Nedi bu şifacıların çektiği

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
makveli19
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Nedi bu şifacıların çektiği

Mesaj gönderen makveli19 »

Bildigimiz üzere şifacılar ezikken yeni gelen itemlerden yararlanamadıgımız için dahada ezik olcakki buda çok canımı sıkıyor sorarım buyu hasarı asit kullanan kaç şifa var sunucuda daha guzel itemler bulamıyorlarmıydı şifacıya şifacı dediğin şifa basar Allah aşkına bunların şifacılara kasıtı nedir...
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Re: Nedi bu şifacıların çektiği

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

konu kilit pls
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

ndn kilit 1EngiN1 adam haklı çok doru sölüo kilitlesinler gene açarız hakkımız yaptıkları ayıp
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

1EngiN1 yazdı:konu kilit pls
konu kılıt dıyerek hıc bır sey olmaz alıntı nın yanında rapor et var ordan gereklı acıklamayı yaparak raporlansan hemen ılgılıenırler
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

ben kullanıyorum ve setimin 100 katı pahalı setlerle eşdeğer güce sahibim.
makveli19
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen makveli19 »

İçerik silindi. Forum hesabı 7 gün uzaklaştırıldı.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

ikvm yazdı:ndn kilit 1EngiN1 adam haklı çok doru sölüo kilitlesinler gene açarız hakkımız yaptıkları ayıp

dikkatli bak o zaman adam aynı konudan 2 kere açmış ve yanlış yere açmış burası şifacı bölümü ödüllerle ilgili kısım burda değil .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

engin bu forumun hatası adam ne yapsın tıklıyor konu açılmadığını sanıor bir daha tıklıor 2 tane açılıor bu adamın suçumu bunları görmezden gelmek zorundasın bu sorunu yöneticilere bildir bnm için sorun yok kimsenin konusunada gereksiz yere kilitleyin diyemezsiniz ayrıca bu bir bilgilendirmedir. Şifacılığa yeni başlayanlar var buradan neyin ne olduğunu öğretebiliriz biz yusufla denedik full büyü hasarı asit + büyü kritik dizdik ama meran muhafızını kesemedik kudret yetmedi hasarı düşük isterseniz video bile çekeriz elimde ashab bile var. Zehirle zar zor taktik geliştirerek 1 tane zor kestik max itemlerimle ard arda 4 tane muhafız 1 tane buz büyücüsü kestim 5. muhafızı keserken kudret kalmadı arkadaşlar kesti wsdede denedik gene kudret yetmedi yarım saat kovaladı adam yetmedi işe gene yaramadı zorla 1 kişiyi kestim ondada full kritik ile kestim
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

konu amacından biraz olsun sapmış durumda. konu başlığı hakkında söylemem gereken şey şu ki yeni eşya sistemi şifacının çok işine yarayacaktır ve bence çok çok çok güzeldir.

davut paşam sen 1 meran muhafızı kesemediğini dile getirmişsin ama ben asitle buz büyücüsü kesiyorum gece takipçisi için uğraşıyorum oda olucak ama onuda kesicem.

burda amaç verilen eşyanın kişilerin görüşlerine göre değerlendirilmemesi verilen eşyayı en güzel nasıl kullanabilirsin bunun düşünülmesi.

üzeri hull hayyan olan bir şifacının büyüyüce neler yaptığını görmek gerek sadece. yada savaşçıya ama bunun için yetenek kombinasyonları oluşturmak gerekli sadece. evet burda engine hak veriyorum konu kilit. sadece oynun tadını çıkarın. şifacı sadece şifa basmaz kaldırmaz yada tek basına yaratık kesmez

şifacı = savaşçı + büyücü'dür. sadece düzgün kombinasyonları + eşyaları buldunuz mu bunun tadına varırsınız.

saygılarımla

konfüçyüs

kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
OnurXxXAY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen OnurXxXAY »

ya gerçekten çok üzülüyorum ben bir büyücüyüm ve şifacılara acıyorum[yanlış anlamayın üzülüyorum anlamında] ya bole şey mi olur dengesiz oldu bize gelen itemler ile ben 5-7[kritiksiz] vurabilirim belki[?] ama şifacı hıh şu köşkte büyü asit ve bilg 15 olan kim var !!![ben köşkteyim] çok kötü oluyor
Kilitli

“Şifacı” sayfasına dön