?
http://www.bildirensoft.com/ikv-maden-haritasi
Hayır o sistem yok, ilgili grupları gösteriyor etiketler. Gruplar zaten haberdar olacaktır bu işten.