ESKISI GİBİ
ESKISI GİBİ
Merhaba Arkadaşlar Yakladik 4 yil aradan sonra tekrardan bu efsane oyuna baslama istegim yeniden geldi bir kac gundur diger sunuculari geziyorum ama o kadar bosalmis ki eminonu aralarinda en iyisi fakat hic arkadasim yok. eskisi gibi yeniden birlik beraberlik duygusunu tekrardan yasarim insallah cunku cogu serverda bu kalmamis maalesef ikv insallah o eski gunlerine tekrardan kavusur ve sicak oyun ortami yeniden gelir hepinize iyi eglenceler. bu arada yardimlarinizi bekliyorum kardeslerim
/f Hardwell
- cezateam06
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: yok
Re: ESKISI GİBİ
Öncelikle hoşgeldin bende oyunu 2007 den beri oynamaktayım ilk sunucum Eminönüydü doğal olarak çünkü başka yoktu sonra Kuklacı açılınca oraya geçmiştim uzun yıllar orda ikamet ettikten sonra 3 yıl kadar ara vermiştim tekrardan Eminönü sunucusunda başlamıştım aynı senin gibi 0 dan geriye dönüp baktığımda keşke başlamasaydım diyorum hep sana tavsiyem yol yakınken ALT+F4
O zaman hayırla geldin diyelim 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
hoşgeldiniz diyelim
Ama uyarmadan da geçmeyelim
Ne oyun ne de oyuncular eskisi gibi değil
Umduğunuzu bulamazsanız şaşırmayın
Ama uyarmadan da geçmeyelim
Ne oyun ne de oyuncular eskisi gibi değil
Umduğunuzu bulamazsanız şaşırmayın