DESTEK TAKIMI DEĞİŞİM TALEBİ.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
RayS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jan Ti

DESTEK TAKIMI DEĞİŞİM TALEBİ.

Mesaj gönderen RayS »

Bunu bütün IKV oyuncuları duyup görsün. Bu ne Rezilliktir Destek takımının gevşekliği kendini bilmez hadsiz davranışları kendileri üst düzey insan yerine görerek ya buna mı cevap vericem tarzı konuşmaların bir sebebi varmı ? Destek takımının bana en son attığı maili incelermisiniz oyundaki hür ticaret yetki mi kısıtlayarak Meteorit 1 tılsımı 350 Milyon oyun parası ise 340 Milyon oyun parasına satarsam ceza alabileceğimin normal bişey olduğunu söylediler ve çektiğim 2 tane Maile de halen cevap vermediler. Bölge kanalındaki yazdığım yazıyı fısılda kanalındaki konuşma ile birleştirerek bana sus verdiler. Siz mi ayar verirsiniz yoksa biz mi ayar çekelim sayın yetkililer ?. bu konuyu yasal yollarla mı çözelim gayri meşru işlerle mi çözelim siz bişey söyleyin biz ona göre hareket edelim ?.
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: DESTEK TAKIMI DEĞİŞİM TALEBİ.

Mesaj gönderen asgsdga »

arkadaşın atarına katılmakla beraber +atar ekliyorum. ulan tılsım sistemi diye getirdiniz 500-700milyonluk malzemeler alışverişte 0.5m koyabiliyoruz ve 200m sınırı var. bi tılsım alıcam 1200 kere sol tık yapıyorum ve bu sırada ne chat var ne hareket. kaldırın şu para sayma sınırını bi de değiştirin shiftle mesela 50m koyulsun 50bin yerine.

boşuna yazdık gerçi bu konu 30 dk sonra pert :D neyse saygılar :D
Kullanıcı avatarı
Eniyisi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Eniyisi »

Neden eşyaların sabitlenmiş, oyun kurallarında listeli fiyatımı varmış?
Saçmalıklardan sıkılmış birisi
Tablet - Psychoshow - Eniyisi
Lodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Lodos »

Sen yazmissinda adamlarin cok ta umrundaydi
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Eniyisi yazdı: 20 Nis 2017 14:38 Neden eşyaların sabitlenmiş, oyun kurallarında listeli fiyatımı varmış?
Eh yani, oyun piyasası sabittir. Oyuncular tarafından belirlenir. Hadi onu da geçtim kime göre sunucu piyasası 350m, bu bile belirlenemez ki. Böyle bir ceza verilmesi mümkün değil.

Verilirse de mantıklı değil
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

oyuncuları Kader Mühürleri'ne çekmede zorlama dönemi de başladı. bakalım daha ne işkenceler yapacaklar İKV oyuncularına.
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

Merhaba

Real olarak satmaya çalışmış olmayasın dostum ?
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

Herhangi bir oyun eşyasını reel olarak satıp satmadığınız destek ekibi tarafından gerek genel sohbet kanalında yaptığınız anonslardan gerekse yapılan pazarlıklardan açık ve net olarak görülmekte ve ona göre işlem uygulanmaktadır.

Destekten size verilen cevabı tekrarlamak gerekirse oyun içi bir oyuncu tarafından sorulan reel mi satıyorsun? sorusuna evet onayını vermeniz sebebi ile de gayet açık ve net olarak reel olarak sattığınız tespit edilmiştir.

Cezalar şikayet edilen tek bir kelime veya cümleye verilmez. 10 dakikalık yazışma geçmişiniz incelenir ve ceza uygulanır. Oyuncuları haksız bir durum ile karşılaşmış gibi bu şekilde manipule etmeniz de ayrıca hoş değil.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön