Selamlar dostlar, iyi bayramlar..
Öncelikle çok mutluyum böyle bir haber aldığımızdan dolayı, oyun gerçekten bitti durumuna gelmişken 1 konu ile yeniden canlandırıldı.. Sizlere soracağım sorular hakkında fikirlerinizi bekliyorum..
1.Soru;
Oyuna gelecek olan güncellemede yeni yaratıklar bekliyor musunuz veya aynı yaratıkları acaba yeni güncelleme de mi görürüz.
2.Soru;
Grup bölgeleri hakkında fikirlerinizi gerçekten çok merak ediyorum, veya gelir mi oda bir soru işareti aslında ..
3.Soru;
Hikaye konusu ve şu bizim gizemli kişilikli SELAMİ KELAYNAK hakkında fikirleriniz neler o GEMİ gelecek mi İDRİS USTA.
4.Soru;
4. ve son soru da size gelecek olan yeni mekanın neresi olduğu, Beyoğlu çok konuşuldu mesela..
Dediğim gibi fikirleriniz benim için önemli..
İyi forumlar dilerim.
Gelecek olan güncellemede..
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gelecek olan güncellemede..
aga efsane güzel bir bölge beklıyoruz bizde değişik yaratıklar veya 59 level ola bılır yenı bolge gelır belkı o bolgeden yenı kıyafetler veyada takılar çıka bılır.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Gelecek olan güncellemede..
BayTerapi yazdı: ↑25 Haz 2017 15:33 Selamlar dostlar, iyi bayramlar..
Öncelikle çok mutluyum böyle bir haber aldığımızdan dolayı, oyun gerçekten bitti durumuna gelmişken 1 konu ile yeniden canlandırıldı.. Sizlere soracağım sorular hakkında fikirlerinizi bekliyorum..
1.Soru;
Oyuna gelecek olan güncellemede yeni yaratıklar bekliyor musunuz veya aynı yaratıkları acaba yeni güncelleme de mi görürüz.
2.Soru;
Grup bölgeleri hakkında fikirlerinizi gerçekten çok merak ediyorum, veya gelir mi oda bir soru işareti aslında ..
3.Soru;
Hikaye konusu ve şu bizim gizemli kişilikli SELAMİ KELAYNAK hakkında fikirleriniz neler o GEMİ gelecek mi İDRİS USTA.
4.Soru;
4. ve son soru da size gelecek olan yeni mekanın neresi olduğu, Beyoğlu çok konuşuldu mesela..
Dediğim gibi fikirleriniz benim için önemli..
İyi forumlar dilerim.
1- Elbette ki bekliyoruz.
2- Gelmesini istemem. Açık dünya, rahat oynanış olmalı.
3- Selami Kelaynak çok geride kaldı artık bence. Bundan sonra bir egzistansiyalizm, yani kendimizi sorgulamaya doğru eğildi örgü. Belki tesadüf eseri bulabiliriz, o da tesadüf yani.
4- Karaköy. Çok klişe geliyor ama Karaköy. Zira, bir sürü ipucu bırakıldı buralara. Gemi, Perihan gibi. Bunlar 74 olayını çağrıştırıyor. Bu denli Karaköy olmasını isterdim.