ARZLAR
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: İSTİLA
ARZLAR
Ben diğer sunucularda diğer dediğim 2 3 sunucuda Arz oldum Arz ile başladım. Çt grup bölgelerine girerlerdi. Eminönünde Arz hiç olmadım nasipse 1 hafta içerisinde Olacam Grup bölgeleri atsın atmasın önemli değil ama Normalde atıyorlar mı ? 

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
Re: ARZLAR
Öncelikle hoş geldin, umarım umduğun arkadaşlığı, eğlenceyi bulursun diyerek sözüme başlamak istiyorum.
Arz klanında sıklıkla Çemberlitaş'a girilmektedir bu konuda tereddütün olmasın. Şahsım adına söylemek gerekirse, günlüğüme bakarak da işini garantiye alabilirsin. Her gün girebilirsin, bundan emin ol.
Ancak şöyle bir durum mevcut Lodos klanının mevcut nüfusu gözetilirse ki bizden çok fazlalar, bu durumda Lodos klanında daha rahat ve daha çok Çemberlitaş'a girebilirsin, bunu açıkça söyleyebilirim.
Biz oyundan zevk alabilmek ve savaşıp, eğlenebilmek için Arz klanını tercih ettik.
Umarım sen de seçtiğin tarafta eğlenirsin. İyi günler.
Arz klanında sıklıkla Çemberlitaş'a girilmektedir bu konuda tereddütün olmasın. Şahsım adına söylemek gerekirse, günlüğüme bakarak da işini garantiye alabilirsin. Her gün girebilirsin, bundan emin ol.
Ancak şöyle bir durum mevcut Lodos klanının mevcut nüfusu gözetilirse ki bizden çok fazlalar, bu durumda Lodos klanında daha rahat ve daha çok Çemberlitaş'a girebilirsin, bunu açıkça söyleyebilirim.
Biz oyundan zevk alabilmek ve savaşıp, eğlenebilmek için Arz klanını tercih ettik.
Umarım sen de seçtiğin tarafta eğlenirsin. İyi günler.
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: İSTİLA
Re: ARZLAR
Bütün karakterlerim full Dostum Kısmet olmadı Eminönüne geldiğimden bu zamana kadar ama en yakın zamanda geçecem Arz klanına Arzlar iyidir. Bilgiler için teşekkür ediyorum

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.