Gelecek olan güncellemede..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Gelecek olan güncellemede..

Mesaj gönderen BayTerapi »

Selamlar dostlar, iyi bayramlar..

Öncelikle çok mutluyum böyle bir haber aldığımızdan dolayı, oyun gerçekten bitti durumuna gelmişken 1 konu ile yeniden canlandırıldı.. Sizlere soracağım sorular hakkında fikirlerinizi bekliyorum..

1.Soru;

Oyuna gelecek olan güncellemede yeni yaratıklar bekliyor musunuz veya aynı yaratıkları acaba yeni güncelleme de mi görürüz.

2.Soru;

Grup bölgeleri hakkında fikirlerinizi gerçekten çok merak ediyorum, veya gelir mi oda bir soru işareti aslında ..

3.Soru;

Hikaye konusu ve şu bizim gizemli kişilikli SELAMİ KELAYNAK hakkında fikirleriniz neler o GEMİ gelecek mi İDRİS USTA.

4.Soru;

4. ve son soru da size gelecek olan yeni mekanın neresi olduğu, Beyoğlu çok konuşuldu mesela..

Dediğim gibi fikirleriniz benim için önemli..
İyi forumlar dilerim.
kedi
ikvdebugece
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gelecek olan güncellemede..

Mesaj gönderen ikvdebugece »

aga efsane güzel bir bölge beklıyoruz bizde değişik yaratıklar veya 59 level ola bılır yenı bolge gelır belkı o bolgeden yenı kıyafetler veyada takılar çıka bılır. :blush: :blush:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Gelecek olan güncellemede..

Mesaj gönderen Retaliation »

BayTerapi yazdı: 25 Haz 2017 15:33 Selamlar dostlar, iyi bayramlar..

Öncelikle çok mutluyum böyle bir haber aldığımızdan dolayı, oyun gerçekten bitti durumuna gelmişken 1 konu ile yeniden canlandırıldı.. Sizlere soracağım sorular hakkında fikirlerinizi bekliyorum..

1.Soru;

Oyuna gelecek olan güncellemede yeni yaratıklar bekliyor musunuz veya aynı yaratıkları acaba yeni güncelleme de mi görürüz.

2.Soru;

Grup bölgeleri hakkında fikirlerinizi gerçekten çok merak ediyorum, veya gelir mi oda bir soru işareti aslında ..

3.Soru;

Hikaye konusu ve şu bizim gizemli kişilikli SELAMİ KELAYNAK hakkında fikirleriniz neler o GEMİ gelecek mi İDRİS USTA.

4.Soru;

4. ve son soru da size gelecek olan yeni mekanın neresi olduğu, Beyoğlu çok konuşuldu mesela..

Dediğim gibi fikirleriniz benim için önemli..
İyi forumlar dilerim.

1- Elbette ki bekliyoruz. :) Ha aynı değil de bir üst seviye canlılar da olabilir. Mesela daha değişik görünümlü ve güçlü bir fare adam, cin...

2- Gelmesini istemem. Açık dünya, rahat oynanış olmalı.

3- Selami Kelaynak çok geride kaldı artık bence. Bundan sonra bir egzistansiyalizm, yani kendimizi sorgulamaya doğru eğildi örgü. Belki tesadüf eseri bulabiliriz, o da tesadüf yani.

4- Karaköy. Çok klişe geliyor ama Karaköy. Zira, bir sürü ipucu bırakıldı buralara. Gemi, Perihan gibi. Bunlar 74 olayını çağrıştırıyor. Bu denli Karaköy olmasını isterdim.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön