OsmanLı Loncasına Girmek Choq KoLay ..!
KuraLLar.
Öncelikle sizlere önemle uyulması gereken kurallarımızı açıklamak istiyorum.
1- Tehdit edici, küfürLü, öRf ve adetLere karşı, nefret doLu ya da çok miktarLarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, diL, ırk ayrımına yöneLik iLetiLeR göndeRmek oyun yöneticiLeRini ve kuLLanıcıLaRıNı küçümser davranışLar sergiLemek yasaktır.
2- Her türLü taciz edici yazı yasaktır.
3- Lonca içerisinde gruplaşma yasaktır.
Kurallara uymayanlar hakkında cezalara yönetim karar verecektir...
İsTeyen KatıLabiLir ..!
BaşvuRu Osmanlıqleader & Osmanlıqmüdür & Osmanlıqelf
[OsmanLı]LoncaSı aÇıLmıŞtır biLginize ..!
- Samet199020
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
[OsmanLı]LoncaSı aÇıLmıŞtır biLginize ..!
Britneyspears
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
- Trendd
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [OsmanLı]LoncaSı aÇıLmıŞtır biLginize ..!
Kusura bakma ama Demeden Geçemiyeceğim.Önce Türkçe'yi Öğren. !Samet199020 yazdı:OsmanLı Loncasına Girmek Choq KoLay ..!
KuraLLar.
Öncelikle sizlere önemle uyulması gereken kurallarımızı açıklamak istiyorum.
1- Tehdit edici, küfürLü, öRf ve adetLere karşı, nefret doLu ya da çok miktarLarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, diL, ırk ayrımına yöneLik iLetiLeR göndeRmek oyun yöneticiLeRini ve kuLLanıcıLaRıNı küçümser davranışLar sergiLemek yasaktır.
2- Her türLü taciz edici yazı yasaktır.
3- Lonca içerisinde gruplaşma yasaktır.
Kurallara uymayanlar hakkında cezalara yönetim karar verecektir...
İsTeyen KatıLabiLir ..!
BaşvuRu Osmanlıqleader & Osmanlıqmüdür & Osmanlıqelf
Bu yazı Tarzını ŞİDDETLE KINIYORUM. :twisted: :twisted: :twisted:

- Samet199020
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
ÖnceLiqLe Düşünüp YazdıĞın içn TeşekkürLer Tmm KardeŞim Türkçe KatiLi oLabiLiriz Ancak Yazış SiTiLi bu KonuşurKen böyLe deiL anLatabiLdiysm ALıştm bir kere DeişTiremem ..!
Britneyspears
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
SADECE 2 KELİMEYİ KISALTARAK Bİ YERE VARAMAZSIN MERAK ETME Choq mudur nedir öle yazınca daha yakışıklı yada sempatik görünmüyorsun bilmedigin bu dili kullanmana da gerek yok ayık ol burası türkiye!!!!

öncelikle selamun aleyküm
Biz bazı arkadaşlar olarak bazı şeyleri araştırmadan lonca kurmanızı kınıyoruz.Çünkü biz Osmanlıq adlı loncayı kuralı yaklaşık 2.5 ay oldu hatta tek yıldız pembe çar bile yaptık.Foruma yazmak istemedik çünü ait oldupğumuz loncadan gizli bunu kurmuştuk ve arkadaşlıkalrımızı zedelememek için bunu yaptık.Osmanlıqşahmat Osmanlıqsadrazam Osmanlıqsultan Osmanlıqhekim Osmanlıqödemişli loncamızın üyeleridir.Bilinçsizliğinizden dolayı sizi tekrar kınıyorum.
Osmanlıqşahmat
Biz bazı arkadaşlar olarak bazı şeyleri araştırmadan lonca kurmanızı kınıyoruz.Çünkü biz Osmanlıq adlı loncayı kuralı yaklaşık 2.5 ay oldu hatta tek yıldız pembe çar bile yaptık.Foruma yazmak istemedik çünü ait oldupğumuz loncadan gizli bunu kurmuştuk ve arkadaşlıkalrımızı zedelememek için bunu yaptık.Osmanlıqşahmat Osmanlıqsadrazam Osmanlıqsultan Osmanlıqhekim Osmanlıqödemişli loncamızın üyeleridir.Bilinçsizliğinizden dolayı sizi tekrar kınıyorum.
Osmanlıqşahmat
hayırlı olsun başarılar dilerim.
Saygılarımla...Lowerman,Ixyusufbeyxl,Lowermanxtwo
Saygılarımla...Lowerman,Ixyusufbeyxl,Lowermanxtwo
Bu arada Soyulmuşsun Geçmiş Olsun zaten bölgedende belirttim
Ama Loncada bir çarpıklık Gözüme dokundu
Madem TÜRK tarihini yansıtan bir isimle loncanı açmışsın ama daha TÜRK çeyi koruyamamışsın be kardeş
Ne , Çok yazınca aptal gibi
nede choq yazınca havalı gibi
Görünmüyorsun Doğal ol örs adetlerini koru loncanın kurallarındada belirttiğin gibi
Ama Loncada bir çarpıklık Gözüme dokundu
Madem TÜRK tarihini yansıtan bir isimle loncanı açmışsın ama daha TÜRK çeyi koruyamamışsın be kardeş
Ne , Çok yazınca aptal gibi
nede choq yazınca havalı gibi
Görünmüyorsun Doğal ol örs adetlerini koru loncanın kurallarındada belirttiğin gibi
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları