Yeni Oyuncu..
-
- Acemi Savaşçı
Yeni Oyuncu..
Eskiden uzun zaman oynamıştım o zamanlar 39 lvl sondu şimdi 49 lvl olmuş bazı videolar izledim oyun hakkında ve tekrardan baslama kararı aldım ama nerede ve hangi karakter açmak istediğime karar veremedim her hangi bir konuda yardmcı olacak varsa konusabilirz yaşım 21 askerden yeni geldim . şimdiden hayırlı oyunlar -- MehmetAVCI
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Yeni Oyuncu..
Hayırlı olsun hocam. Hoşgeldin.
Sunucu seçimi olarak Eminönü, Teşkilat yada Beyazköşk. Kalabalık sunucudur bunlar, grup bölgelerinde sorun yaşamazsın.
Oyunu daha önceden oynamışsın, karakter seçimini sana bırakıyorum. Daha fazla şey için özel mesaj atabilirsin, hayırlı geceler.
Sunucu seçimi olarak Eminönü, Teşkilat yada Beyazköşk. Kalabalık sunucudur bunlar, grup bölgelerinde sorun yaşamazsın.
Oyunu daha önceden oynamışsın, karakter seçimini sana bırakıyorum. Daha fazla şey için özel mesaj atabilirsin, hayırlı geceler.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Hiç bulaşma
-
- Acemi Savaşçı
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
MehmetAVCI yazdı: ↑22 May 2017 00:42bir yanım oyle diyor bi yanım başla diyor birisi başla dese başlıcak bırak dese bırakıcak durumdayım şuan yemin ederim
![]()
Oyuna başlayacaksan zevk almak önemli. En baştan yeni bir çar kasmak gerçekten baya eğlenceli oluyor fakat günler ilerledikçe de sıkıntıların başlayacaktır. Gerekse grup bölgeleri olsun gerekse zorlu görevler olsun bir yerde bıkkınlık vermeye başlayacak. Çevre önemli tabi loncalar bunun için var elbet. Güncellemeye dair henüz bir açıklama yok oyun durdu kaldı 5 yıldır ve halen gelecek diye umuyorlar, umuyorum. Karakter konusuna gelirsek tılsım olayı biraz dengeleri bozdu diyebilirim. Bu yüzden şifacı açarsan rahat grup bölgesi bulabilirsin. Büyücü açarsan sıgınak mıgrat bulabilir fakat çemberlitaş için (kıyamet asa , m1 , m2 3) tılsımları gerekecek. Savaşçı açarsan sığınak migrat girmen için sana yardım edecek elemanlara ihtiyacın olacak. Karar senindir bol eğlenceler dilerim
-
- Acemi Savaşçı
IFonQzrail yazdı: ↑22 May 2017 01:12MehmetAVCI yazdı: ↑22 May 2017 00:42bir yanım oyle diyor bi yanım başla diyor birisi başla dese başlıcak bırak dese bırakıcak durumdayım şuan yemin ederim
![]()
Oyuna başlayacaksan zevk almak önemli. En baştan yeni bir çar kasmak gerçekten baya eğlenceli oluyor fakat günler ilerledikçe de sıkıntıların başlayacaktır. Gerekse grup bölgeleri olsun gerekse zorlu görevler olsun bir yerde bıkkınlık vermeye başlayacak. Çevre önemli tabi loncalar bunun için var elbet. Güncellemeye dair henüz bir açıklama yok oyun durdu kaldı 5 yıldır ve halen gelecek diye umuyorlar, umuyorum. Karakter konusuna gelirsek tılsım olayı biraz dengeleri bozdu diyebilirim. Bu yüzden şifacı açarsan rahat grup bölgesi bulabilirsin. Büyücü açarsan sıgınak mıgrat bulabilir fakat çemberlitaş için (kıyamet asa , m1 , m2 3) tılsımları gerekecek. Savaşçı açarsan sığınak migrat girmen için sana yardım edecek elemanlara ihtiyacın olacak. Karar senindir bol eğlenceler dilerim![]()
sağol güzel kardeşim sözlerin için büyücü açtım bakalım ilerleyen zamanlar ne gösitericek
Dostum keşke büyücü ile başlamasan büyücü 49 olması en kolay ama olduktan sonra bölgelere girmekte en zorlanacağın sınıf. Benim sana tavsiyem şifacı olman. İtemlerini çok çabuk dizersin.
Beni anlayacaksın bir gün 
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
MehmetAVCI yazdı: ↑22 May 2017 00:03 Eskiden uzun zaman oynamıştım o zamanlar 39 lvl sondu şimdi 49 lvl olmuş bazı videolar izledim oyun hakkında ve tekrardan baslama kararı aldım ama nerede ve hangi karakter açmak istediğime karar veremedim her hangi bir konuda yardmcı olacak varsa konusabilirz yaşım 21 askerden yeni geldim . şimdiden hayırlı oyunlar -- MehmetAVCI
Aramıza Hoşgeldin!Oyuna zaten baslamissin ancak sunu vurgulamam gerekiyor,"oyuna hic baslama,bulasma" diyenler daha ilerisinde olumsuz fikirler vermeye calisan olacaktir ama tek tavsiyem su ki,yeni baslamissin ve oyunu ozlemissindir muhakkak,hizlica level almaya calisma,mumkun miktar sayet 39 levele kadar hikaye kurgusunu okumussan 39dan sonrasina ,eger okumadiysan 1 levelden itibaren hikaye kurgusuna dikkat ederek yavas yavas kas karakterini,yani dert etmeden sıkılmadan zevk ala ala oyna,karakterini fulleyene kadar guncelleme gelecekmis gibi dusun
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
oyuna hic baslama,bulasma
Şaka bi yana gerçekten başlama başla da büyücü ile başlama. Bir emek vermeden beni bölgeye almıyorlar diye ağlamaya başlayacaksındır birkaç gün sonra. Seni kenana ve eğer acırlarsa junona alacaklardır. Ama Çemberlitaş Bölgesi'ni hayal bile etme. Birkaç ay emek verirsen eğer m1 met 23 ve kıyamet asa üretmen gerekecek. Bu tılsımları da yaptıktan sonra senden bb3 ve full büyü olmanı isteyecekler. Sen de gene m1 im met 2 3 üm asam var hala almıyorlar
diye ağlayacaksın. Sonra eğer hırslanırsan bb3 yapıp diğer büyücü itemlerini dizeceksin. Zaten sen bunları yapana kadar oyun kapanır bence
en güzeli sen efendi gibi şifanı aç, sadece mevlana asa üretmekle uğraş.
Şaka bi yana gerçekten başlama başla da büyücü ile başlama. Bir emek vermeden beni bölgeye almıyorlar diye ağlamaya başlayacaksındır birkaç gün sonra. Seni kenana ve eğer acırlarsa junona alacaklardır. Ama Çemberlitaş Bölgesi'ni hayal bile etme. Birkaç ay emek verirsen eğer m1 met 23 ve kıyamet asa üretmen gerekecek. Bu tılsımları da yaptıktan sonra senden bb3 ve full büyü olmanı isteyecekler. Sen de gene m1 im met 2 3 üm asam var hala almıyorlar