Merhaba arkadaşlar bugün forumu okuma fırsatım oldu sabah o sarı yazılar benimde dikkatimi çekti ama hiç akrostişimsi yönünden bakmadım.
Dikkat edilmesi gereken bir cümle daha var lakin bu cümleyi geçen yılda kurmuştu. Sanırım şöyleydi. ''Bu yıl içinde güzel haberler vereceğiz'' gibisinden bir cümleydi.
O yıl sizce bu yıl mı cümle seviye atlamış bir biçimde karşımıza gene çıkmış bulunmakta...
Kardeşim Artık Yeter Adamlar Bu Tür Konulara Bakıp Üstümüze Gülüyorlar
Güncelleme Falan Getirmez Bunlar 2 Aydır Bekliyorum Büyük Bir Sabırsızlıkla 1 Nisan Oldu Ben Yine Tabir'i Caiz ''KAZIK'' Gibi Oyuna Girip Böcek Kesmeye devam ettim
Çabalarımız Boşa İnanki Kardeşim Senin Emeklerine Yazık Videolar Yapıyorsun Uğraşıyorsun Uğraşma Boşver
7/24 Forumda Açığım Bir Haber Bekliyecegim Die Ama Boş
Yav güzel kardeşim adam gelecek diyor işte tarih veremez nasıl versin patron sobee değil artık türk telekom ki bu güncelleme açıklamasını da nerull değil türk telekom yapacak adam daha nasıl birşey desin gelecek diyor. Sizin güzel hatrınıza güncelleme olayını açıklamayacaklar ortada bir şirket ve planları var sırası gelince açıklaması da yapılacak.
Güncelleme olayını niye bu kadar taktığınızı anlamadım herşey oyundan ibaret değil oyun boş reel hayat önemli oyuna gelecek sandığınız güncellemeyi takip etmek yerine borsayı takip etseydiniz zengin olmuştunuz