Beyler Metin 2 orda çok fail kalmış hemen açıklamasını yapma zorunluluğu hissettim.
3-4 aydır pcde oyun oynamıyorum çok sıkıcı geliyor. Arkadaşların ısrarıyla bundan belki yanlış hatırlamıyosam 11-12 yıl önce oynadığım oyuna az bi dolaşıp takılmak için indiriyorum TAMAMEN oda trolldür
Ne karizma duruyor ya. Ne zaman böyle bir görsel görsem aklıma el kadar boydayken bu oyunu oynadığım zamanlar geliyor. Defalarca philotheos görevinin yarısında bir sorun çıkmasının verdiği çaresizlikle camiye gidip "Allahım bugün inşallah görevi yapabilirim" diye dua ettiğim zamanlar geliyor. Çok güzel günlerdi. Birazcık üzerinde durulsa emin olun Steam'de şu halini görürüz ve birçok oyuna taş çıkartır.
Steam'in overlay özelliği çok işe yarıyo ya. steam browser ne kadar dandik olsa da hemen shift+tab yapıp ulaşmak, youtube falan açabilmek çok sevdiğim bi özellik.
Bi ara daha da abartıp oyunda işim kalmadığında shift+tab yapıp twitch yayını izliyodum ben
Bizim oyun steam'e cidden gelse discussions kısmı var her oyunun. forum, rehber, videolar, resimler falan oluyo. onları kullanmak çok tatlı olurdu bence. forumun pazar kısmı falan neler neler var ya. ama işte hayal..