GameX
GameX
GameX macerası İstanbul Kıyamet Vakti için bence son buldu.Güncelleme gelirse bile oyunu oynayan kitleye hitaben getirilir.Nerull'un avatar'ı bile Kader Mühürlerine aitken bu oyun için çıtayı çok da büyütmemek gerek.Bundan sonraki GameX Fuarlarında bence artık Sobee ve Türk Telekom'u sadece Kader Mühürleri temsil eder gibime geliyor.
- Lucenzo
- Banega
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Re: GameX
Hocam forumda şu sıralar sık gözüküyorsun ama cidden ibretlik tespitler yapıyorsun.Vallahi ne desen haklısın.VLadistok yazdı: ↑31 Mar 2017 16:41 GameX macerası İstanbul Kıyamet Vakti için bence son buldu.Güncelleme gelirse bile oyunu oynayan kitleye hitaben getirilir.Nerull'un avatar'ı bile Kader Mühürlerine aitken bu oyun için çıtayı çok da büyütmemek gerek.Bundan sonraki GameX Fuarlarında bence artık Sobee ve Türk Telekom'u sadece Kader Mühürleri temsil eder gibime geliyor.
Bi süre oyuna ara vermiştim, oyun harici vakit kaldıkça foruma da bakıyorum.Ben sadece oyun oynamak değil bunun yanında bildiğimiz veya düşündüğümüz şeyleri insanlarla böyle bir platformda paylaşmak ve aynı payda da bulunmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum.Retaliation yazdı: ↑31 Mar 2017 16:44Hocam forumda şu sıralar sık gözüküyorsun ama cidden ibretlik tespitler yapıyorsun.Vallahi ne desen haklısın.VLadistok yazdı: ↑31 Mar 2017 16:41 GameX macerası İstanbul Kıyamet Vakti için bence son buldu.Güncelleme gelirse bile oyunu oynayan kitleye hitaben getirilir.Nerull'un avatar'ı bile Kader Mühürlerine aitken bu oyun için çıtayı çok da büyütmemek gerek.Bundan sonraki GameX Fuarlarında bence artık Sobee ve Türk Telekom'u sadece Kader Mühürleri temsil eder gibime geliyor.
- Lucenzo
- Banega
- IhbarHatti
- İri Fare Avcısı
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Tabii ki GameX de Kader Mühürleri tanıtılır. İKV nin 10 yıllık bir geçmişi var. Genellikle yeni oyunların olduğu bir fuarda İkv nin olacağını düşünmüyorum. İkv nin eski ortamını yakalaması için tek gereken şey yenilik. Tıpki forumda şu an Çevrimiçi sayısının arttığı gibi.
Ona bende dikkat ettim. İKV forumunda adam Kader Mühürleri ile ilgili avatar koymuş. O avatardaki şey oyun içinde bir karakter değil, sadece giriş sinematiğinde birkaç saniye görülüyor ama KM foruma İKV yazınca direk silinirdi şimdi oyunumuzun developeri bunu yapıyorsa diyecek bişey yoktur
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Acaba gravatar sistemini foruma getiren kişinin bu sistemi kullandığı hiç aklınıza gelmedi mi? Gravatar Kullanan tüm forumlarda gözükecek o tabiki en yeni oyunlarının olması normal.Thestory yazdı: ↑31 Mar 2017 17:10Ona bende dikkat ettim. İKV forumunda adam Kader Mühürleri ile ilgili avatar koymuş. O avatardaki şey oyun içinde bir karakter değil, sadece giriş sinematiğinde birkaç saniye görülüyor ama KM foruma İKV yazınca direk silinirdi şimdi oyunumuzun developeri bunu yapıyorsa diyecek bişey yoktur