Hala yokmu ?
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Hala yokmu ?
Uzun zamandır forumda değilim yeni bir gelişme falan yokmu hiç güncelleme belirtisi
aydınlatın bi beni
Re: Hala yokmu ?
Kısaca bahsedeyim: Güncellemeye dair hiç bir bilgi yok.
Lütfen paranoyak arkadaşlar uyanmasın.
Lütfen paranoyak arkadaşlar uyanmasın.
takvim yapraklarının atması haricinde bir gelişme yok henüz. 
"Forumu güncelledik daha ne" demeseler bare 
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
10 yıl sonra tekrar. UğrayınIIxSoulflyxII yazdı: ↑24 May 2017 13:45 Uzun zamandır forumda değilim yeni bir gelişme falan yokmu hiç güncelleme belirtisiaydınlatın bi beni
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Yenilik ve ikv aynı cümle içerisinde kullanınca bile artık komik oluyor.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Yazık Olmuş Metin2 gibi saçma bir oyunun Steama gelmesi Ve İKVNİN Güncelleme getirmedikleri halde steama gelmemesi Hadi güncellemeyi geçtim steama gelse onada eyvallah en azından oyuncu falan artarda diyeceğim Olmayacak birşey galiba
bu sağolun bu arada O Gemi Gelmeyecek 
ikv projesi artık bitti tıpkı ı can football ve diğerleri gibi.
İyi dayandı 10 sene adamlar ikv2 yi çıkardı aslında farklı bir atmosfer ve isimle. Güzel zamanlardı 2009 zamanları. Emre aydın git şarkısı takılıydı kulaklığımda sonra biraz daha kafa dağıtıyım diye oyuna girmişdim kuklacıda üstüm alman kütük meteor tek item ozaman isimini hatırlamadığım bir şifacı kovalıyordum sonra betadan kalma başka bir oyuncu umursamaz adında bana yardıma gelmişdi ruhlu şifacıya 6200 vurmuşdum ne günlerdi be
bunu bile özlemişim o zaman olsun hep fakir olayım ona bile razıydım üstüm sadece tek item conk olsun.
İyi dayandı 10 sene adamlar ikv2 yi çıkardı aslında farklı bir atmosfer ve isimle. Güzel zamanlardı 2009 zamanları. Emre aydın git şarkısı takılıydı kulaklığımda sonra biraz daha kafa dağıtıyım diye oyuna girmişdim kuklacıda üstüm alman kütük meteor tek item ozaman isimini hatırlamadığım bir şifacı kovalıyordum sonra betadan kalma başka bir oyuncu umursamaz adında bana yardıma gelmişdi ruhlu şifacıya 6200 vurmuşdum ne günlerdi be
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
-
sonkezgelsene
- Acemi Savaşçı

üstad noktalamış arkadaşlar bize laf düşmez sizde artık yormayın kendinizi yazık günah...