''CHAT'' Mesajlasma Platformu Üzerinden Oyuncularımızın Haddinden Fazla ''ARGO'' Kelime Kullanmasının Önüne Geçilmelidir
Örneğin; YASAKLI KELİMELER SİSTEMİ GETİRİLMELİDİR CHAT KISMINA BELİRLENEN ARGO KELİMELER YASAKLI KILINMALIDIR.
Oyunda Hepimizin Bildiği Üzere Bayan Oyuncularda Mevcut ''AYIP'' Denen Birşey Var Arkadaşlar.
MESAJLASMA SİSTEMİ KÜFÜR ARGO VS.
- IhbarHatti
- İri Fare Avcısı

Re: MESAJLASMA SİSTEMİ KÜFÜR ARGO VS.
Tecavüze mi uğradın
ne adamsın la güldüdün gece gece :mrgreen: :mrgreen:IhbarHatti yazdı:Tecavüze mi uğradın
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Öncelikle merhaba
O sistemim gelmesini ben istemiyorum çünkü normal yazarken de bize engel olacağını ve daha önce oynadığım oyunlar dan etüt ettiğim için bence gereksiz ve sinir bozucu.
İyi forumlar
O sistemim gelmesini ben istemiyorum çünkü normal yazarken de bize engel olacağını ve daha önce oynadığım oyunlar dan etüt ettiğim için bence gereksiz ve sinir bozucu.
İyi forumlar
- Materyalist
- İri Fare Avcısı

küfürün önüne tam olarak geçemezsin.
ulan sokakta küfür etme, ayıp. büyüklerinin yanında küfür etme, ayıp. küçük çocukların yanında küfür etme, öğrenirler, çok ayıp. tribünde küfür etme, yasak. passoligden yakalanır stada giremezsin. sevgilinin yanında küfür etme itici olursun. sen zaten kadınsın hiç küfür etme, çünkü bir kadının ağzına küfür hiç yakışmıyor.bla bla bla .
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
ciddi cezalar verilmediği ve karakterlerin değersiz olduğu sürece ne yapsalar boş bi küfür eder 3 gün konusmam ne varki diyebiliyor.karagol25 yazdı:''CHAT'' Mesajlasma Platformu Üzerinden Oyuncularımızın Haddinden Fazla ''ARGO'' Kelime Kullanmasının Önüne Geçilmelidir
Örneğin; YASAKLI KELİMELER SİSTEMİ GETİRİLMELİDİR CHAT KISMINA BELİRLENEN ARGO KELİMELER YASAKLI KILINMALIDIR.
Oyunda Hepimizin Bildiği Üzere Bayan Oyuncularda Mevcut ''AYIP'' Denen Birşey Var Arkadaşlar.
eskiden küfüre 7 gün 14 28 diye katlanan ban cezaları vardı 39 level döneminden bahsediyorum.
o zamanki kalabalık şimdinin 10 katından fazla idi fakat bu kadar küfür değil hiç küfür yok denebilirdi.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
+1karagol25 yazdı: Örneğin; YASAKLI KELİMELER SİSTEMİ GETİRİLMELİDİR CHAT KISMINA BELİRLENEN ARGO KELİMELER YASAKLI KILINMALIDIR.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
tabi küfür ayıp bir şey ama ettiğin kişiye yakışıyorsa sorun yok
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
K3l1m3 s4nsurl3m3 ç0züm d3g1l m4le5ef 4yn1 k3l1m3yi m1ly0n f4rkli ş3k1ld3 y4zabilirs1n1z.

Baltalilah yazdı:K3l1m3 s4nsurl3m3 ç0züm d3g1l m4le5ef 4yn1 k3l1m3yi m1ly0n f4rkli ş3k1ld3 y4zabilirs1n1z.
imza ve yorum uyumu :lol:
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.