GameX

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VLadistok
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

GameX

Mesaj gönderen VLadistok »

GameX macerası İstanbul Kıyamet Vakti için bence son buldu.Güncelleme gelirse bile oyunu oynayan kitleye hitaben getirilir.Nerull'un avatar'ı bile Kader Mühürlerine aitken bu oyun için çıtayı çok da büyütmemek gerek.Bundan sonraki GameX Fuarlarında bence artık Sobee ve Türk Telekom'u sadece Kader Mühürleri temsil eder gibime geliyor.
  • Lucenzo
  • Banega
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: GameX

Mesaj gönderen IIxSoulflyxII »

Bence Fazlası Gelecektir.
Resim
GÜNLÜK İÇİN REZNOWA TIKLA :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

VLadistok yazdı: 31 Mar 2017 16:41 GameX macerası İstanbul Kıyamet Vakti için bence son buldu.Güncelleme gelirse bile oyunu oynayan kitleye hitaben getirilir.Nerull'un avatar'ı bile Kader Mühürlerine aitken bu oyun için çıtayı çok da büyütmemek gerek.Bundan sonraki GameX Fuarlarında bence artık Sobee ve Türk Telekom'u sadece Kader Mühürleri temsil eder gibime geliyor.
Hocam forumda şu sıralar sık gözüküyorsun ama cidden ibretlik tespitler yapıyorsun.Vallahi ne desen haklısın.
Resim
Kullanıcı avatarı
VLadistok
İskele Babası
İskele Babası

IIxSoulflyxII yazdı: 31 Mar 2017 16:43 Bence Fazlası Gelecektir.
İnşallah, beklentimiz o yönde zaten :)
  • Lucenzo
  • Banega
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

zamlı akçeleri satmak için ufak bir ayar yapıp arkaya uçuşan kelebekler koymuşlar yarın şafaga dogru bakalım nerullun düşünen adam avatarının yerinde etekli adamları görmek benimde canımı sıktı.
Kullanıcı avatarı
VLadistok
İskele Babası
İskele Babası

Retaliation yazdı: 31 Mar 2017 16:44
VLadistok yazdı: 31 Mar 2017 16:41 GameX macerası İstanbul Kıyamet Vakti için bence son buldu.Güncelleme gelirse bile oyunu oynayan kitleye hitaben getirilir.Nerull'un avatar'ı bile Kader Mühürlerine aitken bu oyun için çıtayı çok da büyütmemek gerek.Bundan sonraki GameX Fuarlarında bence artık Sobee ve Türk Telekom'u sadece Kader Mühürleri temsil eder gibime geliyor.
Hocam forumda şu sıralar sık gözüküyorsun ama cidden ibretlik tespitler yapıyorsun.Vallahi ne desen haklısın.
Bi süre oyuna ara vermiştim, oyun harici vakit kaldıkça foruma da bakıyorum.Ben sadece oyun oynamak değil bunun yanında bildiğimiz veya düşündüğümüz şeyleri insanlarla böyle bir platformda paylaşmak ve aynı payda da bulunmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum.
  • Lucenzo
  • Banega
Kullanıcı avatarı
IhbarHatti
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen IhbarHatti »

YemeLik yazdı: 31 Mar 2017 16:49 zamlı akçeleri satmak için ufak bir ayar yapıp arkaya uçuşan kelebekler koymuşlar yarın şafaga dogru bakalım nerullun düşünen adam avatarının yerinde etekli adamları görmek benimde canımı sıktı.
Haklısın
Kullanıcı avatarı
123berkay123
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 123berkay123 »

Tabii ki GameX de Kader Mühürleri tanıtılır. İKV nin 10 yıllık bir geçmişi var. Genellikle yeni oyunların olduğu bir fuarda İkv nin olacağını düşünmüyorum. İkv nin eski ortamını yakalaması için tek gereken şey yenilik. Tıpki forumda şu an Çevrimiçi sayısının arttığı gibi.
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Thestory »

YemeLik yazdı: 31 Mar 2017 16:49 zamlı akçeleri satmak için ufak bir ayar yapıp arkaya uçuşan kelebekler koymuşlar yarın şafaga dogru bakalım nerullun düşünen adam avatarının yerinde etekli adamları görmek benimde canımı sıktı.
Ona bende dikkat ettim. İKV forumunda adam Kader Mühürleri ile ilgili avatar koymuş. O avatardaki şey oyun içinde bir karakter değil, sadece giriş sinematiğinde birkaç saniye görülüyor ama KM foruma İKV yazınca direk silinirdi şimdi oyunumuzun developeri bunu yapıyorsa diyecek bişey yoktur
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII
Kullanıcı avatarı
Respirasyon
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Respirasyon »

Thestory yazdı: 31 Mar 2017 17:10
Ona bende dikkat ettim. İKV forumunda adam Kader Mühürleri ile ilgili avatar koymuş. O avatardaki şey oyun içinde bir karakter değil, sadece giriş sinematiğinde birkaç saniye görülüyor ama KM foruma İKV yazınca direk silinirdi şimdi oyunumuzun developeri bunu yapıyorsa diyecek bişey yoktur
Acaba gravatar sistemini foruma getiren kişinin bu sistemi kullandığı hiç aklınıza gelmedi mi? Gravatar Kullanan tüm forumlarda gözükecek o tabiki en yeni oyunlarının olması normal.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön