--ŞiFacı KuLLanan arkadaşLar TepKımızı koyaLım--
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
--ŞiFacı KuLLanan arkadaşLar TepKımızı koyaLım--
39 leveLden sonra sıfacı kullanıLmaz hale geLdı nedenmı savaşcıya ve buyucuye werıLen saçma sapan yetenekLer yuzunden neyse dedık sahaser sılah gelır belKı bır ıse yarar... geLdı ve gorduk hasar zehır demıs sılah tıpınıu asa yapmıs Ok Da cok etkısız kaLıor... werdıklerı gorew ıtemLerı asıt+Zehir
sankı asıtle zehır bır ısımıze yarıor....)) tamam dedık her neyse oyuna ara wereLım gurup bolgelerınde beLkı sıfacılar duzeLır zırhlarla.. gordumuz gıbı yenı gelecek takılar ve zırhlar buyu asıt buyu zehır max enerjı bu kadar saçmaLık OLmaz yeter artık pLus aldıma tekrar pısman OLdum 49 2 sıfacım war sadece sıfacı oynamaktan zevk aLıorum .. ama SıfacıLıqı 39 dan sonra bıtırdıkLerı ıcın oyun cekınıLmez haLe geldı... evet arkadaşlar SıFacısını Ok Da kullanmayı sevenLer veya klanda herkes tepKısını koysun asıt ıstemıoruz zehır ıstemıoruz ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
Re: --ŞiFacı KuLLanan arkadaşLar TepKımızı koyaLım--
benimde şifacım var ve zehir eskiden daha iyiydi
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Şifacılar berbat oldu ya
Asitler yerine iyileştirme + kritik+ max kudret olsaya x(((
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
aynenn doğru diyosun kardeş şifacı kullanılmıyo artık.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Selamun Aleykum
Ahmet Seni Gönülden Destekliyorum.Hatta Bu Konu hakkında Yürüyüş Düzenleyelim.İkv Destekten Tepkimizi Gösterelim
Rastgele
Gençxefecan/Esat
Ahmet Seni Gönülden Destekliyorum.Hatta Bu Konu hakkında Yürüyüş Düzenleyelim.İkv Destekten Tepkimizi Gösterelim
Rastgele
Gençxefecan/Esat
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
Sanirim Bir şifacinin gorevi şifalamaktir-asitlemek-zehirlemek'tir.Ne yapican şifacida Hasar veya Max Hasari
.
Iyi Forumlar
Sinekvalesi
Iyi Forumlar
Sinekvalesi
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Şifalamaya zorlanıyoruz!
Oyundaki her karakter sisteminde olan OkO mantığı şifacıda yok!
Klan savaşlarında hep en arkada giden ve savaşın zevkini çıkaramayanlar bizleriz!
Görevlerde savaşçı ve büyücülere milyonluk itemler verilirken bizlere sadece ÇÖP itemleri veriliyor!
Şaheser silahlarda büyücüde ve savaşçıda inanılmaz güçlü silahlar varken ve savaşçının seçme şansı okadar genişken, bize yarasa kafalı vuruşu diğerleriyle karşılaştırılamayacak kadar dandik bir ara veriliyor!
Bu kadar şeye sustuk ama son gelen zırh örnekleri bardağı taşırdı.
Oyunda artık şifacı görmek imkansız olacak.
İyiForumlar...
Oyundaki her karakter sisteminde olan OkO mantığı şifacıda yok!
Klan savaşlarında hep en arkada giden ve savaşın zevkini çıkaramayanlar bizleriz!
Görevlerde savaşçı ve büyücülere milyonluk itemler verilirken bizlere sadece ÇÖP itemleri veriliyor!
Şaheser silahlarda büyücüde ve savaşçıda inanılmaz güçlü silahlar varken ve savaşçının seçme şansı okadar genişken, bize yarasa kafalı vuruşu diğerleriyle karşılaştırılamayacak kadar dandik bir ara veriliyor!
Bu kadar şeye sustuk ama son gelen zırh örnekleri bardağı taşırdı.
Oyunda artık şifacı görmek imkansız olacak.
İyiForumlar...
Aynen sana katılıyorum Erol. Şifacının asit ve zehir gibi güzel ama çok etkili olmayan bir özelleiği var. Bence eğlenceli oluyor asit ve zehir çünkü şifacıların vs si uzun ve sıkıcı oluyor. Bence artık şifacılar, kendi kimliğini bulsunlar vs, savaşçıların büyücülerin işi şifacıların işi ise şifalamak ve savaşçı ve büyücü savaşırken ona destek olmak. Klanda, bence vs, ci şifacı bir hiç. Zehir,Asit veya İyileştirme kullansın şifacılar. Ben Büyü Zehirciyim çokda memnunum şuan. Mesela kudreti az olan bir düşmana zehir atıp ( zehir 15 ken ) düşmanı yavaşlatıp savaşçı ve büyücü arkadaşlarımızın onu kesmesine yardımcı olursa daha iyi olur bence...Sinekvalesi yazdı:Sanirim Bir şifacinin gorevi şifalamaktir-asitlemek-zehirlemek'tir.Ne yapican şifacida Hasar veya Max Hasari.
Iyi Forumlar
Sinekvalesi
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
Saten Yonetim Ekibi Bu itemleri yaparken eminim duşunmuştur,Belli mi olur belkide asitin ve zehirin vuruş hasarlari daha iyi olucak.Timurlenk yazdı:Aynen sana katılıyorum Erol. Şifacının asit ve zehir gibi güzel ama çok etkili olmayan bir özelleiği var. Bence eğlenceli oluyor asit ve zehir çünkü şifacıların vs si uzun ve sıkıcı oluyor. Bence artık şifacılar, kendi kimliğini bulsunlar vs, savaşçıların büyücülerin işi şifacıların işi ise şifalamak ve savaşçı ve büyücü savaşırken ona destek olmak. Klanda, bence vs, ci şifacı bir hiç. Zehir,Asit veya İyileştirme kullansın şifacılar. Ben Büyü Zehirciyim çokda memnunum şuan. Mesela kudreti az olan bir düşmana zehir atıp ( zehir 15 ken ) düşmanı yavaşlatıp savaşçı ve büyücü arkadaşlarımızın onu kesmesine yardımcı olursa daha iyi olur bence...Sinekvalesi yazdı:Sanirim Bir şifacinin gorevi şifalamaktir-asitlemek-zehirlemek'tir.Ne yapican şifacida Hasar veya Max Hasari.
Iyi Forumlar
Sinekvalesi
Iyi Forumlar
Sinekvalesi
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
Sinekvalesi yazdı:Sanirim Bir şifacinin gorevi şifalamaktir-asitlemek-zehirlemek'tir.Ne yapican şifacida Hasar veya Max Hasari.
Iyi Forumlar
Sinekvalesi
eroL senın Gıbı oyunu ıyı bıLen bırınden bu kadar saçma Bir şey bekLemıordum arkadaşlar sıfacı karekterle fazla ıLgılenmıorsanız saçma yorumLardan kacının 1. Zehirı buyucuye atarsan buyu bozmayla bozar. Sıfacıya atarsan buyu bozmayla bozar. Savaşcıda bozar..2. Asitın yedı kudretten haberın yoq galiba??? mantıksız mantıkısz konusmayın.... Bızı destekleyenlere evwallah..

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR