Hali hazırda oyunun hakları..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
3benekli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Hali hazırda oyunun hakları..

Mesaj gönderen 3benekli »

Eminim ki sırf oyunun haklarına bizim yurdumuzdan kişilerin veya takımın şirketin vs. Haklarına sahip olduğu için bu oyun kapansa da ki kapansa ve ardından yeni bir İKV gelecek.
Ticari ise ticari hizmet ise hizmet.
Bu oyunun altyapısı her şeyin içindeki kurgusu sahibi aslında biziz. Öyle oyunlar ve oyuncu kitlesi var ki oyunu oyuncuları dinleyen yönetim değiştirebiliyor bir şekilde.
Fakat herkes biliyor bu oyun erken erişimden çıkalı uzun yıllar oldu. Sadece değerli bir oyun ve oyuncu kitlesi olduğunu ve gidişatı fazla süslemeden özetlemek istedim..
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hali hazırda oyunun hakları..

Mesaj gönderen asgsdga »

anlayan birisi bunu türkçeye çevirebilir mi beyler ben kitlendim şuan
Bayterapi96
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bayterapi96 »

Kısaca söyleyebileceği bir sözü uzatarak anlatmak istemiş arkadaşımız diyor ki .. ''Güncelleme gelmeyecek beklemeyin''
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyun kapanmaz, kapansa da geliştirici ekip imkansızlıklar içerisinde bulunmasına rağmen kendi başlarına yeni bir İKV yaparak bizi bırakmayacaklardır demek istiyor.

NOT: Bu iletinin gerçekle herhangi bir alakası yoktur, hepsi hayal ürünüdür.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Thestory »

Bu geliştirici ekip kendini milyarlar tarafından takip edilen bir ekip sanıyor. İstanbul kıyamet vakti'ni oyuncularından başka bilen yok zaten. Aradan 5 sene geçmiş bunlar hala olaya gizem katmaya çalışıyorlar. Nerull gelmiş perihan diye saçma sapan bişey söylüyor, diğerlerinin zaten oyun ile alakası bile yok. Gelin burada şu insanlara bir açıklama yapın. Anca gidip kader mühürlerinde ağaç kessinler. O çok sevdiğiniz Nerull abiniz twitter hesabından hala kader mühürleri reklamları yapmaya devam ediyor. Zaten biraz düşünceli olsa gelir konuşurdu. Biz burdan eleştirsek direk bloklarlar. Yazık be hepsine acıyorum.
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII
3benekli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 3benekli »

Demek istediğim bu kadar oyuncu kitlesi bu oyuna ara versede tekrar geri dönüyor. O sürede de forumda aktif bir şekilde haberleri alıyor merak içinde bekliyor. Hiç umut yoksa bile oyunun kendine geleceğinden. Yine de yılların alışkanlığı ve bir zamanların büyük damak tadını devam ettiriyor.
Sadece biz oyuncular böyle iken yapılması gereken belli.
Oyunu pay to play yapsalar ve haftalık güncelleme olsa ya da yeni İKV olupta yapsalar ben para verip oyundaki aktifliğimi sürdürmeye hala hevesliyim.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Gerçekleri konuşmanın vakti geldi artık sobee kader mühürlerine başladı,I can football bitti,I can football 2 başlamadan bitti.İstanbul kıyamet vaktinin bir kaç kalabalık sunucusu olmasa oda bitmişti.5 yıldır güncellemedikleri oyuna yüzleri tutmayıp eğer zam yapıyolarsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir zaten.Kader mühürleride ölü proje oldu(Tıpkı I can football 2 ve 1 man 1 team gibi) büyük kitlelere hitap etme olasılıgını çok düşük görüyorum.Şimdi ikvdede eski havayı yakalamak istiyorlarsa 4 dev güncelleme birden atmaları lazım dedikleri doğru ikv kısıtlı bence tılsım sistemi,grup bölgeleri,dükkanda bazı değişiklikler yapmadıkları sürece oyunun ileriye gitmesi zor.Gelirde güncelleme neyi değiştirecekki,çemberlitaş kıyafetlerininde çöp olması lazım herkesde aynı item olmaması lazım yıllarca bunu söylüyoruz bunun içinde hepsinin çöp olması lazım bu sefer nasıl bir sistem olacak oda bir sorun.Oyunu oynayan liseliler karşı çıkabilir net durum bu kardeşim.Biz halen sizin çemberlitaştan full olmanızı bekliyecez.Zaten kıyafetler çöp olmasın diye bir şey getirmiyolarsa bu oyun net bitmiştir.Oyunun gelişmesi isteniyorsa dediğim üç ana yerde değişiklik şart.Yoksa getirdikleri şeylerde sadece günü geçiştirmek için olacak.Bilmiyorum kafam bulanık dükkan sistemi belkide bazı şeylerin sinyalini veriyordu bilemedim.Dükkan sistemi zaten çok önceden planlanmıştı uyguladılar ki bencede manyak bir başarı yakaladılar fakat devamı gelmedi.Alınan plus paketlerle yeraltını getirdiler.Dükkan geldikden sonraki getirdikleri şey ortada ne kadar kayıp düşünün.
byboody
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen byboody »

Arkadaşlar çırpınmayalım gerçekten güzel vakitler geçirdik her güzel şeyin sonu vardır..
Resim
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

byboody yazdı: 29 Nis 2017 22:48 Arkadaşlar çırpınmayalım gerçekten güzel vakitler geçirdik her güzel şeyin sonu vardır..
Resim
Arkadaşım bu adam oyunu bırakıp gitmişse bunu söyleyeme hakkı yoktur demektir.Yani İKV miladını doldurdu gibi şeyleri söylediği gerçek bile olsa demeye hakkı yok gidip kendi zırt samuraylarıyla uğraşsın o.Sobee'yi satmış gitmiş stüdyoda neler olduğundan haberi yok ama sonu geldi felan demeye hakkı yok o yüzden bu adamın son zamanlarda oyun bitti , gelişemez demesi komik bu zamana kadar acaba nasıl gelişmiş acep.Sanki oyun motorunda sınırlama var daha fazla gelişemezmiş gibi.Eski yapımcısı olduğu bir oyuna bu şekilde cevap vermesi yanlış , doğru olan ona oyunun geleceği sorulduğunda "bilmiyorum arkadaşlar , ben ayrılalı çok oldu" vb. demektir.Herkes diyor yok para sömürüyorlar yav nereden biliyorsunuz bu oyun cidden o firmayı karşılıyor mu da açık tutuyorlar oyunu komik yani İKV öyle anım şanım para kazanmıyor , eski ekibi dağılmış yeni ekibin oyun diline alışması var.Destan gibi yazardım her şeyi de neyse.
Kullanıcı avatarı
IhbarHatti
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen IhbarHatti »

Diksiyon ve hitabet dersi almamanın etkisini görebiliyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön